Şimdi Ara

Yeter artık yardım edebilen çıksın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her yere sordum daha bulan çıkmadı.Aslında çok çok zor değil ama ben de aradım bulamadım.Benim bir php forumumum var.Aktivasyon mailini tekrar gönderme kodu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper.y -- 29 Temmuz 2006; 17:48:55 >

• Şu olayı anlamadım gitti.Biri bana anlatsın artık.Bir forumda maili göndermek için /index.php?action=activate kodu verilmiş.AMa ben o kodu girince olmuyor.Bir de php forumlarını dreamwaver ile açabiliyorum.AMa görünüşte hiç bir şey yok.Sadece kod kısmı dolu.Mesela ana sayfama üst köşeye link eklemek istiyorum.Nasıl yapacam onu? ARtık anlatın ama

เ๓zค๓ıภ ๒เ รคкเภςครเ ๓เ שคг ؟
  • quote:

Orjinalden alıntı: 90alper90

Her yere sordum daha bulan çıkmadı.Aslında çok çok zor değil ama ben de aradım bulamadım.Benim bir php forumumum var.Aktivasyon mailini tekrar gönderme kodu nedir?

php forum ama hangisi.

PhpBB,
    SMF
    vBulletin veya başka bir şey olabilir, Belkide Sen yazmışsındır forumu..
    soruyu daha açıklayıcı yazmalısın.
    benim anladığım kadarıyla aktivasyon kodunu tekrar gondermek için yönetim panelinde bir ayar vardır bu nasıl yapılır diye soruyorsun zannetmiştim.

ki bence oyle olmalı zaten kodlar farklıdır, ve aktivasyon kodu o an bir kod olarak üretilmiştir, ve veritabanında saklanıyordur.
    o kod sanırım tekrar gonderilebilir. ama bu bence senin düzelteceğin bir kodla değil, aktivasyon kodunu kaybedeb kişinin scriptten bunu tekrar istemesiyle olacak bir şey diye düşünüyorum.

ve kişi bu kodu tekrar istesin mi diye yönetim panelinde bir ayar vardır herhalde.
    Şu zor günde lütfen dua edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.