Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2473. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.707.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24712472247324742475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende any do uygulamasında oldu life is good çalıyordu,uygulama ayarlarımdan farklı bir ses seçtim düzeldi titreşime hiç dikkat etmedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardaşlar s6 ve m9 un performansı ortada.neredeyse cpu da ikiye katlayacaklar g2 yi.hayır tüm özelliklerini kullanan biri değilim telefonun(konusma mesajlasma internet sadece) ama eksik hissetmeye başladım.sizlerden bu iki tele geçecek olanınız var mı?

• Bence hiç gerek yok hocam. G2 en az 1-1,5 sene daha idare eder şahsen beni. Belki daha fazla.

• O kadar para vereceksem şahsen note 4 alırım daha mantıklı beni cezbeden tek telefon şuan sadece o..

• Hocam cpu z den bakinca sizdede 1900 mah görünüyordu dimi? Bi saat once yukledim sizin zip i bendede 1900 mah gorunuyor bi sıkıntısı olmaz galiba.

• Lolipop vdf da uygulamalar varsayilan olmuyor nasil duzeltebilirim?

• Grimwood kullanıcısına yanıt
    Kardeşim twrp ye giriyorum mount da otg yok görünmüyor. Flash diski fat 32 de formatladim. yine tik yok. Bu arada twrp versiyonu 2.6.3.2

• Hocam ben indirdim ama yine denediğim zaman Failed hatası veriyor.
    TWRP 2.7.0.0 sürümünü kullanıyorum. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Ama rom flaşlayabiliyorum.
    (E:Error executing updater binary in zip hatasını alıyorum. )
    Not: Philz Recovery ile de denedim yine olmadı :(
  • The Werptune kullanıcısına yanıt
    Hocam forumber hocamizin d802tr icin yaptigi zip var. Dosyalari yedeklediyseniz bide onunla deneyin sonra kdz atarsiniz pcden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimwood -- 2 Nisan 2015; 22:44:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Hocam forumber hocamizin d802tr icin yaptigi zip var. Dosyalari yedeklediyseniz bide onunla deneyin sonra kdz atarsiniz pcden
    403 serisi d8002tr cihazım var TÜRKİYE güncel v20c yüklü, root ve custom recovery yok flash tool ile direk olarak v30d sürümü yükleyebilirmiyim, %2 - %49 sorunu olur mu
    yada yüklemek için root ve custom recovery yüklemek mi gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Ben titanium backup ve my backup pro harici uygulama kullanmadım hiç...
    Bunları deneyin...

Hocam yedeğim helium backupta

• Xposed'u merak edenlere:

Gelistirici eleman 5.0.x surumlerini cikarmak yerine 5.0'daki buglari temizleme karari almis. Neden bilmiyorum kendi kendine triplere girmis "Bundan sonra eskisi kadar ugrasamayacagim proje ile, ozel hayatima daha fazla zaman ayiracagim. LP 5.0xler icin tarih isteyip durmayin, ben de bilmiyorum" demis.

Kisacasi Xposed icin hayli bir sure bekleyecegiz gibi bu artize kaldiysak, bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozn.

Xposed'u merak edenlere:

Gelistirici eleman 5.0.x surumlerini cikarmak yerine 5.0'daki buglari temizleme karari almis. Neden bilmiyorum kendi kendine triplere girmis "Bundan sonra eskisi kadar ugrasamayacagim proje ile, ozel hayatima daha fazla zaman ayiracagim. LP 5.0xler icin tarih isteyip durmayin, ben de bilmiyorum" demis.

Kisacasi Xposed icin hayli bir sure bekleyecegiz gibi bu artize kaldiysak, bilginiz olsun.

Bak edepsize öylemi demiş milletin elinde oyuncak oluyoz desene
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkoturko71

Türkiye romu 15 günden önce gelmez bence çok ilgisiz bi lg Türkiye var malesef kitkatı bile 20c de bıraktılar. Umarım yanılırım dicem ama beni bağlamıyor benim cihaz imeisi AME üzerine kayıtlı 😂

Nisan'da gelirse kına yakacağım. Gelmez ;) Türkiye romunu bekleyen insanlara gıcık oluyorum bu arada.. Kur başka ülkenin romunu ne olacak sanki.. Boş yere bu zevkten mahrum kalıyorlar. Lolipop zevkinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: high and dry

arkadaslar optimusg3 romundan vodafone 30a ya geçtim bi kaç gün önce. görseller akıcılık falan cok iyi ona eyvallah ama benim telefonla pek uyusmadılar kendisi. sarjı su gibi icmeye basladı oncelikle ve telefon adeta bi sobaya dönüstü. hatta öyle ki 16 aydır ekranında hiç bir sorun olmayan telefonun sol üst ekranı sarardı. ben şimdi biraz kurcaladım falan pil kısmını kitkata göre değişik olarak bi bunu gördüm:

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

bu eskiden yoktu varsa da bu kadar pil harcamıyordu die hatırlıyorum. ayrıca telefon radyosu olarak pil harcıyormuş. yazılımsal bi hata olabilir mi acaba veya ne tavsiye edersiniz. böyle devam ederse optimusg3 e geri dönecem tabiki sararmış ekranımla

arklar siz de bi bakar mısınız.

• quote:

quote:

arkadaslar optimusg3 romundan vodafone 30a ya geçtim bi kaç gün önce. görseller akıcılık falan cok iyi ona eyvallah ama benim telefonla pek uyusmadılar kendisi. sarjı su gibi icmeye basladı oncelikle ve telefon adeta bi sobaya dönüstü. hatta öyle ki 16 aydır ekranında hiç bir sorun olmayan telefonun sol üst ekranı sarardı. ben şimdi biraz kurcaladım falan pil kısmını kitkata göre değişik olarak bi bunu gördüm:

bu eskiden yoktu varsa da bu kadar pil harcamıyordu die hatırlıyorum. ayrıca telefon radyosu olarak pil harcıyormuş. yazılımsal bi hata olabilir mi acaba veya ne tavsiye edersiniz. böyle devam ederse optimusg3 e geri dönecem tabiki sararmış ekranımla

arklar siz de bi bakar mısınız.

Geçmiş olsun, kronik lg sorunu baş göstermiş sizde de. Çok ısındığında ekran sararıp öyle kalıyor. Garanti varsa tez zamanda stok hale çevirip gönderip panel değiştirsinler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• telefonu tam şarj etmeden tak çıkar yapıyorsanız sürekli ondan oturmamış olabilir. Ya da tekrar bir temiz kurulum yapın.

Sarı ekran sorunu için ise şansınız varsa anında yeni ekranı takıp verirler. Ben İstanbul- Şişlideki lg servisinde 10 dakika içinde yaptırmıştım. Çok dert etmeyin yani. Hem ne kullanıma çok etki eden bir şey, ne de telefona zarar veren... Vaktiniz varsa yaptırın garanti bitmeden... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wall

403 serisi d8002tr cihazım var TÜRKİYE güncel v20c yüklü, root ve custom recovery yok flash tool ile direk olarak v30d sürümü yükleyebilirmiyim, %2 - %49 sorunu olur mu
    yada yüklemek için root ve custom recovery yüklemek mi gerekir

rootla falan ilgisi yok.yüklersin dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    bu yeni sürüm zaten lg tarafından sağlanmıyoru , telefon otomatik almıyor mu bunuda pc ile uğraşıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Saf android ile LG/Samsung/HTC/Sony nin verdiği güncellemeleri karşılaştırmak doğru olmaz bence...
    24 saattir kullanıyorum bi yamuk tarafını görmedim şahsen... Ram sızması falan yaşamadım... Batarya falan da gayet iyi...
    Yine de tercih meselesi :)
    Kitkat ilk çıktığında bi gün bile dayanamayıp jelly ye dönmüştüm :)

Usta lolipop vdf da uygulamalar varsayilan bi yapamadim sizdede oylemi?

• 
Sayfa: önceki 24712472247324742475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.