Bildirim
Jetta bekleyen var mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
1.4 dsg high aralık 10 gibi geliyor iA. -
Merhabalar; ben de jetta 1.2 higline bekliyorum Şubat ortası felan dediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: slmrkl
Merhabalar; ben de jetta 1.2 higline bekliyorum Şubat ortası felan dediler.
Hayırlı olsun hocam. Bizim araç geleli çok oldu
Teşekkürler arkadaşım. Dün aradılar araç gemiye yüklenmiş pazar günü limana inebilirmiş. -
quote:
Teşekkürler arkadaşım. Dün aradılar araç gemiye yüklenmiş pazar günü limana inebilirmiş.
Dediklerinden 1-2 gün geç geliyor hocam. Ayrıca ayıptır sorması ne kadara aldınız ve kasada değişiklik var mı ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru söylüyorsun arkadaşım 1-2 gün gecikecekmiş. Arkadaşım ben biraz ucuz olsun diye 2013 model aldım fiyat ise şu an metalik renk farkıyla 58.790. -
quote:
Doğru söylüyorsun arkadaşım 1-2 gün gecikecekmiş. Arkadaşım ben biraz ucuz olsun diye 2013 model aldım fiyat ise şu an metalik renk farkıyla 58.790.
Olsun hocam 2014 lerinin fiyatlari 62 bin bildigim kadariyla. Model olarak ayni model zaten allah tekerini yoldan ayirmasin
Arkadaşlar herkese öncelikle selam ederim. 20 Şubat perşembe jettayı teslim aldım. Çok mutluyum. Allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin cümlemize.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X