Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1934. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.833.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
61 oy
Sayfa: önceki 19321933193419351936
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xperius

Acaba rom kurulumu sırasında bir sorun mu yasadiniz hocam ben de bu sebepten baştan temiz kurulum yapmıştım önce baseband sonrada rom ve gapps kurdum sorun düzeldi

Güncelleme merkezinde bir likit güncellemesi vardı onu yaptım düzeldi. Teşekkürler yardımcı olmaya çalışan herkese.

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

Acaba rom kurulumu sırasında bir sorun mu yasadiniz hocam ben de bu sebepten baştan temiz kurulum yapmıştım önce baseband sonrada rom ve gapps kurdum sorun düzeldi

Güncelleme merkezinde bir likit güncellemesi vardı onu yaptım düzeldi. Teşekkürler yardımcı olmaya çalışan herkese.

Alıntıları Göster
    Cloudy kurdum arkadaşlar,half brick oldu sanırım.10 dakikadır açılmıyor cihaz lg de kaldı.Düzgün wipe yaptım düzgün kurdum fakat açılmıyor.Stock roma döncek toolkit var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

20g stock romdayim stock kamera xdabbed in kamerasindan 10 kat daha iyi

bana göre lg nin kamerası iyi değil zaten stok olsun g3 flex olsun geçenlerde xcam ile ayar yapmadan hızlıca çektiğim bi resimhttp://i58.tinypic.com/rach9z.jpg
    bence soluk ama mecbur idare edecez xdabbebin şu an tek avantajı ayar programıyla videolarda fokus sorunu çözmesi tabi çözmekten kaıst sürekli az hareket etse bile fokus yapmayı önlemesi kamerayı aniden çevirmeyenlerin işine yarar birde bitrate ayarlaması yapılabilmesi son ayar programı iyi oldu bence

burda da 4k çekimde 5 dakika limiti uzatılmışını yaptım yeni sürüm için

http://www30.zippyshare.com/v/78371159/file.html

• Dpi degistirmek icin program veya xposed modulu tavsiye edebilecek olan var mi? Genel olarak tum sistemin dpi ayarini degistirmek istiyorum ana ekran menu vs dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tarlabasi

quote:

Orijinalden alıntı: sergenrvx

arkadaşlar liquitsmooth romu kim önerdi tam hatırlamıyorum uzun zamandır sabit kalmayı düşündüğüm ilk aosp rom mükemmele yakın özellikle özelleştirmeler harika şaşırıyorum bildiğiniz :)

o arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum umarım görür :) yalnız esas mesele kamerası sıkıntılı geldi bana .güzel bi eklentiyi flashlama durumumuz varmı acaba bildiğiniz yardımcı olabilecek varmı.g2-g3-gflex romları gibi güzel bi kamera modu arıyorum kısaca

Gördüm kardeşim gördüm :)
    Begenmenize çok sevindim.
    Her Android kullanıcısı bir Nexus deneyimi yaşamak ister. LiquidSmooth bunu kesinlikle yaşatıyor. Çünkü saf Android kullanmak başka bir keyif veriyor. En azından insanlar saf Android de bu cihazın gerçekten güzel bir şekilde çalışmış olduğu tecrübesini ediniyor. Çünkü zamanla güncellemeler geldikçe donanımlar gelişip g2 geri kaldığında illa ki daha iyi verim alabilmek için aosp rom kullanmak gerekecek.
    Bu yüzden söylediğim gibi en azından bu tecrübeyi yaşamak bile güzel birşey.

dostum daha yeni girebildim yogundum tekrarda n teşekkürler güzel bi rom hiç sıkıntısız devam suan:)

yalnız kamera olayınada bi alternatif bulabilirsek süper olacak.lg kameraları gerçekten cok iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Teşekkürler hocam. Tekrar satın aldım Google playde saturation seçeneğide var ayarlar kısmında bende sadece 3 seçenek var. Sendede böylemi.

aynı bende de

orda yazmış saturation stok g2 driverda var onu kursan gelebilir ama hepsinde çalışmayabilir yazmış tam emin değilim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Teşekkürler hocam. Tekrar satın aldım Google playde saturation seçeneğide var ayarlar kısmında bende sadece 3 seçenek var. Sendede böylemi.

aynı bende de

orda yazmış saturation stok g2 driverda var onu kursan gelebilir ama hepsinde çalışmayabilir yazmış tam emin değilim

Alıntıları Göster
    twrp ile cloudy kurdum,ondan mı açılmıyor acaba?

• ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Rom dosyasında sorun olabilir sorunsuz indiğine eminmisiniz hocam
    Tekrar kurmayı denedinizmi olmazsa flashtool ile kdz yükleme en iyisi

Otg ye pardus attım onu kuruyorum olmazsa kdz yapıcam

Orijinalden alıntı: gs01

Dpi degistirmek icin program veya xposed modulu tavsiye edebilecek olan var mi? Genel olarak tum sistemin dpi ayarini degistirmek istiyorum ana ekran menu vs dahil

Texdroider DPI uygulamasını tavsiye ederim kullanımı kolay bir uygulama.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.texdroider.texdroider_dpi&hl=tr

• quote:

flashtool kurmadı nedense,başka yöntem var mı acaba?

Elma güzel olsaydı bir ısırık alıp bırakmazlardı ;)
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Daha önceden hangi romu kullanıyordunuz?
    Elma güzel olsaydı bir ısırık alıp bırakmazlardı ;)
  • quote:

Zaten kitkat tabanlı rom kullandığın için gerek yok. Flex2.7 güzel rom ama kamera ve ses performansını ben beğenmiyorum

Sagolun hocam.Sadece meraktan bi deneyeyim dedim yoksa memnunum optimus dan ;)

nerede hata aldınız ?

Hata verdi program nedense kurmadı gibi oldu ama telefonda ilerleme oldu.Kurdu yani sorunsuz suan.

Orijinalden alıntı: Mehmet_maa27

Merhaba.Optimus 1.3.2 kulaniyorum.Flex 2.7 nasıldır?.Bir de kk baseband yüklemeye gerek var mı?

cloudy 2.1 güzel kk basebend yüklemene gerek yok

Orijinalden alıntı: ewuwowowo

quote:

Zaten kitkat tabanlı rom kullandığın için gerek yok. Flex2.7 güzel rom ama kamera ve ses performansını ben beğenmiyorum

Sagolun hocam.Sadece meraktan bi deneyeyim dedim yoksa memnunum optimus dan ;)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Stock ROM'u kurduktan sonra Güncelleme Merkezi'nde Hava Durumu Teması (ismini tam hatırlamıyorum, ama bu olması lazım) adlı yaklaşık 70 MB boyutunda olan bir şey indiriyorduk. Rica etsem biri onun apk'sını upload edebilir mi buraya?

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Stock ROM'u kurduktan sonra Güncelleme Merkezi'nde Hava Durumu Teması (ismini tam hatırlamıyorum, ama bu olması lazım) adlı yaklaşık 70 MB boyutunda olan bir şey indiriyorduk. Rica etsem biri onun apk'sını upload edebilir mi buraya?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben optimus 1.4 rom kullanıyorum ama stock rom a dönme niyetindeyim. hangi romu tavsiye edersiniz?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.