Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2471. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.700.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24692470247124722473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim beklerim biraz konu otursunda . Tek sıkıntım titanıumla uygulamaları geri yükleyememek yoksa çok önemli değildi root :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam diğer yolları bilmiyorum pek, ortalıkta partition fix dolanıyordu leak vodafone lar düşünce...
    Belki o şekilde olur...

Hocam helium backup yükledim yediğimi alcaktım helium backup hata veriyor.30d romundayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Ben titanium backup ve my backup pro harici uygulama kullanmadım hiç...
    Bunları deneyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iAndroid

Lg güncellemelerle sürüm yükseltmese bile son çıkan Android sürümlerindeki fixleri veriyor. Örneğin kitkatta 4.4.2'de bırakmasına rağmen 4.4.3 ve 4.4.4'teki fixler 20A B C D E F G H güncellemeleriyle verildi. Şu anda da aosp 5.0.2 sürümünde memory leak olmasına rağmen lg nin verdiği V30D lollipop 5.0.2 güncellemesinde memory leak sorunu giderilmiş

Bunu bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler.

• Operatör olmayan normal romlar Avrupa'ya dağıtılmaya başlanmış.

• Beyler aradim bulamadim yav cidden... Elinde olan 36dpi navbar paylasabilir mi lutfen LP icin?

• Open romlari kuran var mi ki vdfden daha iyiyse kurucagim ayrica art checkerdan baktim art degil dalvik kullaniyor gorunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: azim_47

işine yarayabilir
    https://mega.co.nz/#F!U8VWDQBb!FB0YKITDmr5D2j5Gl4bzaQ

Budur!
    Supersin hocam, tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Quoand

Open romlari kuran var mi ki vdfden daha iyiyse kurucagim ayrica art checkerdan baktim art degil dalvik kullaniyor gorunuyor
    lollipop için TWRP recovery çıktı mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quoand

Open romlari kuran var mi ki vdfden daha iyiyse kurucagim ayrica art checkerdan baktim art degil dalvik kullaniyor gorunuyor

Vodafone romlari şarjda pek başarılı değil ama şebekede en az 2 çubuk daha çok çekiyor. Bugün ispanya open kurdum pişman oldum. Ses kalitesinde de bana mı öyle geldi bilmiyorum vdf romu daha iyiydi sanki. Birde open romda hspa plusa geçmiyor bazen. Simgesi zaten yok bunda ayarlardan bakiyorum vdf romda h+ olan yerlerde bu hspa

• Quoand kullanıcısına yanıt
    LG yi tebrik etmek lazım o zaman, dünya da dalvik ile çalışan tek lollipop bizde ortalama 3.5 yıldız almış bir programa göre :)
  • turgayaslan kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam bilgilendirme için. bende bir deneyeyim bakalım nasılmış. olmazsa vodafone rom'a geçiş yaparım bende.
  • önemli değil hocam
  • quote:

önemli değil hocam
    arkadaşlar telde root rom falan yok 32 gb ispanyayı indirdim ama nasıl flashlıyacam bi anlatım bulamadım :(
  • TIRPAN kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_104347253/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

teşekkür ederim hocam bilgilendirme için. bende bir deneyeyim bakalım nasılmış. olmazsa vodafone rom'a geçiş yaparım bende.
    acaba TR lolllipopta LTE etkin olacakmı.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azim_47 -- 2 Nisan 2015; 19:32:59 >

• Diğer konuyada sordum ama herhalde gorulmedi burayada sorayim bu kdz lerin bizim yukledigimiz vodafone romundan farkı var mi? Varsa hangisi iyi ona gore yukliyelim bizde

• Circassian81 kullanıcısına yanıt
    tek fark vodafon romunda operator uygulamalarının olması
  • quote:

tek fark vodafon romunda operator uygulamalarının olması

Sağolun hocam sikinti yok o zaman bunla devam edeyim

• 
Sayfa: önceki 24692470247124722473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.