Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıkıntı yok oyunları ındırıyorum suan wıfı uzerınden

@Gökşen PASLI
    hocam cıkınca onuda yuklersınız yada ugrasmaz bunla devam edersınız :):)
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Aynen
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    knock kode u bulamadım
  • arkadaşlar g2 port yükledim iki defa ama ikisndede telefonda şebeke yok neden olabilir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espesito -- 8 Mart 2014; 15:59:26 >
    sırf bunun için yükleyecem o yoksa yüklemiyelim

Kullanıyorum başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 8 Mart 2014; 15:55:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bende hareketlere bakıyorum :)
    tmm yaptım oldu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: espesito

arkadaşlar g2 port yükledim iki defa ama ikisndede telefonda şebeke yok neden olabilir acaba?

???
    tuslar da mı ufalmıs banamı oyle geldı ?
  • espesito kullanıcısına yanıt
    Philz Recovery ilemi yüklediniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nighteyes

Philz Recovery ilemi yüklediniz ?

hayır cwm ile yüklemiştim şimdi 4,2,2 ye geri döndüm şebeke burdada yok şimdi fabrika ayarlarına geri döndüm gene yok flashtoo ile tekrar 4.2.2 yüklememe mi yapsam
  • espesito kullanıcısına yanıt
    bende de olmuştu ilk versiyondan sonra bi kaç defa hard reset attim öyle gelmişti , siz 4 2 2 ye dönün 10 f veya hangisini yüklicekseniz , g pro romunu kuracağınız zaman full wipe la beraber Philz Recovery ile kurun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Valla benim farkettiğim veya canımı sıkacak bir sorun olmadığı için size de söyleyemedim
    G pro 2 romundan şuan flex e dönüş yaptım hocam :) Allah tan twrp den yedek almışım :D

dostum youtubede izlediğim g pro2 ve g2 karşılaştırma videosunda g2 daha başarılı geldi özellikle renklerde daha gerçekçi görünüyordu proda detaylarda fark edilmiyordu adamın yürüdüğü alandaki yer gibi g2 hem detay hem renk açısından daha üstün görünüyorLG G Pro 2 OIS+ vs LG G2 modu yükledikten sonra kamerada renklerde bi değişiklik farkettinizmi yada detaylarda

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimsag -- 8 Mart 2014; 16:38:17 >

• alman kitkattan sürüm düşürüp 10G yi yükledim telefon lg yazısında kaldı yazılım yükleme bitt bitire bastım telefon açılıyor lg yazısında kalıyor tekrar download moda alamıyorum ne yapabilirim
  • bu acılıstakı zımbırtıyı nasıl kaldırıcaz bılgısı olan varmı ?
    sadece logo olsun ses ve welcometo g2 yazısı olmasın :)
  • viranufuk kullanıcısına yanıt
    hard reset yada download moda alıp tekrar 4.4.2 yuklemek...

telefonun power tusuna basılı tutun usb takılı ıken kapatsın hemen download moda alın sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

hard reset yada download moda alıp tekrar 4.4.2 yuklemek...

telefonun power tusuna basılı tutun usb takılı ıken kapatsın hemen download moda alın sonra

kardeşim peki bu romu nasıl yükleyecez 4.4.2 ye geçsek
  • viranufuk kullanıcısına yanıt
    yedek alacaksınız 4.4.2 den sonra 10g yukledıkten sonra hard reset atacaksınız.. 4.4.2 den donusler sıkıntılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nighteyes

bende de olmuştu ilk versiyondan sonra bi kaç defa hard reset attim öyle gelmişti , siz 4 2 2 ye dönün 10 f veya hangisini yüklicekseniz , g pro romunu kuracağınız zaman full wipe la beraber Philz Recovery ile kurun .

şebeke sorununu çözdüm ama 4.2.2 ye dönünce ama şimdide telefon hafızasına dosyaları atamıyorum hata veriyor bunu nasıl aşabilirim
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.