Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1012. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.719.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10101011101210131014
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isousluer

Hocam geçenlerde size sormuştum nasıl kablosuz sürücü olarak tanıtabiliriz diye araştırdım ama bulamadım. Zahmet olmazsa link atmanız mümkün mü)

Hocam şu başlığın ilk mesajında videolu anlatımı var:

http://forum.donanimhaber.com/m_83390420/tm.htm
  • Optimus G3 te art runtime a gecmek isteyenler art ye gectikten sonra wipe/dalvik cache yaparlarsa sorun yasamazlar

Knock code u iki tiklamaya indirmek şimdilik yapılabilir gözükmüyor

Rom kurulumdan sonra pil tuketimi yuksek gibi gorulsede bir kac gune sarj performansı da oturuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    Samba dan benim de haberim var
    X-plore de telefonun ana ekranına kablosuz depolama widget ını ekledim
    Bilgisayardan da tarayıcıya kısayol ekledim(http://192.168.1.20:1111/ )
    iki tık ile telefonun içindeyim :) Ne şifre ne ne başka bişi, saniyeler içinde herşeye ulaşıyorum, bu arada X-plore nin de Donate sürümü gerekli herşeyinden rahat rahat faydalanabilmek için :)
  • benim cihaz alevler içinde ... ama baya yüklendim... ( titanium backup,uygulama güncelleme(wifi) backup master ile rehber ve mesajlaşma restore etme, bu konuyu takip etme,bir yandan da şarj ediyorum. )

şimdilik gördüğüm bug yok( ayarlar düzelmiş )

• quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

G3 romunda yeni knock Code sistemi var. Eskisini kurabilmek mümkün olabilir mi acaba mevcudu silip?

Büyük modifiye gerekir valla o kadar kod bilgisi olan yok civarlarda onu yapmak demek zaten tüm tabuları yıkmak demek güvenlik adına :D

Rom iyi güzel sıkıntı yok gibi bu arada umarım akşam yarı yolda bırakmaz

minimum 2 tıklama istiyorum çok mu şey istiyorum

• Pulstar kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam. Ben direk bu konuya bakmıştım.
  • Bir artı daha task manager e alisanlar
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Telefonu rootladim kendi recoverysinde flashlamak için secenek goremedim cwm yukliyim dedim fakat konudaki dosya 4.2icin telde stock 4.4 yüklü custom recovery icin dosya linki verebilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Bir artı daha task manager e alisanlar
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Hocam şu art olayı için ne yapmak lazım dalvik cache felan dedin tam anlatırmısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahmanıl

Telefonu rootladim kendi recoverysinde flashlamak için secenek goremedim cwm yukliyim dedim fakat konudaki dosya 4.2icin telde stock 4.4 yüklü custom recovery icin dosya linki verebilirmisiniz

Root ve recovery burada var

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=88585450

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackcodetech

Bir artı daha task manager e alisanlar
    optimusg3 için ram durumu cok iyi duruyor arkadaşlar.uygulamalara girdiğindeki hata çözülmüş.kilit ekranı eklentileride cok güzel olmuş.
    sıcaklık olayına ise şöyle yorum yapıyım.romu kurdum peşinden yedeklerimi geri yükledim ve aşırı bi ısınma yok şimdilik bu kadar
    edit:eposta yine çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergenrvx -- 19 Haziran 2014; 18:49:26 >

• Art ye geçtiğinizde şayet sorun yaşarsanız recovery e girip wipe yapın düzeliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sergenrvx

optimusg3 için ram durumu cok iyi duruyor arkadaşlar.uygulamalara girdiğindeki hata çözülmüş.kilit ekranı eklentileride cok güzel olmuş.
    sıcaklık olayına ise şöyle yorum yapıyım.romu kurdum peşinden yedeklerimi geri yükledim ve aşırı bi ısınma yok şimdilik bu kadar
    edit:eposta yine çalışmıyor

Alıntıları Göster
    md5 kontrol etmeden kurmıyayım sorunsuz kuranlar md5 kontrolu yapabılırmı acep ?

B76963EC42796D5AD2D606B6989270BC
  • Optimus g3 iyice test edin dostlarda akşam işten gelince bizde yükleyelim sizin deneyimleriniz doğusunda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F99E34F6E

Optimus g3 iyice test edin dostlarda akşam işten gelince bizde yükleyelim sizin deneyimleriniz doğusunda
    Dayanamıyorum geçiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMCNR

Dayanamıyorum geçiyorum :)

Alıntıları Göster
    Optimus G3 romu güzel olmuş.Ram durumu iyi ısınma yok stabil Şu ana kadar çalışmayan radyo(G3 ve G2 radyo çiplerinin uyumsuzluğu) diğeri de Lg G2 kamerasındaki hdr çekiminde hata veriyor.Onun dışında çok güzel iş çıkarmış Optimus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 19 Haziran 2014; 19:12:09 >

• "Originally Posted by dorimanx View Post
    soon, it's already possible with test build.

i am working on some small things and will release new build...

maybe till tomorrow."
    Yarina kadar stabil dorimanx kernel gelicekmis hadi hayirlisi

Birde optimusg3 te olan arkadaslara sorum var .mkv dosyalari donanimsal cozucuyle yurutebiliyor musunuz? Benim icin bir denerseniz çok sevaba girersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-963CB1016

"Originally Posted by dorimanx View Post
    soon, it's already possible with test build.

i am working on some small things and will release new build...

maybe till tomorrow."
    Yarina kadar stabil dorimanx kernel gelicekmis hadi hayirlisi

Birde optimusg3 te olan arkadaslara sorum var .mkv dosyalari donanimsal cozucuyle yurutebiliyor musunuz? Benim icin bir denerseniz çok sevaba girersiniz
    eposta yok radyo yok birde otomatik ışıklandırmada sıkıntı vardı g3 romda hafif karanlık olunca hava ekranı çok karartıyordu ben 20d stockta kalayım ;)

• petro24 kullanıcısına yanıt
    kamerası ve ses cıkısı cloudy nınkınde daha ıyıydı

1 kere daha wıpe layıp romu tekrar kurucam degısen bırsey olmazsa boynu bukuk cloudy G3 e donucem
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

kamerası ve ses cıkısı cloudy nınkınde daha ıyıydı

1 kere daha wıpe layıp romu tekrar kurucam degısen bırsey olmazsa boynu bukuk cloudy G3 e donucem

Hadii be cokmu kötü

• 
Sayfa: önceki 10101011101210131014
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.