Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2039. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20372038203920402041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihansenguler

quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

quote:

Orijinalden alıntı: cihansenguler

quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

Arkadaşlar ls romda cebinden çıkardığında uyandır diye bir seçenek vardı bulamıyorum yardımcı olur musunuz

Eger resurrection romda ise hocam "Ekran/kaldirarak uyandir" seceneginin acik olmasi lazim.

Yok milestone kullanıyorum tarlabasinin başlattığı akım :)

Ayni yerde olabilir hocam, bir kontrol edin isterseniz.

Bulamadım hocam dediğiniz menüde yanlış hatırlamıyorsam liquid smooth menusundeydi

• quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

bu sayfayı anlamadım dowload butonuna basıyorum bi şey olmuyor inglizcemde olmadığı için google tarnslate baktım gene bi şey anlamadım

Click Here yazan yere tıklayın.
  • Selamin aleykum arkadaşlar cloudy g3 2.1 kullanmaktayım rom çok güzel ve akici bundan evvel optimus kullandım sarj durumu pek iyi değildi cloudy g3 2.1 de de sarj çok sağlıklı değil çabuk tükeniyor cloudy g3 1.2 versiyonunda daha sağlam bir batarya performansı vardı cloudy g3 2.1 versiyonu için önerebileceğiniz bir kernel mevcut mu oyun oynamıyorum yanlızca sosyal ağlar ve whatsapp ve internet kullanıyorum iyi akşamlar teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Selamin aleykum arkadaşlar cloudy g3 2.1 kullanmaktayım rom çok güzel ve akici bundan evvel optimus kullandım sarj durumu pek iyi değildi cloudy g3 2.1 de de sarj çok sağlıklı değil çabuk tükeniyor cloudy g3 1.2 versiyonunda daha sağlam bir batarya performansı vardı cloudy g3 2.1 versiyonu için önerebileceğiniz bir kernel mevcut mu oyun oynamıyorum yanlızca sosyal ağlar ve whatsapp ve internet kullanıyorum iyi akşamlar teşekkürler şimdiden

Droinmax kernel iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Phonexy

Evet yeni güncelleme ile gerçekten çok iyi oldu.Özellikle şarj konusunda.Ben çok memnunum.

Hocam suanda rr romdakisiniz iki sorum olacakta
    1. Bu romda tusu statubara basip kitleyince tekrar isiklar yaniyo kilit ekrani geliyo sanirim masadan alinca ekran yansin gibi bi ayar var onu nasil duzeltirim
    2. Alttaki tuslarin yerini nasil degistirebilirim geri tusu falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferfecir66 -- 4 Ocak 2015; 23:18:57 >
  • Ekran>kaldırarak uyandır seçeneğini devre dışı bırakın. Alttaki tuşlara ekleme çıkarma yapılamıyor. Sadece boyutları ayarlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phonexy -- 4 Ocak 2015; 23:26:01 >
  • Droinmax cok isiniyo hocam ya
  • yersen33 kullanıcısına yanıt
    Dorimanx en son kernel yükledim sarj tüketimi baya hızlı geldi bana cloudy 1.2 eski versiyon linoro kernel kullanıyordu ve çok güzeldi acaba kombine olabilir mi rom la bir kaç gün daha kullanayim bakalım dorimanx i otursun göreyim en iyisi

• Eyvallah hocam ekran tamam digerinede alisacam o zaman
  • arkadaşlar rr 527 yüklerken cihazdaki herşey uçtu :) sadece recovery modda açılıyor philzz napcam bilen varmı ? yandık acil yardım gerekli :)
  • Phonexy kullanıcısına yanıt
    Sesi kötü çıkıyo hocam onu nasıl halleddiniz bende ses çok kötü idi

• quote:

Orijinalden alıntı: ozidane

arkadaşlar rr 527 yüklerken cihazdaki herşey uçtu :) sadece recovery modda açılıyor philzz napcam bilen varmı ? yandık acil yardım gerekli :)

Otg varsa halledebilirsin yoksa flash tool gecmis olsun

• fghjkj F kullanıcısına yanıt
    Ben ses sorunu yaşamadım.Sadece telefon konuşmasından sonra sesler bozuluyor 3-5 sn ( kilit ekranı sesi vs) oda CM tabanlı romların hepsinde mevcut.
  • Hocam rrde cift tiklamayla ekrsn kapatmayi bi durum cubugundan birde novayla yapabiliyoruz dimj? Novayla yaptigimizda stabil oluyor mu peki
  • Solo launcherin cift tiklama ile screen of eklentisi var denemenizi oneririm ama ben saf android tabanli romlarda custom launchernolayina karsiyim bunu guzel kilan zaten kendi arayuzu

• Grimwood kullanıcısına yanıt
    Nova ile yapabilirsin.Ayrıca home butonuna 2 kere tıklayınca da kapatabiliyorsun.Tabiki önce bu özelliği açman gerekli buttons>Double tap action>Turn screen off.
  • Arkadaşlar ls milestone da telefon cebinden çıkarken uyansın olayı vardı hangi menudeydi?
    Bide knock on gec algılıyor neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yersen33 -- 5 Ocak 2015; 0:53:21 >
  • Miumi romunda knock off nasil yapabilirim bide alttaki tuslari nasil büyütürüm 😊

• Bliss rom ile rr romun en son versiyonunu kiyaslamam gerekirse bliss rom cok daha az isiniyordu. Fakat bliss romda ozellestirme daha az. En basitinden navbar kucultme veya tamamen kaldirma gibi secenekler yoktu

• miui 4.11.28 rom unda Avea apn ayarlarını yapamadım ayarlar da gelmiyor elle de kaydetsem nafile bir bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 20372038203920402041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.