Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (5 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.703.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: espesito

quote:

Orijinalden alıntı: Nighteyes

Daha önce böyle bir şey ile karşılaşmadım , yanlış bilgi vermek istemem , hard reset attınız mı tekrar ?

hard reset attım flash tool ile tekrar 10 c yükledim işe yaramadı şimdi 4.4.2 yükledim tekrar 4.2.2 ye dönüyorum açılış döngüsünü aşmak için de hard reset atıp tekrar dosyaları atmayı düşünüyorum o da işe yaramazsa ne yapacağım bilmiyorum

Alıntıları Göster
    %100 Çözüm

/system/bin/

İçerisinde ki

bootanimation

ve

shotdownanimation

dosylarını sil ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 8 Mart 2014; 17:58:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Bostaki ram miktari gpro2 deki
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

merhaba bunu nasıl becerdiniz.. bende tas catlasa 650 bos ram oluyor bazen 200 e kadar düşüuyor :=)

• bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    bende tum yukledıgım romlarda bu sekılde oluyor 900 800 lere dusuyor oyun oynarken sadece :)
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Root Browser ile
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    bu cahıle bunlarla gelın

bu arada art a gectım telefon perte cıktı hıc akıl karı bırsey degıl uygulamalar donuyor hat cekmıyor ve saat calısmıyor

• quote:

bende tum yukledıgım romlarda bu sekılde oluyor 900 800 lere dusuyor oyun oynarken sadece :)

keramet romlarda değil o zaman.. :=) ne yapıyorsunuz ki gereksiz uygulamalrı falan mı siliyorsunuz yada baska bir yolu mu var ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Valla hocam o kadar incelemedim, suan eski Roma geri döndüm, dpi vs olmadığı için kk da

dpisi olmamadan kasıt xposed mi yoksa şu 361 dpi 380 dpi ekranı küçültme işi mi şey sıkıntısı var mesela 361 e indirince yazılar küçülüyor ama mesaj ve bilimum lg uygulaması bozuluyor açılmıyor bende deneye deneye 420 dpide kullanıyorum şu an
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    evet gereksız uygulamaları kaldırırım yada dondururum telefonu bosuna yormaz bıde arka planda facebook twıter gıbı uygulamalar bulunmaz web browser uzerınden kullanırım onları bır tek skyp acık kalır arka planda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Root Browser ile
    Arkadaşlar konuşma testi yapabilir misiniz. Karşı taraf sesim yankı yapıyor diyor da. Test edebilir misiniz.
    ben az once superonlınemh ıle konustum bırsey soylemedı
  • quote:

arkadaşlar philz recovery ile wipe data recovery kısmında dediğin zaman iki seçenek var seçeneklerden biri clean rom falan tarzı bir şey hangisini seçiyoruz
  • quote:

o anlamamıştır soracan ona ki sesin yankı yapıyor mu
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    yok anlamasa yada bı sıkıntı olsa tekrar ettırıyor tarıfe degısıklıgı yapacaklardı
  • espesito kullanıcısına yanıt
    clean rom diceksiniz.
  • PendroZ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bekliyorum o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

clean rom diceksiniz.
    Evin içinde falan aile bireyleri ile yapar mısınız hatta karşı telefonu siz alın bizzat deneyin
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    Xposed için hocam yoksa küçülüyor ama kameraya falan ayar çekemiyorsun, ekranın kenarında küçük halde kalıyor

• quote:

clean rom diceksiniz.

çok teşekkür ederim hocam az önce clean rom demedim port dosyası hata verdi şimdi tekrar deneyeceğim dosyada hata olamaz çünkü sabah denediğimde oldu şebeke çıkmadı şimdi philz ile deneyeceğim inşallah olur bu sefer :D
    C-flex e geçtim hocam ama yankı falan olmamış idi denediğim de...

evde tek basına kalıyorum ogrencı evı

artık aksama denerız
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.