Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.721.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21402141214221432144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet dostum herkesin bahsettiği kore versiyonunun portu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahirozgun

evet dostum herkesin bahsettiği kore versiyonunun portu

Bende aksiyon arıyordum, hemen deneyelim o zaman

Fakat .zip yani twrp'den mı kurucaz, hani stoktu kdz'si yok mu daha?
  • Lolipop portu rootlu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu stock rom mu?
    uzun süre kullanılmaya değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

beyler bu stock rom mu?
    uzun süre kullanılmaya değer mi?

Eğer zamanın varsa üşenmiyceksen tekrar ayaraları yapmaya kullan sana kalmış. Benimde şimdi haberim oldu yükleyip deniycem
  • Aydz kullanıcısına yanıt
    rootlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konyaspor -- 12 Şubat 2015; 13:04:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahirozgun

bu lollipop romunda recovery e girmenin kolay yolu yok mu . İlla tuş kombinasyonu ile mi girmemiz gerekiyor ? Cloudy de güç tuşuna basınca secenklerden yapıyorduk kolayca

markette recovery mod uygulamaları var düşük boyutta tek tıklama ile restart yapıp modu açıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerrisClyne -- 12 Şubat 2015; 13:38:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Lolipop romda düzeltmesini beklemiyorum ama bi sorayım yinede s foto cekerken 13 megapiksel seçilince hala 4.3 e mi iniyor ekran boyutu arkadaşlar? Ne saçma iştir 13 mp kullanmıyorum sırf bu yüzden koymamışlar babalar gibi 16.9 10 mp ile çekiyorum mecbur.

Sensor o sekilde uretildigi icin degisme olmaz hocam. Bildigim kadariyla butun akilli telefonlarda son cozunurluk 4:3 tur.

• Psman kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış hatırlamıyorsam Samsungda Son çözünürlükte Fotograf 16.9 oluyordu yani 4.3 cekmiyordu bizimki gibi o yüzden sordum teşekkürler.
  • quote:

Lolipop romda düzeltmesini beklemiyorum ama bi sorayım yinede s foto cekerken 13 megapiksel seçilince hala 4.3 e mi iniyor ekran boyutu arkadaşlar? Ne saçma iştir 13 mp kullanmıyorum sırf bu yüzden koymamışlar babalar gibi 16.9 10 mp ile çekiyorum mecbur.

Hocam Snap Camera HDR uygulamasını satın alabilir ya da blackmart ile ücretsiz indirebilirsin Bu uygulama işini görür
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Hocam size bir sorum olacaktı.

Telefon Flaşlı fotograf çekimlerinde yeşilimsi çekiyor bildiginiz. Flaşlı video cekerken bir sorun yok. Xcam ilede denedim Stok kamera ilede. Hard reset attım hala durum aynı. Gündüz çekimleri ve videoda bir sorun yok Ama flaşlı fotolarda yeşilimsi çekiyor bunun sebebi ne olabilir ?
  • quote:

Teşekkür ederim hocam. Hocam size bir sorum olacaktı.

Telefon Flaşlı fotograf çekimlerinde yeşilimsi çekiyor bildiginiz. Flaşlı video cekerken bir sorun yok. Xcam ilede denedim Stok kamera ilede. Hard reset attım hala durum aynı. Gündüz çekimleri ve videoda bir sorun yok Ama flaşlı fotolarda yeşilimsi çekiyor bunun sebebi ne olabilir ?

Kamera lensini kontrol edebilirsin hocam.Eğer çizikler oluşmuşsa flaş o çiziklerden ötürü yayılıyordur.Aklıma sadece bu geldi
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    Lensi bir hafta önce mecidiyeköy serviste değiştirdim hocam tertemiz şuan

Room root ihtiyacım yok aslında sırf biraz daha performans almak için kuruyordum. Ne güzel stock 20c de geçinip gidiyorduk. Simdi Flaş düzeleckemi diye meraktan cloudy g3 2.2 yi yükleyecegim iş çıktı yine başımıza cok sagolun
  • bende %10 ilerlemiyor kurarken.neyse başka bahara...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-52BC884C3

bende %10 ilerlemiyor kurarken.neyse başka bahara...
    Vietnam 5.0 romunu kurdum telefon açılmadı en başta, sonra kitkatbootlader'ı kurmam gerekliymiş otgye atıp onu kurdum şimdide lg logosunda kalıyor, bildirim ışığı yanıyor fakat kalıyor böyle. Ne yapmam lazım romu kurmam için, neyi eksik yapıyorum

İndirdiğim dosyanın md5'i doğru
  • quote:

Hocam yanlış hatırlamıyorsam Samsungda Son çözünürlükte Fotograf 16.9 oluyordu yani 4.3 cekmiyordu bizimki gibi o yüzden sordum teşekkürler.

Hocam note 2 de ayni sekilde cekiyor. yeni modelleri bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Konu popüler listede ilk 3'te. Maşallah.

Lollipop romu kruan arkadaşlar, ne sırayla hangi işlemleri yaptınız, telefon soft brick oldu açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Vietnam 5.0 romunu kurdum telefon açılmadı en başta, sonra kitkatbootlader'ı kurmam gerekliymiş otgye atıp onu kurdum şimdide lg logosunda kalıyor, bildirim ışığı yanıyor fakat kalıyor böyle. Ne yapmam lazım romu kurmam için, neyi eksik yapıyorum

İndirdiğim dosyanın md5'i doğru

Blacktechtonix üstadın açıklamasına göre yapsaydın bikaç sayfa geride.
    Lollipop kurulum

Öncelikle gerekli dosyaları indiriyoruz
    Bu Twrp :http://www.dorimanx.com...-blastagator-signed.zip

Bu bootloader:http://www.dorimanx.com...0H-D802-BOOT-LOADER.zip

Rom:
    https://mega.co.nz/#!EY...p8ebDRWBtXvWHcr46nAMczY

Dosyaları telefona yada otg usb ye atıyoruz

Kurulum

1. Cihazı recovery moda alıyoruz
    2. Twrp 2.8.3.1 dosyasını flash liyoruz
    3. Ana Menuye dönüp reboot altından recovery reboot u seciyoruz. Cihaz kapanıp yeni recovery de başlayacak
    4. Kk bootloader i flash liyoruz
    5. İnternal storage hariç wipe yapıyoruz.
    6. Rom dosyasını flash liyoruz
    7. Aroma installer da D802 yi seciyoruz.
    8. Reboot diyoruz

Kurulum tamamlanmıştır

Lolipop Romdan dönüş

lolipoptan dönüşte recovery modda forumber hocamın 10C full wipe yapan rom kullanılabilir.

https://docs.google.com...2O5ZZ8z-MHJELUNPQTVMRkk

• kernel olarak dorimax kurulu olması gerekiyor hocam
  • Hocam flaşli ve flassiz çekim bi bakarmısın benmi pinpirikliyim yoksa harbiden yeşilimsi mi çekiyor

http://imgur.com/3ouE52f
    http://imgur.com/c3YDQay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 12 Şubat 2015; 14:11:14 >
  • 
Sayfa: önceki 21402141214221432144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.