Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2037. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.833.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
61 oy
Sayfa: önceki 20352036203720382039
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasak_ask3434

quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

hava durumunu nasıl yükledin birde hangi temayı yükledin hocam

Hava durumu xwidget. Tema beatu teması.
    Romu %80-85 türkçeleştirdim uygun zaman bulursam paylaşırım

Hocam ufak bir hatırlatma yapmak isterim. en.miui.com daki sadece Çince ve İngilizce olan romların üzerine, içerisinde Türkçe de bulunan dil paketi ve gapps paketi eklenen multilanguage romlar, xiaomi.eu sitesinde sunuluyor. Hem v5 hem de v6 romların Türkçeleştirilmesi Miui Türkiye tarafından Celaleddin hocanın öncülüğünde yapılmaktadır.

Xiaomi 12T Pro 12/256GB Black MIUI 14.0.11.0 TLFCNXM by xiaomi.eu / Poco F2 Pro 8/256GB Black MIUI 14.0.5.0 SJKCNXM by xiaomi.eu / MiMix2 6/256GB Black MIUI 12.0.1 Stable by xiaomi.eu / MiNote2 4/64GB Black MIUI Global Kararlı v11.0.2
    MiPad2 64GB MIUI v8 MultiRom / MiBox3 International AndroidTV v8.0 / Tronsmart T428 MiniPC 4.1.2 JB

Mi A1 4/64GB Gold / Mi5 Prime 3/64GB Black / RedMi Note 4X 3/32GB Black / Mi4LTE 3GB/16GB / RedmiNote3Pro 3GB/32GB / LG Optimus G2(D802) 16GB / Moto G 16GB / LG Optimus 4XHD 16GB / GT-I9000 Galaxy S 8GB (Out of service) / Sony Ericsson Xperia X1i WM6.5
    Nexus7 2013 32GB (Out of service) / Nexus7 32GB Wifi / Ainol Aurora II 16GB / Apple iPad 32GB Wifi+3G
    Amazfit Pace / LG G Watch R (Out of service)

• Phonexy kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam ben 1.5 sürümü diye onu yüklemeye kalkmışım orda 271 mb yazıyor ıdm 258 mb gösteriyor rom indi kurcam şimdi bi deneyim bakalım twrpyi güncel versiyonla flasladım şimdi twrp modunda açtığımda ekranın ta köşesinde (780)fasboot mode started 800 udc started yazıyor rakamlar öyle küçükki inşallah doğru yazmışımdır şimdide twrp modunda bunlar çıkıyor off
    LG G2 Cloudy 3.3 // Victor G702
  • Phonexy kullanıcısına yanıt
    seçilmiyorki tuşlar bi işe yaramıyor recovery modunda twrp programın arayüzünden es dosya yöneticisyle kursam bi sorun olurmuki romu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hallettim hocam yardımlarınız için çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 4 Ocak 2015; 2:32:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

hocam sizi diye kendimi alıntılamışım bu romda knock on yok sanırım
    stock 20h deyim...root yok.... xcam 5.2.4 kuruyorum xcam settings den ayarlıyorum contrast saturation felan....tamam ayarlar kameraya geliyor ama kameraa bazen o ayarlara göre çekiyo bazende normal lg g2 kamerası gibi soluk çekiyo.....ayarlar fotoğrafta olmuyo bazen...bazense ayarlar işe yarıyoo 10 numara fotolar çekiyorum .... neden öyle oluyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

20h romundaki kamera x cam dan çok daha iyi çekiyor :) sorununa gelince stock kamera uygulamasını dondurcan yada silcen bunun için link2sd, titanium backup gibi uygulamalar kullanmalısın
    ama lg g2 her zaman solukkk çekiyo her romda ..renkler cansızz....yardımın için teşekkür ederim

quote:

quote:

quote:

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

hava durumunu nasıl yükledin birde hangi temayı yükledin hocam

Hava durumu xwidget. Tema beatu teması.
    Romu %80-85 türkçeleştirdim uygun zaman bulursam paylaşırım

teşekkür ederim ama romda zaten türkçe dil mevct

https://goo.im/devs/ibotpeaches/miuiandroid/releases/4.11.28m/xiaomi.eu_multi_g2_4.11.28_v5-4.4.zip/

Rom çok güzel görünüyor ama bence tek sıkıntısı navbar boyutları çok küçük ve ayarı yok.

Akıllı telefon geçmişim; Htc p4350,Htc Touch dual,Htc touch pro,touch pro2 ,Samsung omnia,omnia 2,Htc hd2,Motorola atrix, Samsung omnia 7, Htc surround,Htc mozart,Sony xperia arc s, Htc one x, Htc one, Nokia Lumia 1320, Lg G2, Xperia Z2 ,LG G3,Lg G5,İphone 6,Iphone 6S, Iphone 6S plus, Sony Z5, Htc10,İphone 7,Note 5,S6 S7,S7 Edge,İphone 5s,İphone 7 Plus,6splus,Xiaomi Mi Max 2,Huawei Mate10 Pro, İphone X , Lg G6, Meizu Pro 7 plus, Samsung S9 Plus, Xiaomi Note 6 pro, LG V20, OnePlus 6T,Xiaomi Mi 9T, Sony Xperia XZ, Samsung Note 9, S10 Plus,Mate 20 pro, iPhone x, iPhone Xs, Oneplus 8T,İphone 12 Pro Max, Xiaomi Mi 11 X Pro... Ve daha hatırlamadıklarım :)

• Cloudy G3 2.1 kullanıyorum. Telefon sadece 2g modunda ve wifi aktif halde kullanildi. 3 saat ekran süresi ve 48 saat bekleme aldım. Telefonu alalı 1 sene oldu. Sizce nasıl performans
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morqos -- 4 Ocak 2015; 13:48:14 >

• morqos kullanıcısına yanıt
    48 saat bekleme suren var bence super

Orijinalden alıntı: ferfecir66

48 saat bekleme suren var bence super
    Cyanogen 11 e bakayım biraz

• quote:

Hocam launcher ikon paketi widget'lar statusbarın uygulamayla aynı rengi alması vs. hepsini nasıl yaptınız öğrenebilir miyim ? ve şarj durumu nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9C6551D73

quote:

Hocam launcher ikon paketi widget'lar statusbarın uygulamayla aynı rengi alması vs. hepsini nasıl yaptınız öğrenebilir miyim ? ve şarj durumu nasıl ?

Alıntıları Göster
    CM11 in snapshot sürümünü kullanın nightly den daha iyi.Sarj süresi de normaldir.

RR 5.2.7 versiyonu gerçekten çok iyi. Şarj olayını çözmüşler bence stock romdan daha iyi.Çalışmayan herhangi bir şey de göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phonexy

CM11 in snapshot sürümünü kullanın nightly den daha iyi.Sarj süresi de normaldir.

RR 5.2.7 versiyonu gerçekten çok iyi. Şarj olayını çözmüşler bence stock romdan daha iyi.Çalışmayan herhangi bir şey de göremedim.

hocam snapshot'ın nightly'den farkı ne
    LG G2 Cloudy 3.3 // Victor G702
  • Şuan en düzgün calisan stabil sarji iyi olan lollipop hangisi bu xda da linkini verebilecek varmi ? 2 3 tane lollipop konusu var hangisi iyidir bilemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Benim son 2 gündür favorim şarj ve stabilite konusunda.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.