Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.712.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyiymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

İyiymiş
    Ne oldu beyler sus pus olmuşsunuz Tabi sıkıntılar düzeldi , herkes sustu :) Görüşleri bekliyoruz rom ile ilgili
  • Nighteyes kullanıcısına yanıt
    Benim pil stabil sanırım şu an.

• Legend. kullanıcısına yanıt
    Kuran arkadaşlar genel olarak görüşlerinizi paylaşın konuda ki kuracak arkadaşlara yararı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighteyes -- 11 Mart 2014; 0:23:24 >
  • quote:

Benim pil stabil sanırım şu an.
    ya arkadaşlar wipe yapmadan doğrudan yükledim g pro 2 yi, sorun görünmüyor ama içim rahat değil tamı tamına yapamadım ya, napsam bilemedim...
  • Nighteyes kullanıcısına yanıt
    G Pro V3 yarın falan çıkar herhalde. Xda da Yarışmalar o yönde.

• Legend. kullanıcısına yanıt
    Çıksın , onu da kurar deneriz , başka şeyler de ekleyebilirler umarım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nighteyes

Çıksın , onu da kurar deneriz , başka şeyler de ekleyebilirler umarım .
    Hava Durumu widgetini nasıl şeffaf yapacağız , bir fikri olan var mı ?
  • quote:

G Pro V3 yarın falan çıkar herhalde. Xda da Yarışmalar o yönde.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Ben de G Pro2 romunu bugün öğlen saatlerinde yükledim.(@acura07 hocama yardımlarından ötürü teşekkür ederim) 4.2.2 10g romu+root vardı.Supersu da kurmayı unutmuştum ancak supersu kurulu geldi.Root çalışıyor Auto Hide Soft Keys de çalışıyor.Ve çok ilginçtir ki romdan sonra root ve diğer uygulamalar kendiliğinden vardı. Cihazda ısınma hiç yok şarj da her zamanki gibi iyi..Bu akşam misafirlikteydim foto çektim video çektim bir kaç tane.Biraz da mobil internete girdim durum bence iyi..

• quote:

Ne oldu beyler sus pus olmuşsunuz Tabi sıkıntılar düzeldi , herkes sustu :) Görüşleri bekliyoruz rom ile ilgili

Bataryaaaaaaaaaa abi bu nedir ya

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

Bataryaaaaaaaaaa abi bu nedir ya
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

HANGİ SORUNLAR DÜZELDİDE YORUM BEKLİYOSUN ACUR

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Beklemede mi oldu bu ?
  • quote:

Beklemede mi oldu bu ?

15 20 dakika candy crus 25 dakikada crome... beklemede 2 saatte %35 azaldi
    Kafa buluyor benle

Bekleme de bu kadar olduysa bir sıkıntı var xposed kurduğumdan beri 5 % gitmedi :s uğraştım o kadar arkada uygulamalarda açık .. İlginç..
  • quote:

Bekleme de bu kadar olduysa bir sıkıntı var xposed kurduğumdan beri 5 % gitmedi :s uğraştım o kadar arkada uygulamalarda açık .. İlginç..

Simdi sarjda bi azaliyor bi cogaliyor artmiyor bile... belki yeniden kurarim yarin

Yeniden kur en iyisi . Belki v3 gelecek yarın onu da bekleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighteyes -- 11 Mart 2014; 1:12:06 >
  • quote:

Oyle olucak gibi neyse cumleten hayirli geceler

• Bende de ayni sorun var
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMhttps://store.donanimhaber.com/13/f4/f4/13f4f48c7a6db9a5d9ce2cc0fee8c034.pnghttps://store.donanimhaber.com/b4/d9/c4/b4d9c4345d32581850cb6a35b5f7a8c6.pnghttps://store.donanimhaber.com/6e/ad/79/6ead795607deb247caa9a408119cb914.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 11 Mart 2014; 1:57:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

Oyle olucak gibi neyse cumleten hayirli geceler

Alıntıları Göster
    arkadaşlar her rom atmada full wipe yapıyorsunuz ya o kadar uygulamayı baştan yükle zor olmuyor mu.sırf bu yüzden g pro 2 atmaya üşeniyorum

birde 4.4.2 yüklemiştim root olayı çözülmeden önce yani rootsuz şuan.4.2.2 ye geçiş için flashtooldan direk 10g yi atıp yükleyebilir miyim? yapmam gereken birşey var mı? full wipe yapmadan g pro 2 romu atsam ne gibi sorun olur ?

• Vengace V kullanıcısına yanıt
    hocam valla kullanmadım ama bir çok arkadaşın yüklediği ve beğendiği bir rom var, ingiltere 10G romu..http://lg-phone-firmware.com/tool.php?idclick=9239
    linki bu hocam deneyin isterseniz
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.