Şimdi Ara

'Galaxy S3 için Android 4.3 güncellemesi durduruldu, Galaxy Note 2 için ise ertelendi' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
3
Favori
5.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Note 2 mi çok seviyorum ama apple 5 inç, eni boyu iphone 5 gibi saçma olmayan bataryası daha büyük bir iphone 6 yaparsa tekrar samsung almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama en iyisi hani Samsung'du beyler? Hani herkes ondan alıyordu 10 cilolayt, andorid 800, patron telefonuydu?
  • Fark etmez 4.1.2 her türlü işi görüyor, en ufak bir problem söz konusu değil Note 2 için. Eğer ki 4.3 ile ilgili düzenlemelerde problem çıkacaksa 4.4 bile beklenir, mevcut kullandığımız sürümde problem olmadığı için beklemekten ölmeyiz.
  • Güncelleme durdurulması nedir ya? Demek ki quick fixler ile düzeltilemeyecek kadar büyük sorunlar var. Hiç mi denemediniz be birader? Hiç mi test etmediniz ? 50 milyondan fazla satmış bir cihazdan bahsediliyor. İnanılır gibi değil..

• Arkadaşlar bende Wanam custom rom var 4.3 tabanlı 10 numara 5 yıldız.
    S4 menüsü var. Tavsiye ederim. yukarda bahsedilen sorunların hiçbirisi mevcut değil ve pili öncekine göre daha hızlı şarj olup uzun süreli dayanıyor .

• Forever Custom rom ozanann

• Adamlar, kodun içine bilerek hata yerleştiriyorlar. Bunun tek nedeni var, S4 ve Note3 yeni çıkmış. Üstüne üstlük S4 daha yeni 4.3 güncellemesi almış. Bir süre önce heryerde şu konuşulmaya başlandı. Samsung yeni modeller satılsın diye eski modellerine güncelleme vermiyor. Tabi adamlar da olur mu canıııım edası ile çıkardılar güncellemeyi. Çıkardılar da geri çekebilecekleri bir saatli bomba ile çıkardılar. Kuranlar pişman oldu ve samsung da çıkıp dedi ki " gördünüz mü acele giden cele gider.Az daha bekleyin". Mesele güncelleme vs. meselesi değil. 4.2.2 için note 2 frameworkunde sorun cıkarıyor diye uyduruk bir bahane attılar ki note 3 bloke olmasın diye. yoksa bir çok insan cihazına düzgün güncelleme gelse yeni makina zaten almaz. Ben de android rom derlemesiyle uğraşıyorum ve inanın note 2 spen frameworkunun bir roma adaptasyonunda herhangi bir çözümsüz sorun oluşmasına hiç bir neden yok. Samsung bekliyor beyler evet, ama sorunların çözülmesini değil emin olun, yeni çocukların ( s4 ve note 3 ) biraz daha satmasını...

• 40 yıllık yoğurtçuyum ben böyle mayası bozuk firma görmedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: CKT

Samsung 4.3 sorunlu olduğu için direk 4.4 u verecekmiş

4.4de touchwiz sıkıntı çıkarmış güncelleme verilmeyecekmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: CKT

Samsung 4.3 sorunlu olduğu için direk 4.4 u verecekmiş

bu lafı 4.2 sorunlu olduğu için direk 4.3 verecek diye hatırlıyordum

• Yazmadan edemedim. Güncellemeleriyle övünen samsung ve samsungculara samsungun kendi cevabı.. Önemli olan güncelleme ve erken verilmesi değil geçte olsa stabil iyi optimize edilmiş bi cüncellemedir...

• Demekki yazilim konusunda kotuyuz haberi ile kendi yolunu acti ve bu sozune guvenerek guncellemeleri vermedi. Sorarlarsa
    Biz demistik diyecekler.

• Apple güncellemelerine laf etmeyin birdaha.

• Gelecek yazılımda donanımda değil.

• Test etmeden mi yayınlıyorlar! Rezillik resmen...

• HTC One için de böyle bir güncelleme (4.3) çıkmıştı yurtdışında. Buraya gelmeden durdurdular, çünkü kamerayı mahvettiği söyleniyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreTheBand

Gec olsun guc olmasin, Applein ios 7 ile 4s ve onun assagi modellerine yaptigi zulumu bilmeyen yoktur sanirim, Htcnin 1 yillik Htc OneXe guncelleme vermemesi vb

geç olsun güç olmasın mı?

daha nekadar geç kalacak ki hocam??????? 1 ay mı? 3 ay mı? 6 ay mı geç olsun? S3 kullanıcıları 1 yıla yakın süredir güncelleme diye bekletiliyolar. bundan daha geç nasıl olabilir ki geç olsun güç olmasın diyecez???

samsung'un müşteriyi uyutma taktiğini söylüyorum:

• güncelleme getirecem de, 3 ay beklet.
  • isyanlar artınca dedikodu yay: 'güncelelme çıkıyo, yolda, eli kulağında' diye, 1-1buçuk ay daha beklet.
  • kıytırık bi performans güncellemesi yayınla biraz daha susunlar bikaç ay daha beklet.
  • artık millet güncellemeden umudu kestiğinde: "bu versiyon zaman aşımına uğradı yeni versiyonu getirecez de" (böylece süre tekrar başlamış gibi algılayacaklar)
  • tekrar isyan çıkınca güncellemeyi tamamlanmamış haliyle yayınla ve "aaa tüh bak hatalıymış bu" deyip bi hafta sorna geri çek ve müşteriler sıfırdan beklemeye başlasınlar.

S3 sahibiyim, S3 kullanıcısı arkadaşlara söylüyorum; cyanogenmod yükleyin keyfinize bakın, bu gerizekalı samsung yazılım ekibinden meded umma gafletine kapılmayın. bırak 4.3'ü 4.1.2 ile dahi yerlerde sürünüyo stock rom ile cihaz.

kimse de bana samsung iyi güncelleme veriyo demesin bundan sonra.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 15 Kasım 2013; 10:44:49 >

• Hanım koş koş. Samsungçular birbirlerine girdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 15 Kasım 2013; 10:56:50 >
  • Andoridçiler kilitlenen telefonlarını düzeltmekle uğraşırken Konuyu applecılar basmış.
  • s3 için o kadar custom varken hala officala bağımlı kalanlar var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.