Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1010. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.714.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10081009101010111012
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bluetooth eşleşme sorunu ne hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Olabilir bende yıllardır şu bluetooth eşleşme olayı halledilse diye bekliyorum beyaz arayüz kullanan romlarda ama sadece VDT halletti onu da kullanmak istemiyorum :)
    Stok romdan kat kat daha iyi benim için şuan, eksiklikleri kullanmayacağım şeyler olduğundan rom piyasası oturuncaya dek değiştirmem...

Bluetooth eşleşme ile beyaz ara yüz meselesi nedir hocam?
  • Telefonu bir tane bluetooth aygıtı eşleştirdiniz ve ona otomatik erişim yetkisi verdiniz
    bluetooth u kapatıp açınca o yetki her zaman sor olarak değişiyor
    Yani otomatik erişim vermek istiyorsanız her bluetooth u açınca yeniden otomatik izin vermeniz lazım...
    Benim için önemli birşeydi ama artık dosya göndermek için X-plore nin kablosuz depolama özelliğini kullandığımdan bluetooth olmasa da olur telefonda...

Bu sorun Flex romlarda bir de VDT nin romlarında yok, diğer pro/stok romlarda hep karşıma çıktı yalnız optimusRs in pro 4.4 ünde durum nedir aklımda kalmamış...

Beyaz arayüz : Stok pro tabanlı
    Siyah arayüz : Flex tabanlı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 19 Haziran 2014; 16:51:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Olabilir bende yıllardır şu bluetooth eşleşme olayı halledilse diye bekliyorum beyaz arayüz kullanan romlarda ama sadece VDT halletti onu da kullanmak istemiyorum :)
    Stok romdan kat kat daha iyi benim için şuan, eksiklikleri kullanmayacağım şeyler olduğundan rom piyasası oturuncaya dek değiştirmem...

Bluetooth eşleşme ile beyaz ara yüz meselesi nedir hocam?

Alıntıları Göster
    CloudyG3 ilk sürüm olmasına rağmen kararlı sayılırdı. Ama merak ettim optimusu da deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Türk_o

CloudyG3 ilk sürüm olmasına rağmen kararlı sayılırdı. Ama merak ettim optimusu da deneyeceğim

Alıntıları Göster
    Yükleyebilen var mı Optimus g3 rom'u ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Yüklemesine yükleyeceğiz de bir inse 350 kb/s indiriyor şu an %36
  • quote:

İndirdim attım Harddiske akşama deneyeceğim.Benden önce kullanan olursa bug bildirimi yapsın da kurmayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

İndirdim attım Harddiske akşama deneyeceğim.Benden önce kullanan olursa bug bildirimi yapsın da kurmayayım.

5 dk sonra inmiş olucak deneyeceğim bişey görürsem yazmaya çalışırım dışarı çıkacağım 7 gibi

Dip not : Dori kernel ile kuracağım
  • PendroZ kullanıcısına yanıt
    Yeni kernel çıkardı mı dorimanx G3 ler için ?
    Yoksa klasik 5.2 yi mi yükleyeceksiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

quote:

quote:

5 dk sonra inmiş olucak deneyeceğim bişey görürsem yazmaya çalışırım dışarı çıkacağım 7 gibi

Dip not : Dori kernel ile kuracağım

dori kerneli kurabilirmiyiz ki hemen yeni çıkan bi roma uyumlu oluyormu.ben cloudyg3 e kurdum 5.2 doriyi tel acılmadı baştan bidaha kurdum

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

%93
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk_o

quote:

quote:

%93

Alıntıları Göster
    G3 kernel Betası var bende henüz test ediyoruz onu normali kurmayın bootloopta kalır...

• quote:

quote:

Cihazın yanacağını bilsem yine kurarım cloudy ile aralarındaki farkları görmek istiyorum.Hem bugün dışarıda cloudy g3 romu ile tango ile görüntülü görüşme yaptım rezaletti.Karşı taraf sesimi alamadığını söyledi
  • quote:

quote:

quote:

Cihazın yanacağını bilsem yine kurarım cloudy ile aralarındaki farkları görmek istiyorum.Hem bugün dışarıda cloudy g3 romu ile tango ile görüntülü görüşme yaptım rezaletti.Karşı taraf sesimi alamadığını söyledi

Alıntıları Göster
    Bu arada G3 rom işini biraz erteliyorum tangjun ile görüştük hala hatalar var çözülmesi gereken ben kullanıcı hata dönüşlerine bakmaktan yoruldum aynılarını sende alıcaksın biraz bekle temiz taban ile yapasın dedi mantıklı geldi banada

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ben ındırdım ama kurmaya cekınıyorum acıkcası cloudy nın kının sesı cok guzel

optımus ses dosyalarının yenı oldugunu yazmıs ama kuranlar ın tecrubesıne gore gecerım artık..

• petro24 kullanıcısına yanıt
    kendı mega hesabına atıp cekın 1.1 le felan cektım 15 dakıkada.. deneyın de ona gore kuralım
  • Ben zannetmiyorum Optimus G3 ün cloudy den farkı olsun. Geri olmasın da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 19 Haziran 2014; 17:31:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

G3 kernel Betası var bende henüz test ediyoruz onu normali kurmayın bootloopta kalır...

tamam hocam saolun
  • Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    Bende senin yüklemenden sonra yorumlarına bakayıp deneyeyim o halde. Köpekbalığının kuyruğunun dibinde, kurbandan kopan parçaları bekleyen küçük balıklar gibiyim. Bekliyorum ben de seni
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    optımusun bana garezı var da bı denemek ıcın ındırdık bakalım :)

hıc bır romu duzgun calısmadı benım telefonda
  • 
Sayfa: önceki 10081009101010111012
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.