Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnurD7

Bir arkadaşın S3'e CWM yükledikten sonra komut yok hatası alıyorum wipe yapmadan üstüne tekrar 4.3 kursam bilgiler silinir mi ?

Hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu ekranda gezinirken alttaki değerle oynadım yanlışlıkla default yaptım yukarıdan ama değer aynı kaldı kaç olmalı? Teşekkür ederim.
    TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]

• cpu frekansını diyorsan max.1400 min.200 olmalı seninki min.500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar431431 -- 7 Temmuz 2014; 23:22:53 >
  • arkdaşlar merhaba bir gündür efexream romu kullanıyorum rom çok güzel kullanışlı basit hızlı ve sıfır takılma sıfır hata sadece şarjı çabuk yıyor 13 saatte %4 şuan şarjı ve nedense ram 600 650 lerde gezerken bıle donma yapmıyor stock romda beter bı durumdaydı 600 650 lerde gezen ram oyun bıle oynatmıyordu bu cok ıyı ama kafasına gore takılan bı sıstem mevcut bazen 470 lere kadar dusuyor tavsıye ederım vallahi (:
  • arkadaşlar ingilizcesi iyi biri yardımcı olabiiliirmi acaba
    XDA Developers
    [MOD][4.1.2][Deodex/Odex]MultiWindow Complete Control {Deodex XXELLA Added!}
    http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/mod-multiwindow-complete-control-deodex-t1996050
    bu linkteki program için s3 çift ekran özelliğine program ekleme için link verdiğim için umarım ban yemeyiz (:

• quote:

Orijinalden alıntı: samed61

arkadaşlar ingilizcesi iyi biri yardımcı olabiiliirmi acabahttp://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/mod-multiwindow-complete-control-deodex-t1996050 bu linkteki program için s3 çift ekran özelliğine program ekleme için link verdiğim için umarım ban yemeyiz (:

4.1.2 diyor ayrıca bu deodex felan iyice customa döndü buralar.

• ~~ Pil'in Çok Yavaş Dolması Sorununa Kesin Çözüm ! ~~

eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

~~ Pil'in Çok Yavaş Dolması Sorununa Kesin Çözüm ! ~~

eklendi.

Murat hocam Galaxy charge unit programını nerden indircez google playde bulamadım?

Google playde Galaxy charge unit değilde galaxy charging current var o program bu programmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar431431 -- 8 Temmuz 2014; 3:22:02 >
  • ayne bende bulamadım google playda bulaşıkları yıkımda bi siteleri gezelim vardır belki :D
  • quote:

ayne bende bulamadım google playda bulaşıkları yıkımda bi siteleri gezelim vardır belki :D

bende bulamadım arkadaş birşey atmış ortaya ama buluruz yarın ola hayrola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

ayne bende bulamadım google playda bulaşıkları yıkımda bi siteleri gezelim vardır belki :D

bende bulamadım arkadaş birşey atmış ortaya ama buluruz yarın ola hayrola.

sadece isimde sıkıntı var hocam programın adı galaxy charging current playde mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar431431

sadece isimde sıkıntı var hocam programın adı galaxy charging current playde mevcut.

tmm hocam düzeltirim şimdi eyvallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkayhasar

Ana sayfadak modem pach yapiyorsunuz acinca hat geklir sonra isterseniz boeffla 5.2 kernel cwm den yukleyin hat gelir ama once normal pach modemle hattı getirip sonra boeffla 5.2 unutmayın

Teşekkür ederim deneyecegim.

• serdar431431 kullanıcısına yanıt
    Mega wipe yaptım daha sonra efextremi yüklerken şöyle bir hata alıyorum.

E:Cannot write to /sdcard/clockwordmod/.last_install_path

telefon kaldı böyle yardım edebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeR

Mega wipe yaptım daha sonra efextremi yüklerken şöyle bir hata alıyorum.

E:Cannot write to /sdcard/clockwordmod/.last_install_path

telefon kaldı böyle yardım edebilir misiniz?

arkadaşlar nasıl beceriyorsunuz böyle hatalar almayı yahu.

hangi cwm var ?
  • Konuda ki sürümü yükledim.
  • quote:

Konuda ki sürümü yükledim.

hafıza kartına attın dimi romu ?

sdcard1 ' e
  • evet orada
  • odin ile denesem?
  • quote:

odin ile denesem?

odin ile yüklenmez bu rom.

megawipe ' tan sonra direk yüklemesi lazım bir yanlışlık vardır mutlakada sonra çıkacak ortaya dur bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.