Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.711.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acura07

yedek alacaksınız 4.4.2 den sonra 10g yukledıkten sonra hard reset atacaksınız.. 4.4.2 den donusler sıkıntılı

full olarak yedeği hangi proğramla aldınız sorunsuz oarak
  • viranufuk kullanıcısına yanıt
    lg backup la aldım ama buyuk boyutlu oyunları acınca tekrardan ındırdı... kucuklerı dırek kurdu. verı kaybı yasamadım dırek 4.4.2 dekı ekranı ayarları oldugu gıbı kaldı
  • Cloudy flex gerçekten aşmış ya.Ah birde stok beyaz tema olsa tam süper olacakmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonun hafızasına hiçbir şey atamıyorum nasıl aşabiliirim bu sorunu
  • Bostaki ram miktari gpro2 deki

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Herşeyi denedim silinmiyor o lanet şey. Dosyasını bile sildim hala aynı
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    telefonu resetlemekten tıksındım :)
  • arkadaşlar telefonun hafızasına hiçbir şey atamıyorum nasıl aşabiliirim bu sorunu
  • quote:

lg backup la aldım ama buyuk boyutlu oyunları acınca tekrardan ındırdı... kucuklerı dırek kurdu. verı kaybı yasamadım dırek 4.4.2 dekı ekranı ayarları oldugu gıbı kaldı

lg backup proğramı ile telin içinde varmıydı teldeyse yedeği telin içine almıyormu hard reset attığımzda komple silnmezmi acaba yoksa benmi yanlış biliyorum
  • viranufuk kullanıcısına yanıt
    lg backupla yedek alıyoruz o aldıgımız yedegı pc ye atıyoruz her seyı yaptıktan sonra tekrar lgbackup klasorundekı yedegı telefona atıyoruz pc dekı yedegı yukle dıyoruz telefon eskı halıne alıyor... buyuk dosyaları gps den ındırıyor ama verı kaybı yasamıyorsunuz
    Çözdüm
  • 311k kitkata güncellenmiyor yazmıştı birisi ama sanırım TR kodu olunca güncellenmediğini kastetmiş. Ben az önce Almanya Vodafone Kitkat yüklemeyi denedim ve sorunsuz yükledi. Tabi önceden TR dışı bir rom yükleyerek TR kodunu silmiştim telefondan.
  • espesito kullanıcısına yanıt
    Daha önce böyle bir şey ile karşılaşmadım , yanlış bilgi vermek istemem , hard reset attınız mı tekrar ?
    hem cozmus hem soylemıyor
    acaba nedır nedır :)
  • quote:

hem cozmus hem soylemıyor
    acaba nedır nedır :)

/system/bin/bootanimation

dosyasını sil.

Yeniden başlat.

Tam % 100 bir düzelme yok ama işimizi görür.

Tamamamıyla kaldırmak için araştırıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 8 Mart 2014; 17:37:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nighteyes

Daha önce böyle bir şey ile karşılaşmadım , yanlış bilgi vermek istemem , hard reset attınız mı tekrar ?

hard reset attım flash tool ile tekrar 10 c yükledim işe yaramadı şimdi 4.4.2 yükledim tekrar 4.2.2 ye dönüyorum açılış döngüsünü aşmak için de hard reset atıp tekrar dosyaları atmayı düşünüyorum o da işe yaramazsa ne yapacağım bilmiyorum
  • espesito kullanıcısına yanıt
    Umarım düzelir , hafıza sorunu yaşayan arkadaşlar gibi olmaz umarım , servisten başka çare kalmıyor aksi durumda .
  • dimsag kullanıcısına yanıt
    Valla hocam o kadar incelemedim, suan eski Roma geri döndüm, dpi vs olmadığı için kk da

Hocam media UI klasöründe power ön OFF seslerini sil

trwp gıttı systeme nası gırcez ?
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.