Şimdi Ara

Enpara ile internet harcamanıza %20 iade...Efsane kampanyanin devamini bekliyoruz. (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.583
Cevap
47
Favori
99.520
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • playstore.com sitesinden alışveriş yapıp iade alan oldu mu?
  • Gittigidiyor.com'dan norton 360 antivirüs programı alacağım ama online teslimat şeklinde olacak sadece key verilecek %20 iade kampanyasından yararlanabilirmiyim?
  • Bu kampanyanın uzatılması konusunda bir gelişme var mı. Hesabım yok ancak kampanya uzarsa açtıracam artık hesap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben twitter üzerinden sordum ve uzatılmasını önerdim, şu an için uzatılmayacagına dair cevap geldi..
  • Az önce Bursa Vatan'ın ordaki Finansbank atmsinde enpara kartıma 2000 tl yatırıyordum paramı yuttu atm.Hemen aradım müşteri hizmetlerini umarım en kısa sürede çözerler.Bu gibi durumla daha önce karşılaşan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Az önce Bursa Vatan'ın ordaki Finansbank atmsinde enpara kartıma 2000 tl yatırıyordum paramı yuttu atm.Hemen aradım müşteri hizmetlerini umarım en kısa sürede çözerler.Bu gibi durumla daha önce karşılaşan var mı?

İş bankasında yaşamıştım. Daha düşük bir meblağdı, dilekçe vermiştim. Sonradan parayı hesabıma yatırmışlardı. Müşteri hizmetlerine verip bırakmayın bence.
  • Arkadaslar bu en paranin gunluk faizinde aksam 4-5te para yatirip sabah 9-10gibi ceksem faiz isler mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Az önce Bursa Vatan'ın ordaki Finansbank atmsinde enpara kartıma 2000 tl yatırıyordum paramı yuttu atm.Hemen aradım müşteri hizmetlerini umarım en kısa sürede çözerler.Bu gibi durumla daha önce karşılaşan var mı?

ptt paramı yutmuştu ama parayı hazneye yamuk sokmuştum sıkışmıştı, içeriden verdiler hemen dilekçe ile zaten tek kişiydim ATMde o gün
  • 4 hakkımı da doldurdum bu ay :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: telepinus

Arkadaslar bu en paranin gunluk faizinde aksam 4-5te para yatirip sabah 9-10gibi ceksem faiz isler mi

enparada günlük faiz veren birikim hesabı gece 23:00 ile sabah 05:00 arasında faiz verir.Yani söylediğiniz saatlerde para yatırıp çekip faiz kazanabilirsiniz.
  • zizigo dahil mi beyler ilk sayfada göremedim
  • 2014 yıl boyu olmasa dahi en azından ilk 6 ay devam etse keşke. Pek fazla yararlanamadım ama N11 kampanyalarına monte edince ciddi cazibe yaratan fırsatlar çıkıyor. İnşallah hem N11 hem de EnPara bu cazibesini devam ettirir.
  • HAYALETGEMİ H kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler.
  • kaç sayfa konu var, hiç mi okumadın. en azından ilk mesajı ? neyse ben yardımcı olayım sana.

hesap açma bedeli 20 tl, hesap kesim 3 aylık 90 tl, eft havale 5 tl
  • paypal a enpara kartimi yuklesem kullansam paypal ile oluyor mu %20?
  • thy sitesinden bkm enpara ile ödeyince ikisindende faydalanabiliyoruz sanırım ???
  • arkadaşlar acil bir şey sormam gerekiyor. fikri olan yardımcı olsun lütfen.

2 farklı hesaptan alışveriş yaptım. Bir hesaptaki alışverişi enpara ile, diğer hesaptaki alışverişide bonus kart ile yaptım. Şimdi enpara ile hangi hesaptan ödeme yaptığımı nasıl öğrenebilirim ? Çünkü ürün iptal oldu ve ben hangi hesaptan enpara ile ödeme yaptığımı bulamıyorum.
  • Paypal üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 24 Aralık 2013; 21:00:39 >
  • encard a dün internet üzerinden başvuru yaptım bugün arayıp yarın geliyoruz müsaitmisiniz dediler gayet hızlı oldu benim için
  • n11 de http://www.n11.com/amazon-kindle-paperwhite-2-wi-fi-dahili-isik-2013-kasim-modeli-P13352401?cid=601003_KOT-BR-e-kitap-okuyucu_kindle&gclid=CIDq9JG0ybsCFQ1c3godgAYAkw kındle papaerwhıte 2 alacağım .bu ürünü en uygun nasıl alabilirim ?encard % 20 indirim ile 100 tl indirim kuponu birleşebiliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.