Şimdi Ara

Enpara ile internet harcamanıza %20 iade...Efsane kampanyanin devamini bekliyoruz. (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.583
Cevap
47
Favori
98.987
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: oymak.beyi

quote:

Orijinalden alıntı: TaRanTuLa_MY

Koçtaştan sipariş verdim, ödemeyi de BKM ile yaptım ancak ekran BKM sayfasında kaldı, siteye dönüş olmadı. Koçtaş' ta da verdiğim sipariş görünmüyor ancak Enparadan telefona ödemeyi yaptığıma dair mesaj geldi. Hesaptan da para çekilmiş. Sorun olur mu acaba?

morhipodan bkm ile alışveriş yaparken, bkm ödeme sayfasında takıldı. Sonrasında da morhipodaki çeklerim kullanılmış duruma düştü.
    Olan enparadan alacağımıza ve morhipodaki çeklere oldu. Yaktın beni bkmexpress.

aynısı bana da oldu. çek otomatik geri geldi bi keresinde. bi keresinde de ben arayıp durumu anlattım. demin de son dakka yine aynı şey oldu.

Aynen işlem yapamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• encard kampanyasının bitmesine 7 dakika kala vatandan alışveriş yaparak kartımı kullandım. İnsallah bir sorun sıkıntı olmadan iademi alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: razr58

encard kampanyasının bitmesine 7 dakika kala vatandan alışveriş yaparak kartımı kullandım. İnsallah bir sorun sıkıntı olmadan iademi alırım.

Bende son 4 dk kala harcama yaptım.Encard online işlemler hesap özetinde çekilen para 31 aralık görünüyor.Bir sorun çıkacağını sanmam
  • enpara üzme bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_halil

quote:

Orijinalden alıntı: razr58

encard kampanyasının bitmesine 7 dakika kala vatandan alışveriş yaparak kartımı kullandım. İnsallah bir sorun sıkıntı olmadan iademi alırım.

Bende son 4 dk kala harcama yaptım.Encard online işlemler hesap özetinde çekilen para 31 aralık görünüyor.Bir sorun çıkacağını sanmam

Çıkarsa da canı sağolsun, o kadar ekmeğini yedik:) Benim açımdan verimli geçti kampanya insallah devamı gelir.
  • Güzel bir kampanya bitti ama ben yeni ve yine bomba kampanyalar bekliyorum enparadan.
    vedalaşmak için acele etmeyin. en kötü havale eft vs ücretsiz. onu kullanırız. maaşımı işbankasından alıyorum maaş müşterisi olduğum halde beyfendiler eft için ücret alıyorlar bende eft yapacağım toplam tutarı bir kerede en paraya gönderirim ordan hesaplara dağıtırım.
  • Yeni yılda enparadan yeni kampanyalar yapılacaktır ama bu %20 kadar iyi bir kmpanya yapabilecek mi göreceğiz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkedogan

enpara bu kampanyaya devam etmeli taksitle telefon ve bilgisayar alınamayacağı için enpara kral olur.

telefon için taksit bitti , bilgisayar için taksit oLacak .

show ve star haber de öyle dediler

• quote:

enpara bu kampanyaya devam etmeli taksitle telefon ve bilgisayar alınamayacağı için enpara kral olur.

• Arkadaşlar yeni kampanya %90 yaz için tatil ve uçuş kampayası ,
    Kesin demiyorum arkadaşım çalışıyor onun söyledikleri .

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

taksit bitmedi, elektronik ürünlerde vs. en fazla 9 aya kadar taksit olacak artık
  • Kampanyasiz koma bizi enpara sayende hic yokken 3 ayda 1200 tl masrafa girdim

• beklemedeyiz bakalım ne çıkaracaklar
  • recplayer kullanıcısına yanıt
    BDDK da açıklama yapmış, telekomünikasyon taksit yasağı telefonları da kapsıyor diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyoruz bakalım...
  • siteden kalkmış %20 yeni birşey yok şimdilik bekleyelim bakalım
  • Beyaz eşya gösterip telefon alırız yine burası türkiye beyler unutmayın.
  • Bitti güzelim kampanya..
  • enpara
    yeni yılda yeni kampanyalarını bekliyoruz...
  • Artık internetten alışveriş yapamam.. Net.
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.