Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.708.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeniden ilk kurulum wipe ikinci kurulum wipes dır görüntü böyle ayarlar sekmesinde...
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
  • normalde böyle olması gerekiyor ayarlar sekmesinin bende ise resimdeki gibi oluyor herşeyi tam yaptım nedendir bilemedim....
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
  • genel kısmının sağa doğru kayması gerekiyor ama sanki yarıda duruyor nasıl veya ne yapabilirim...?
  • BASKANCIHAN kullanıcısına yanıt
    ekranın dpi yı ne kaç hocam olmadı dpi changer indirip 480 yapın...
    veya önce liste görünümü yapıp sonra sekme görünümü yapın belki düzelir...
    bir de xda dan geliştiriciye de pm atabilirsiniz...
    sizin için fix yayınlayabilir....
  • DPI normal gibi duruyor ben de anlayamadım ne olduğunu. Bir şey diyemiyorum malesef
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Akk olmasa indirip denerdim ama hem zaman kaybı hemde o kadar şeyi yeniden ayarlamak istemiyorum... Yedek alıp kurayım desem bile bazen sıkıntı çıkarabiliyor...
    Neyse yinede indiriyorum bakalım... 1 saat sonra söylerim sorun olup olmadığını :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Akk olmasa indirip denerdim ama hem zaman kaybı hemde o kadar şeyi yeniden ayarlamak istemiyorum... Yedek alıp kurayım desem bile bazen sıkıntı çıkarabiliyor...
    Neyse yinede indiriyorum bakalım... 1 saat sonra söylerim sorun olup olmadığını :)

kardeş çok memnun edersin beni günlerdir bu romu kurup kullanmak istiyorum ama nafile hep aklım oraya takılıyor dili İngilizce yaptınmı işlem tamam ama Türkçeye çevirdinmi dili gene aynı sorun ne iştir anlamadım...bi yardımcı olursan çok sevinirim....
  • telefonda united kingdom f sürümü kurulu....
  • BASKANCIHAN kullanıcısına yanıt
    valla iniyor hocam şimdilik, kurunca haberdar ederim sizi... Hem ingilizcede sıkıntı yoksa öyle kullansanıza :)
  • Root la alakalı sanırım root u kontrol edin
  • Bende de ayni durum geçerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slimle falan uğraşmayın CM11 kurun
  • merhaba . sorunu tam ifade edebilirim umarım. FLEX romlarda orneğin bir uygulama silerken sil kalsın falan çıkıyor o bölümde ki yazıları okumak çok zor tema rengiyle aynı hemen hemen onları duzeltmek mümkün müdür?
  • Hocam bende de sizdeki gibi oldu... Sadece dil değiştirince tam olarak kaplıyor o kısmı...
    Çok karanlık olduğu için geri stok 10f ime dönüş yaptım...
  • TR dil paketinde sorun var demek ki . Developer a feedback verirseniz ekran görüntüsü ile düzeltecektir ..

@Led Zeppelin @BASKANCIHAN
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    arkadaş verir artık onu :)
    Rom falan atarken ne zaman twrp den yedek alsam hep sıkıntı yaşadım nedense yüklerken... O yüzden bundan sonra tüm yedeklerimi cwm üzerinden alacağım...
  • tabiki arkadaşlar sorunla ivedilikle ilgileneceğim sizide bilgilendireceğim elinize emeğinize yüreğinize sağlık....teşekkür ederim....
  • LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Furnace Kernel 0.1.2 sürümüne güncellendi. (CM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 26 Ocak 2014; 2:51:21 >

• Yeni bir rom daha çıkmış Cm tabanlı Mobee isimli ve multiwindow özellikli imiş.. Cm sevenler deneyebilir buyrun

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2624235

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunok -- 26 Ocak 2014; 10:33:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu G2 Xposed'in full sürümünü nereden bulabilirim.? Ücretsiz sürümünde neredeyse hiçbir şey yapılmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.