|
|

|
|
|
Benzer şekilde... Kombiden kalorifer derecesini 42'ye ayarlıyorum, ilk esnâda 10-15 dakika ısınıp 46'da duruyor. Durunca, sıcaklığı 6 - 7° âniden, sonra yavaş yavaş azalıyor (46dan 35e iniyor) ve ateşlemeyi tekrar ne zaman başlatacağı belli olmuyor. O esnâda petekler de iyice soğumuş oluyor. Petekler iyice soğusa da kombideki sıcaklık 33 - 32° gösterebiliyor... Derece kademesini elle 1° artırınca, kombi ateşliyor ve birkaç saniyede 47°ye çıkıp duruyor, geri kalanı bahsettiklerimle aynı... Problem ne olabilir sizce? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technoson -- 8 Kasım 2020; 0:20:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
kombi kalisto ise ekran kartında sorun olabilir. başka model ise de yine karttaki trimpotta sorun olabilir. derecenin hızlı yükselip soğumasıda filitrenin kirli olmasından ve/veya bypass, 3 yollu vs neden olabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebu abdillah -- 7 Kasım 2020; 23:15:34 > |
|
ben de öyle düşünüyorum: problem, sirkülasyon pompası veyâhut bypass , diyafram contası sorunu. çünkü kullanım suyunda böyle bir ısınma problemi yok.. kombi demirdöküm nepto. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technoson -- 8 Kasım 2020; 3:4:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|