Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.714.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12561257125812591260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1plus1 rom fena durmuyor. Cm severler abansın :) ben de merak ettim bir ara denerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty2014

quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

Arkadaslar su anda en iyi ver sorunsuz g3 portu hangisi. Radyoyla isim yok. Cokmesin bir de telefon konusmasinda ses iyi gidip gelsin baska bir sey istemiyorum :)

edit: ha bir de gmail calissin :)

beyler yok mu bir yardim edecek :)

cloudy g3 1.2 kullandım hıc bı konuda sıkıntı yaşamadım dün itibariylede lam hoang 1.4 yukledım suan ıcın bır sıkıntı yaşamadım ikisinden birini tavsiye ederim

hocam sorun yok diyorsunuz da birsuru fix goruyorum ben forumda. yok hotspot fixi yok radyo fixi onu flashla bunu flashla. optimus g3 1.2 yukledim bugun paso fc olup duruyodu pardus backupima geri dondum. cloudy g3 1.0 kullanmistim telefon gorusmeleri ve gmail notificationlari haric ondan memnundum. heralde en akillicasi cloudy g3 1.3 yada 1.4 beklemek olucak.

lam hoang port mu? onun kronik sorunlari var mi?

• evet her ikiside kurulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: t-miharbi

evet her ikiside kurulu

Tekrar deneyeyim nerede hata veriyor sorun varsa düzeltelim

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanku42

Arkadaslar cloudyg3 v1.2 biraz fazla isindigi icin degistirmek istiyorum. Optimusg3 v1.2 onerir misiniz cloudyg3 ten iyi midir?

Isınma konusunda acayip fark var. Cloudy'deydim Optimusa geçtim yeniden doğdu telefon. Daha stabil. Geçişler daha hızlı. İlk şarjda da batarya iyi gitti şimdi sıfırladım fullüyorum bakalım. Batarya da iyiyse artık rom değiştirmem. Bence hemen geçmelisin.. Yanıyordu telefon azcık uğraşınca Cloudy'deyken
  • kaan_cry K kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan atma yada resetleme oluyor mu optimusg3 te

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

Arkadaslar cloudyg3 v1.2 biraz fazla isindigi icin degistirmek istiyorum. Optimusg3 v1.2 onerir misiniz cloudyg3 ten iyi midir?

Isınma konusunda acayip fark var. Cloudy'deydim Optimusa geçtim yeniden doğdu telefon. Daha stabil. Geçişler daha hızlı. İlk şarjda da batarya iyi gitti şimdi sıfırladım fullüyorum bakalım. Batarya da iyiyse artık rom değiştirmem. Bence hemen geçmelisin.. Yanıyordu telefon azcık uğraşınca Cloudy'deyken

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar resmi türkiye rootlu stock 4.4 romu nereden bulabilirim bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?......

• D_I_C kullanıcısına yanıt
    stock romları bu siteden bulabilirsinizhttp://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36
  • quote:

Orijinalden alıntı: weezer009

stock romları bu siteden bulabilirsinizhttp://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36
    arkadaşlar sürekli bluetooth durdu hatası alıyorum. Acaba nedenini bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zamane61

arkadaşlar sürekli bluetooth durdu hatası alıyorum. Acaba nedenini bilen var mı ?

Alıntıları Göster
    Optimus g3 romunda kitkatın stock kernel'i kalıyor mu?Herhangi bir değişime gerek varmı arkadaşlar?
  • egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    Kernel işini bilmiyorum hocam hiç valla tarife bakarak yaptım.

• TeksasStyLe kullanıcısına yanıt
    normal flashtoolda editleme işi vardı

flashtool 2014 de editleme yapılacak mı

gerçi eski hali ile duruyor editlenmiş hali ile dosya değiştirmemiştim ama kontrolde etmedim açıkcası
  • @Legend. hocam selam, bu miui romu denedin mi?? Şimdi cloudy g3 1.2 deyim fakat rom kasmaya başladı 2 3 gündür.. Bir de lam hoang g3 1.4 indirdim o nasıl acaba??

• quote:

Orijinalden alıntı: altunok

@Legend. hocam selam, bu miui romu denedin mi?? Şimdi cloudy g3 1.2 deyim fakat rom kasmaya başladı 2 3 gündür.. Bir de lam hoang g3 1.4 indirdim o nasıl acaba??
    7 rom 1.3 ve optimus g3 1.2 de çeşitli çözünürlüklerde ve fps oranlarıyla kayıt yaptım g3 kamerası ve xdabbeb ile ayrı ayrı denedim video kaydında seste sürekli kesilmeler oluyor sizde durum nedir?
  • tarlabasi kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla custom romlar kendi kernelleri ile geliyor. Yani stock kernel olduğunu zannetmiyorum. Sistem ayarları/telefon hakkında/yazılım Bilgileri kısmından kerneli kontrol edebilirsiniz.

• quote:

2 gündür kullanıyorum asla o tip bir şey olmadı. Çok araştırdım yüklemeden önce. Sordum soruşturdum zaten :) Resetleme sorunu ortaya çıkarsa kaldırırım dayanamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

Optimus g3 romunda kitkatın stock kernel'i kalıyor mu?Herhangi bir değişime gerek varmı arkadaşlar?

Eğer stocktan geçiyorsan gerek var. Ama daha önce elinle baseband flaşlamışsan gerek yok

Full Wipe (Wipe Date/Factory Rest, Wipe Cache, System, Data)

* Install The Rom

* Install KK Baseband (IF You Already Flash it Then No Need To Flash It Again)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2788077

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

Eğer stocktan geçiyorsan gerek var. Ama daha önce elinle baseband flaşlamışsan gerek yok

Full Wipe (Wipe Date/Factory Rest, Wipe Cache, System, Data)

* Install The Rom

* Install KK Baseband (IF You Already Flash it Then No Need To Flash It Again)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2788077

Stocktan gectim.herhangi bir problemle karsilasmadim.hersey dogru sekilde calisiyor.yani flaslamama gerek kalmadi

• Dostum mahdi rom'da knock on/off stock rom gibi mi çalışıyor? Yoksa status bar ı mı diyorsun?
  • quote:

quote:

2 gündür kullanıyorum asla o tip bir şey olmadı. Çok araştırdım yüklemeden önce. Sordum soruşturdum zaten :) Resetleme sorunu ortaya çıkarsa kaldırırım dayanamam

Bu arada hocam sarj konusunda görüşlerin neler?sabah geçmeme ragmen şimdilik beni pek tatmin etmedi gibi.

• 
Sayfa: önceki 12561257125812591260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.