Şimdi Ara

Enpara ile internet harcamanıza %20 iade...Efsane kampanyanin devamini bekliyoruz. (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.583
Cevap
47
Favori
99.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Arkadaşlar birisi atm'den kartsız bir şekilde benim Encart hesabıma para gönderebilir mi?

http://forum.donanimhaber.com/m_35368012/tm.htm

Sıcak Fırsatçı olma olayı ücretsiz anlıyorum hep...
    Kargo ücretsiz gibi yani :)
  • Hala iadesi yatan yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana yatmamis henuz, webdenal'dan yapmistim alisverisi, sms de gelmemisti :)

Beklemedeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Arkadaşlar birisi atm'den kartsız bir şekilde benim Encart hesabıma para gönderebilir mi?

http://forum.donanimhaber.com/m_35368012/tm.htm

Sıcak Fırsatçı olma olayı ücretsiz anlıyorum hep...
    Kargo ücretsiz gibi yani :)

Teşekkür ederim de tek seferlik birşey olduğu için karşı tarafın da benimde ptt hesabım var. O yoldan halledeceğiz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: fakyoras

Bana yatmamis henuz, webdenal'dan yapmistim alisverisi, sms de gelmemisti :)

Beklemedeyiz

SMS gelmesi şart değil bana 2 hesaba da yatması alışveriş yapacaz para tınne ;)

• Banada hala yatmamis sabirsizlikla bekliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: chessmania

Banada hala yatmamis sabirsizlikla bekliyorum :)
    markafoniden yaptığım alışveriş te hala yatmadı bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorefest_nl

markafoniden yaptığım alışveriş te hala yatmadı bana.

Alıntıları Göster
    benimde hala yatmadi sanırım 17'e kadar gelir iadeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteininTorunu

Alıntıları Göster
    amazondan alışveriş yapınca hemen çekim yapmıyor mu arkadaşlar? Belli bir süre sonra mı çekiliyor hesaptan para?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteininTorunu

Alıntıları Göster
    İadeler yatmadı para da kalmadı
  • İadelere guvendik zuhurt kaldik iyimi

• quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

İadelere guvendik zuhurt kaldik iyimi
    100 lira yalan oldu
  • emryrgc E kullanıcısına yanıt
    hemen çekiyor

2 amazon 1 vatan alışverişim var bekliyorum bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 6 Aralık 2013; 13:59:34 >
  • Bugün de yatmicak sanirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan68

Bugün de yatmicak sanirim..
    Bana 6 aralıka kadar hesabınıza yatacak ve bilgilendirilme smsi gelicektir diye mesaj gelmişti ama yatmadı hala :/
  • Yatan bisey yok an itubari ile

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

Orijinalden alıntı: memet

quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

Orijinalden alıntı: memet

Geçen ay kimlerin hangi alışverşleri ödendi hangileri ödenmedi bilmiyorum ama internetten yaptığım 4 alışverişten 3 ü ödendi biri kaldı. www.hirdavatmarketim.com adresimden aldığım 251 tl lik ürün için ödeme sırasında Encard kullandım ve 3D ödeme için SMS şifresi geldi telefona ve onu girerek işlem yaptım. Hesap hareketlerindede sarı renkli işaretlediğim ödemenin 3D olarak yapıldığını görebiliyorsunuz.
    Ama Kasım ın 5 inde yatan miktar ve gelen SMS bilgisinde bu işlemin kampanyaya alınmadığını gördüm. Telefon ettim, adamların söylediği paypal benzeri bir ödeme sistemi ile ödeme yazpmışsınız, işleminiz kampanya kapsamında değildir diyor. Banka kartı ile 3D kullnarak ödeme yaptığımı, paypal da mail adresi ve şifreler ile işlem yapıldığını söyleyince bir şey demedi bakalım bu sefer ne çıkaracaklar?

Sizin ödemeyi iade etmezler zannımca. Neden derseniz çünkü alışveriş yaptığınız site ödemesini PAYU aracılığı ile almış. PAYU da bir çeşit Paypal gibi sistem.Ödeme altyapısı olmayan sitelere kolayca belli oranlarla ödeme/taksit yapabilmesi için aracı oluyor. Ödemenizde PAYU üzerinden gerçekleşince, bu hizmet ödeme aracından gerçekleşmiş oluyor ve kampanya kurallarına göre iade olmuyor.

PAYU:http://www.payu.com.tr/

O zaman benim ödeme sırasında 3D şifresi geldi ve onu görerek ödem yaptım. Sonuçta bu kampanya kapsamına girmiyor mu?

3D geldi lakin, 3D direkt banka posundan yada BKM WEBPOS tan geçmemiş. Payu ödeme sistemi üzerinden geçmiş. Burada suç alışveriş yaptığınız sitede.
    Normalde ödeme esnasında PAYU ödeme sistemi kullanıldığını belirten logo olur Payu' yu kullanan websitelerinde.

Alışveriş yapmadan öncehttp://www.payu.com.tr/uye-isyerleri linke baksaydınız keşke sizin site burada mevcut. Doğal olarak Payu'yu bilmediğiniz için bakmadınız.
    Bundan sonraki alışverişlerde linkteki siteleri kullanarak (sadece Payu ödeme aracı olan-Markafoni dışında) alışveriş yapmasın kimse. Sadece bazı siteler mevcut o listede de. Payu kullanan bütün sitelerde yazılmamış.

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar;
    geçen ayın iade dekontunu inceledim.geçen ay iadeyi 05.11.2013 17:46 da yapmışlar hesaba.bu ayda büyük ihtimal o saatlerde hesaba aktarılır çünkü dün müşteri temsilcisi bana yarın yatıcak demişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ebyndr

merhaba arkadaşlar;
    geçen ayın iade dekontunu inceledim.geçen ay iadeyi 05.11.2013 17:46 da yapmışlar hesaba.bu ayda büyük ihtimal o saatlerde hesaba aktarılır çünkü dün müşteri temsilcisi bana yarın yatıcak demişti.

Alıntıları Göster
    29 kasımda alışverişim var ama bana sms falan gelmedi.
    sms gelmese bile yatması gerekmez mi? sitedeki SSS de en geç ilk 5.iş gününde yatar denmiş ama ne sms var ne de yatan birşey. bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

amazondan alışveriş yapınca hemen çekim yapmıyor mu arkadaşlar? Belli bir süre sonra mı çekiliyor hesaptan para?

amazon ürünü kargoya verecekken parayı çekiyor olması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paraları geç yatıracaklar ki hafta sonu nasıl işletecek %20 yi çıkaracaklar

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.