Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.714.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21422143214421452146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tarlabasi

quote:

Orijinalden alıntı: ozn.

Arkadaslar biri ozet mahiyetinde tam olarak ne yapmam gerektigini aciklayabilir mi lollipop icin?

Stock rom kullaniyorum su zamana kadar pek ilgilenmedigim icin root falan da yapmadim...

teknik konulara biraz fazla uzagim da, mazur gorun...

Hocam eğer bu zamana kadar stock rom'da kalabildiysen biraz daha sabret ve resmi güncelleme gelince geç derim.Çok birşey kalmadı.
    Çünkü Önce cihazı rootlayacaksın.Daha sonra autorec aracılığıyla cihaza custom recovery yükleyeceksin.Bu custom recovery cihaza custom rom'ları kurmana yarayacak.
    Fakat 5.0 için bootloader'ıda değiştirmen gerekiyor.
    Resmi güncelleme gelince tekrar stock'a döneceksin.Uğraştıracak.

Hocam telefon paralel ithalat oldugu icin gec aliyorum guncellemeleri... Gecen Kitkat Turkiye'ye geldikten aylar aylar sonra almisti benim bolge guncellemeyi, yoksa Mart'a kadar beklerdim dedigin gibi :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lollipop ta appsetting yok xposed çalışmıyor
    Saygılar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhancosar8

beyler merhaba bi sorum olacak su vakitten sonra clody rom yukliyim mi ?yoksa stock romumu bekliyim 5.0 icin ? ne zaman cikar acaba? oneri ve fikirlerinizi bekliyorum.

Bir açıklama yok hocam, ama port edilmiş hali var rootlu ve twrp yüklü telefonlar için. Size kalmış karar sizin

Clody v2.2 nasildir acaba hocam pil omru stabilite akicilik vs gibi konularda? Bir bilginiz ve deneyiminiz varmi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baymenn B kullanıcısına yanıt
    evet bubsorun bendede oldu. cozersen bana da yardimci olursun kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E5067559C

quote:

quote:

beyler merhaba bi sorum olacak su vakitten sonra clody rom yukliyim mi ?yoksa stock romumu bekliyim 5.0 icin ? ne zaman cikar acaba? oneri ve fikirlerinizi bekliyorum.

Bir açıklama yok hocam, ama port edilmiş hali var rootlu ve twrp yüklü telefonlar için. Size kalmış karar sizin

Clody v2.2 nasildir acaba hocam pil omru stabilite akicilik vs gibi konularda? Bir bilginiz ve deneyiminiz varmi acaba?

Alıntıları Göster
    Adam akıllı stabil akıcı sağlam aosp önerebilicek olan varmı ? Ayrıca Cloudy 3 mü yoksa 2.2 mi ?

Bu arada CM 'de saatin yanına tarih koyunca durum çubuğu sapıtıyor nasıl çözebilrim ?

• Beyler şarjik su gibi gidiyor bu durum hic normal değil yardim edin lutfen root yapmistim superuser ile kaldirma secenegi ile kaldirdim. Baska ne yapabilirim sarjim root dan sonra çok kötü gidiyor.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

quote:

quote:

Hocam ben 2.2'de şebeke sorunu yaşadım internetim çekmiyordu 2 kere temiz kurulum yaptım yaşamaya devam ettim. Ama bazı arkadaşlar yaşamamış, bende tekrar 2.1'e döndüm şuuan 5.0 ayarlarımı kuruyorum ama xposed'in çalışmadığını öğrenince tekrardan 2.1'e dönmeye karar verdim, şuan zevkine inceliyorum 5.0'ı

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaandngz

Beyler şarjik su gibi gidiyor bu durum hic normal değil yardim edin lutfen root yapmistim superuser ile kaldirma secenegi ile kaldirdim. Baska ne yapabilirim sarjim root dan sonra çok kötü gidiyor.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Hard reset atın hocam. Bütün verileriniz silinecektir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

quote:

Arkadaslar biri ozet mahiyetinde tam olarak ne yapmam gerektigini aciklayabilir mi lollipop icin?

Stock rom kullaniyorum su zamana kadar pek ilgilenmedigim icin root falan da yapmadim...

teknik konulara biraz fazla uzagim da, mazur gorun...

Hocam eğer bu zamana kadar stock rom'da kalabildiysen biraz daha sabret ve resmi güncelleme gelince geç derim.Çok birşey kalmadı.
    Çünkü Önce cihazı rootlayacaksın.Daha sonra autorec aracılığıyla cihaza custom recovery yükleyeceksin.Bu custom recovery cihaza custom rom'ları kurmana yarayacak.
    Fakat 5.0 için bootloader'ıda değiştirmen gerekiyor.
    Resmi güncelleme gelince tekrar stock'a döneceksin.Uğraştıracak.

Hocam telefon paralel ithalat oldugu icin gec aliyorum guncellemeleri... Gecen Kitkat Turkiye'ye geldikten aylar aylar sonra almisti benim bolge guncellemeyi, yoksa Mart'a kadar beklerdim dedigin gibi :/

Hocam o zaman sen geç şimdi 5.0'a root mod öğren birazcık, sonra d802 için ilk stok 5.0 ne zaman gelirse kdz ile flash tool yükleme yaparsın. Root twrp kalkar o zaman ama cihaz yine garanti dışı kalır çünkü kendi ülkenin romunu kullanman gerekir. Garantilik bir iş çıktığında imei'ine göre dönersin stok romuna

• quote:

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

quote:

Orijinalden alıntı: mkaandngz

Beyler şarjik su gibi gidiyor bu durum hic normal değil yardim edin lutfen root yapmistim superuser ile kaldirma secenegi ile kaldirdim. Baska ne yapabilirim sarjim root dan sonra çok kötü gidiyor.

Hard reset atın hocam. Bütün verileriniz silinecektir

Alıntıları Göster
    beyler bende bu şebeke adı 2 kere yazıyor yanyana bunu nasıl teke düşürürüm yaw xposedde yok lolipop romda sadece bu romda diil tüm yabancı romlarda böyle yapıyor benim hattım

• quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Adam akıllı stabil akıcı sağlam aosp önerebilicek olan varmı ? Ayrıca Cloudy 3 mü yoksa 2.2 mi ?

Bu arada CM 'de saatin yanına tarih koyunca durum çubuğu sapıtıyor nasıl çözebilrim ?

Evet beyler yardım edebilicek olan varmı ?
  • Emre1645 kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın. Bize gelen port olduğu için eksik olanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyidebanane13

Evet haklısın. Bize gelen port olduğu için eksik olanlar var.
    arkadaşlar stock lolipoptayım. ses kısma power ve açma power kombinesiyle twrp recoverye giremedim. başka yöntemi var mı.
  • Kisma + power
    Kisma + ses acma

• eywallah birader.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baymenn

Beyler portlanan lollipopu kullaniyorum dpi düşürdüm yalniz kamera bu hal aldi var midir bi caresi
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

App settings'den dpi değerini 480 yaptınız mı?

App settings muhabbettini yapmadim hocam bi yardımcı oluverseniz

• dayanamadım kurdum.yağ gibi olmuş.

• Bende dayanamayip yukleyecegim sanirim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-52BC884C3

dayanamadım kurdum.yağ gibi olmuş.
    % 85 deyim. dayanamıyorum ... bende kuracağım ... bakalım nasıl bir şey olmuş bu lolipop ...
  • Konu popülere çıkmış ilginç bir gelişme mi var?

• 
Sayfa: önceki 21422143214421452146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.