Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
32 Misafir (17 Mobil) - 15 Masaüstü17 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.703.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sese geldim bende, ne oluyorsa alt tarafı bir rom kuruyorsunuz sanki bana official kitkat çıktı :/
    Antutu puanı kaç bu romun(optimizasyon açısından soruyorum)
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Merak etme yakındır.Seni de tarafımıza çekeriz. Antutu liderliğini sana bırakıyoruz.
  • ijR İ kullanıcısına yanıt
    http://download.cyanogenmod.org/?device=d802
    210 mb lık rom mu olur :/ siz buradan mı indiriyorsunuz bende indirip deneyebilirim :) sabaha kadar ayaktayım bakalım...
    Evet 27tarihlisini indirmeye başla bize katıl
    Sadece yarım saat veriyorum :D arttıran varsa buyursun . Geri dönüş hızlı olur
  • ijR İ kullanıcısına yanıt
    iniyor bakalım önce ve sonrasında antutu yaparım...
    Bir de full hard reset mi atmak lazım telefona :/ internal storage falan diyerekten...
    Twrp ile mi cwm ile mi kursam ?
  • Nighteyes kullanıcısına yanıt
    Ben 15 dakika diyorum o da kurulumun tamamlanması için :D
    full wipe yap twrp 2.6.3.4 ile kurulum yaptım az önce antutuya takılma fazla
  • Abi zaman verin rom a hemen beğenmedim diyip silmeyin. Alışınca gerçekten çok iyi. Bende aylarca Stock kullandım biliyorum onuda.

Dediğim gibi modlara önem verin.

GravtyBox kurun
    DPI yapın

Özellikle furnace 1.2 kernel kurun

Çok keyif alacağınızı düşünüyorum.
  • bende slim romun son versiyonunu kurayım bari.. cyagenemod ile kardeş sayılırlar :)
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    saat 11 de slim kat 2,5 beta kurdum , şu an stock roma geri döndüm , alışamıyorum dostum , heleki o sizin moddaki üst bar seçenekleri deli ediyor beni iğrenç geliyor bana :s
  • anlatımı da gördüm hocam yukarı mesajlarda...
    Yok hocam bana stabil olsun yeter... Zaten lg nin uygulamarından knock off harici kullandığım yok bununla karşılaştırırsam...
  • Üst bar seçenekleri çok tatlıya küçük küçük kutular yan yana çok pratik
    @Nighteyes

Sistem hissiyatı olarak CM11 ile farklı ama bence ben kurdum beğenmedim
    @bgunduz26

Bazen alet kasılıyor kitlenir gibi oluyor sonra geçiyor o süre zarfında reset at hemen açılsın kapansın veya bekle hemen geliyor kendine. Bu gün içerisinde 1 veya max 2 kere geliyor başıma bazen hiç gelmiyor.
    KnockOff ben geri tuşuna atadım. 2 kere geri tuşuna basınca ekran kapanıyor

@Led Zeppelin

Çok tatlı mı Nedir dostum onlar öyle ya , hiç kullanışlı gelmedi bana . tabi değişiyor görüşler , Belkide hakikaten güzel olacak tam olarak tamamlandığı zaman , yalnız o üst bar kutuları nasıl eskisi gibi olacak var mı bir çözümü ?
  • Değilmi ya tatlı, minik minik kutular

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Edit : Kadiköyden selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 28 Ocak 2014; 2:13:43 >
    Gravity box ile eski haline gelmiyor mu bunlar? ya da var mı bir ayarı ? miui ne zaman geliyor yahu, geliştirici den bir haber yok sanırım henüz.
  • Sanırım sen stok lg rom gibi istiyorsun orayı anladığım kadarı ile. Ama orası için bir müdahale olmuyor neyse o . DPI kullanırsan küçülür büyür ama tabiki sistemle aynı anda. MİUİ takip ediyorum ama daha bir yayınlama yapmadılar. Ama az kaldı gibi çünkü yapıp videosunu çekmiş son rötuşları yapıyor herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 28 Ocak 2014; 2:21:58 >
    1 haftaya gelir sanırım .. Güzel görünüyordu videosunda ama çıksın bir an önce de kuralım bakalım
  • Ayrıca AnTuTu skorları da kötü değil rom + kernel ikilisinin. Paylaşmıştım SS i.
  • hevesimiz kursağımızda kaldı.. slim kat ın bu son versiyonunda da sinyal tek diş görunuyor bunun bi çaresini bulamıyorlar mı ilginç
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.