Şimdi Ara

'Galaxy S3 için Android 4.3 güncellemesi durduruldu, Galaxy Note 2 için ise ertelendi' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
3
Favori
5.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cyanogenmod olmasa gercekten elimdeki telefonu (s3) kirabilirdim. Samsungun abuk subuk ozellik turetmek yerine adam gibi rom yapabilmeyi ogrenmesi lazim. daha once galaxy s'te kullandim ama bir arpa boyu yol gidememisler ne yazik ki. Hele su cikan 4.3 romu.. Xda'da ultra amator kendini genius sanan birinin ordan burdan icine bir dunya çöp eklediği romlara benziyor. Yazik sana zamzung

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4E3DD9FE1

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    MART 2013 gibi Samsung ACE2 için ilk yurtdışında haberleri düşüne JB 4.1.2 güncellmesi sonrası EKİM 2013 de yükleyenler de cihazdan benzer sorunları yaşıyorlar,

Resmi ve stabil OTA ile gelen ( kies' e düşen ) yazılım bile sorunlu.....
  • 4.1.2 ile olmayan, 4.3 ile gelecek olan "paranın karşılığını almak" dediğiniz şey nedir tam olarak? Bu güncelleme talebine ben de sahibim zaten, ona itirazım yok. Fakat kafama takılan mesele, burada markaya düşman olma boyutuna kadar giden olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28tatar

Güncelleme konusundaki bu tavrıan ben de kızıyorum bir s3 kullanıcısı olarak. Fakat güncelleme alınca telefonumuza ne olacak? bataryası 3 gün mü gidecek, kamerası 13 megapixele mi yükselecek, rami 6 gb mı olacak? Bu konuya hayati bir mesele olarak bakılmasını anlayamıyorum açıkcası.

Sonuna kadar haklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ali

quote:

Güncelleme konusundaki bu tavrıan ben de kızıyorum bir s3 kullanıcısı olarak. Fakat güncelleme alınca telefonumuza ne olacak? bataryası 3 gün mü gidecek, kamerası 13 megapixele mi yükselecek, rami 6 gb mı olacak? Bu konuya hayati bir mesele olarak bakılmasını anlayamıyorum açıkcası.

Sonuna kadar haklı.

Alıntıları Göster
    olmadı bu

• quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Dün gece yabancı kaynaklarda da duymuştuk resmiyet kazanması kötü oldu. İlla uğraştıracaklar CyanogenMod vs ıvır zıvırla..
    ufak tefek iyileştirme dışında bir fark yok ondada rehber geç açılıyor bundada. samsung güncelleme falan yapmasın ben razıyım şu rehber sorununu halletsin yeter. benim telefonum gayet stabil yoksa tek sorun tw. 4.3 gelceksede irlanda ve isviçre sürümleri gibi olmasın adam gibi yapsınlar öyle versinler razıyım. burda diğer bir noktada samsungun müşteriye değer vermemesi bu sorunları önceden görüp ona göre planlama yapmaları lazımdı ama ben ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü s4 e yeni başladı s3 e hemen vermezler ayrıca note3 de satışta. s5 e odaklanmış durumdalar . s3 e gelmesi 1 ayı bulur. samsung yazılımsal olarak iyi olmadığını zaten kabul etti ama burda müşteriyi enayi yerine koyup ben satayımda sonrasını düşünürüz mantığına kızıyorum ben. yoksa şuanki 4.1.2 ye tw iyileştirmesi yapıp güncellemeyi durdursada olur. yeter ki yalan söylemesinler milleti beklenti içine sokmasınlar.

• Sonra da derler aslında biz 4.4 verecektik, yanlışlıkla 4.3 oldu diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 15 Kasım 2013; 0:08:41 >
  • Hiç gelmese daha mı iyiydi? One X ve Xperia S gibi rakiplerine geldi mi ? Gelmedi. Sıkın dişinizi maksimum 1-2 ay beklersiniz sonra kararlı sürüm gelir.

• kimse kendisini kandırmasın arkadaşlar.. ben kaç ay bekledim 4.1.2 verecek super olacak telefon butter project falan jelly bean falan dedik noldu?

note 1 kullanıyorum çok sevdiğim telefonumdan soğuttu samsung bu yazılım yüzünden.. 4.1.2 yükledikten sonra telefon sorun yumağı oldu resmen..

o yüzden fazla sevinmeyin 4.3 gelecek diye yüklemeden önce iyi karar verin.. ben dersimi aldım nasipse G2 alacam :)

• Sizi anlıyor ve katılıyorum. İyi niyetinizi de takdir ediyorum aynı zamanda. Şirketlerin daha ilk etapta kullanıcıları, onların hayat standartlarını en üst seviyeye çıkartmak gibi bir gayeleri olmadığı açık değil mi? Kapitalizm'in ulaştığı boyut malumunuz. Tabii ki aldığı bir ürünü 5 yıl kullanmasın isteyecek şirketler. Ya da şöyle yenilikler yaptık denilerek piyasaya sürülen sözde yeni ürünler, 9 ay evvelinde mühendislerin, üreticinin zihninde şekillenemez miydi? Dediğim gibi, söylediklerinize katılıyorum fakat şirketlerin para kazanma hırsını da göz önünde bulundurarak böyle oyalamalara vs başvurmalarının doğal olduğunu anlamak lazım. Genel manada sisteme olan sitemlere canı gönülden katılıyorum
  • Note 2 maşallah öyle taş gibi çalışıyor ki neyini güncelleyecekler ?? İsterse bu alacağı son güncelleme olsun umurumda olmaz..
    Androidin güzelliği, zaten istedikten sonra cihaza her türlü Custom Rom ya da modlar kurup cihaza 40 takla attırabiliyorsunuz bu neyin savaşı ??

Gidin iPhone kullanın kafayı yiyin aklınız başınıza gelsin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

Note 2 maşallah öyle taş gibi çalışıyor ki neyini güncelleyecekler ?? İsterse bu alacağı son güncelleme olsun umurumda olmaz..
    Androidin güzelliği, zaten istedikten sonra cihaza her türlü Custom Rom ya da modlar kurup cihaza 40 takla attırabiliyorsunuz bu neyin savaşı ??

Gidin iPhone kullanın kafayı yiyin aklınız başınıza gelsin..
    Kontrolsüz güncelleme, güncelleme değildir!
  • quote:

Çok doğru telefon her şeyi yapıyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: legolas4121

quote:

Çok doğru telefon her şeyi yapıyor zaten.

Alıntıları Göster
    Samsung'un yerinde olsam bütün telefonlara STOCK rom veririm. Hepsini 4.4'e güncellerim.

İsteyene de TouchWizli rom veririm.

Kim hangisini isterse onu yükler.

ioS gibi olmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Inque

Samsung'un yerinde olsam bütün telefonlara STOCK rom veririm. Hepsini 4.4'e güncellerim.

İsteyene de TouchWizli rom veririm.

Kim hangisini isterse onu yükler.

ioS gibi olmak lazım.

Alıntıları Göster
    bir daha çok ekstra bir durum olmadıkça,samsung almam.
  • Samsung kullanıcıları HTC ile kıyaslamalarda her defasında, bizim telefonlarımıza güncelleme sizden önce geliyor diye övünüyordü. Aslında meselenin ne olduğunu kavrayamamışlar. Mesele şu kardeş: Samsungun arayüzünün basit ve saf android sürümüyle çoğu noktasının aynı olmasından dolayı, sürümü cihaza hızlı portlayabildikleri için güncellemeler hızlı olabiliyor. HTC de bu durum aynı durumda değil, Sense arayüzü sebebi ile saf androidden menüleri v.s. tamamen farklı olduğundan adamların sürümü portlaması samsunga göre daha uzun sürüyor. Samsung her güncellemeyi veriyor mu ? Hayır vermediği geciktirdiği sürümlerde elbet var ki bu da firmanın satış polikalarından kaynaklıdır. Ama insanlarımızda bi akımdır gidiyor samsung en iyisidir en hızlı güncelleme verendir v.s. v.s. El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış cümlesinden samsung kullanıcılarına demem o ki yeniliklere açık olun ve diğer firmaların yaptıkları ürünleri de kıyaslayarak en iyi ve mantıklısını seçin. At gözlüğünü çıkarıp takım tutar gibi firma tutmayın. Diğer firmanın yaptığı ürünü denemediniz sürece size en iyi telefon elinizdeki samsung gelecek ve her platformda samsung en iyisi diyeceksiniz. Kendinizde insanlarıda kandırmayın. Her zaman iyinin iyisi var... ve...

HTC Sense 5 ve 5,5 arayüzleri ile akıcılığı, stabilitesi ve rehbere gayet hızlı girmesi :) v.s. pratik kullanımı açısından Android işletim sisteminin İOS kalitesinde en iyi arayüzüdür...

S3 4,3 güncellemesini alan arkadaşlara geçmiş olsun ve sabır diliyorum.

• Samsung geçen haftaki yazılım konusunda kötüyüz derken bundan bahsediyordu sanırım.

• Samsung pişmanlıktır. Bir yandan İOS a gelen sürekli güncelleme haberleri, bir yandan gelen Samsung'un ertelemenme haberleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: gs_tutkunu

Samsung kullanıcıları HTC ile kıyaslamalarda her defasında, bizim telefonlarımıza güncelleme sizden önce geliyor diye övünüyordü. Aslında meselenin ne olduğunu kavrayamamışlar. Mesele şu kardeş: Samsungun arayüzünün basit ve saf android sürümüyle çoğu noktasının aynı olmasından dolayı, sürümü cihaza hızlı portlayabildikleri için güncellemeler hızlı olabiliyor. HTC de bu durum aynı durumda değil, Sense arayüzü sebebi ile saf androidden menüleri v.s. tamamen farklı olduğundan adamların sürümü portlaması samsunga göre daha uzun sürüyor. Samsung her güncellemeyi veriyor mu ? Hayır vermediği geciktirdiği sürümlerde elbet var ki bu da firmanın satış polikalarından kaynaklıdır. Ama insanlarımızda bi akımdır gidiyor samsung en iyisidir en hızlı güncelleme verendir v.s. v.s. El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış cümlesinden samsung kullanıcılarına demem o ki yeniliklere açık olun ve diğer firmaların yaptıkları ürünleri de kıyaslayarak en iyi ve mantıklısını seçin. At gözlüğünü çıkarıp takım tutar gibi firma tutmayın. Diğer firmanın yaptığı ürünü denemediniz sürece size en iyi telefon elinizdeki samsung gelecek ve her platformda samsung en iyisi diyeceksiniz. Kendinizde insanlarıda kandırmayın. Her zaman iyinin iyisi var... ve...

HTC Sense 5 ve 5,5 arayüzleri ile akıcılığı, stabilitesi ve rehbere gayet hızlı girmesi :) v.s. pratik kullanımı açısından Android işletim sisteminin İOS kalitesinde en iyi arayüzüdür...

S3 4,3 güncellemesini alan arkadaşlara geçmiş olsun ve sabır diliyorum.
    4.2 bekleye bekleye ağaç olmuştuk ki direk 4.3 gelecek dediler. 4.3 geldi o da sorunlu çıktı. Samsung da tüm büyük firmalar gibi elektronik pazarında nirvanaya ulaşarak maddi olarak tatmin oldu heralde ki iyice zırvalamaya başladı. GM Discovery, S3'den önce çıkmış olsaydı direk Discovery alırdım. En azından böyle oyalamazlar kullanıcıları.

• Konu samsung olunca yerden yere vuruyorlar ancak apple Htc yada lg Sony vs olsaydı eminim ses bile çıkarmazlardi..

Şimdi gecelerde bu yıl çıkan Xperia SP ye 4.4 kit kat verilmeyecekmis(donanım haberde böyle yazıyor. Doğru mu yanlış mı bilmem)

Ayrıca galaxy s3 rakibi olan Htc one X Xperia ION, S bu telefonlarin hangisine 4.3 verildi yada verileceği söylendi..

Bu 4.3 muhabbetine de gelirsek samsung 4.3 verecekmis ancak bazı hatalar çıkmış. Bunlar en kisa zamanda düzeltilecektir yoksa samsung için iyi olmaz. Samsung sizin için 4.3 vermiyor kendisi için veriyor. İnsanların gözünde daha iyi görülebilmek için... apple Ios 7.0.1 yada 7.0.2 niye veriyor bunda da hata var ki veriyor yada düzeltmeler yapıyor.

Kendinizi kandırmayi bırakın arkadaşlar. Android dünyasında Samsunundan daha iyisini bulamazsiniz (malzeme kalitesini saymazsak)

Şekil A da görüldüğü gibi note 3...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.