Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.705
Cevap
156
Favori
252.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5800 TL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son zamdan bu yana kur yaklaşık %10 artmış. %20 de dolar bazında zamlandı. Ben fiyatı 5499₺ olarak bekliyorum. Kalemle beraber 6500₺ yapar. Ben Air 3 için 4730₺ ödedim. Aradaki fark eskiyi alanı da üzmez yeniyi alacak olanı da. Hem fiyatta hem de özelliklerde çok ciddi farklar mevcut. Touch ID yerinin değişmesi hariç her şeyi çok beğendim. 4 hoparlör, 2. Nesil kalem desteği, hele ki A14 chip çok başarılı. Hiç beklemiyordum.
    Ekleme: 5799₺ olmuş, açıkçası ben eskiyi aldığım için memnun oldum, fiyat farkı çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 15 Eylül 2020; 21:16:58 >
  • Dostlar air 3,airpods hediyesi ile alınıyordu diye hatırlıyorum ama yeni air’da öyle bir hediye görmedim.Sonradan eklerler mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Son zamdan bu yana kur yaklaşık %10 artmış. %20 de dolar bazında zamlandı. Ben fiyatı 5499₺ olarak bekliyorum. Kalemle beraber 6500₺ yapar. Ben Air 3 için 4730₺ ödedim. Aradaki fark eskiyi alanı da üzmez yeniyi alacak olanı da. Hem fiyatta hem de özelliklerde çok ciddi farklar mevcut. Touch ID yerinin değişmesi hariç her şeyi çok beğendim. 4 hoparlör, 2. Nesil kalem desteği, hele ki A14 chip çok başarılı. Hiç beklemiyordum.
    Ekleme: 5799₺ olmuş, açıkçası ben eskiyi aldığım için memnun oldum, fiyat farkı çok fazla.
    2 hoparlor var dıye okudum ben ... en buyuk eksıklerınde bırıde bu

ram gormedım 3gb olsa gerek
    Landscape sound tarzı bir şey gördüm hocam. Hatta fotoğraflarda da 4 hoparlör gözüküyor. Cihaz neredeyse eksiksiz ama kulaklık kampanyasını düşünürsek bu sabaha kadar benzer fiyata iPad Pro alınıyordu. Daha iyi kamera, LIDAR sensör, Face ID ve hepsinden önemlisi 120hz ekranı var. A14 koymalarına çok şaşırdım. Pro mu bu mu daha iyidir emin değilim. İşlemci dışında düne kadar Pro almış olmak kesinlikle daha mantıklı olurdu. Daha düşük bütçe için de Air 3 rakipsizdi. Şimdi işler değişti. Air 3 almamış olsam ne yapardım bilmiyorum. Muhtemelen iPad 5. Nesille yoluma devam ederdim.

• Arkadaşlar ipad air öğrenci dostu düşük bütçeli kişiler için biçilmiş kaftandı ama adamlar gitmiş prodan daha iyi işlemci koymuş ve fiyatıda proya iyice yaklaştırmış üstüne ipad air 3 + airpods 2 kampanyasını direkt kaldırmışlar bizde 29 Ekime kadar devam edecek sanıyorduk bu bayağı bir saçma oldu diğer taraftan düz model ipad'e sadece a12 koyup yollamışlar bari yalandan azıcık bir değişim yapsalarmış şu ortamda alacak ipad bırakmadılar bizlere air 4 alsan 5799 tl ve daha bunun kalem,kılıf,ekran koruyucu 1300 tl gibi pahalı aksesuarları var toplamda 5799+1300=7099 tl ediyor hangi öğrenci bu paraları verebilir ki apple bu sefer saçma sapan bir iş yapmış bence neresinden tutarsan tut elinde kalıyor ilginç, ipad alma hayallerini de bir süre maalesef rafa kaldıracağız gibi.

Orijinalden alıntı: marslan1999

Landscape sound tarzı bir şey gördüm hocam. Hatta fotoğraflarda da 4 hoparlör gözüküyor. Cihaz neredeyse eksiksiz ama kulaklık kampanyasını düşünürsek bu sabaha kadar benzer fiyata iPad Pro alınıyordu. Daha iyi kamera, LIDAR sensör, Face ID ve hepsinden önemlisi 120hz ekranı var. A14 koymalarına çok şaşırdım. Pro mu bu mu daha iyidir emin değilim. İşlemci dışında düne kadar Pro almış olmak kesinlikle daha mantıklı olurdu. Daha düşük bütçe için de Air 3 rakipsizdi. Şimdi işler değişti. Air 3 almamış olsam ne yapardım bilmiyorum. Muhtemelen iPad 5. Nesille yoluma devam ederdim.
    ben 6400 pro 4 aldigima üstüne 1000 tl kulaklik ile zerre pisman degilim

tamam air 4 şık ve guzel cihaz ama parasinin hakki degil

pro 4 bence kat ve kat üstün 12z ve 14 kiyas videolarindan gorucez 12Z daha performanslı olabilme ihtimali var 8 cekirdek islemci
    A14 6 cekirdek islemci.

islemciler bir yana. pro 4
    kamera sekli
    6gb ram
    4 hoparlör ki benim icin en onemlisi

• Air 3 ün satışı yok mu artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni iPad siparişi ne zaman açılır dostlar ?
    Bilgi geldi mi hiç bu yönde. Tüm haberleri inceleyemedim.

Sevgiler.
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • quote:

Orijinalden alıntı: caribbeanpatates

Arkadaşlar ipad air öğrenci dostu düşük bütçeli kişiler için biçilmiş kaftandı ama adamlar gitmiş prodan daha iyi işlemci koymuş ve fiyatıda proya iyice yaklaştırmış üstüne ipad air 3 + airpods 2 kampanyasını direkt kaldırmışlar bizde 29 Ekime kadar devam edecek sanıyorduk bu bayağı bir saçma oldu diğer taraftan düz model ipad'e sadece a12 koyup yollamışlar bari yalandan azıcık bir değişim yapsalarmış şu ortamda alacak ipad bırakmadılar bizlere air 4 alsan 5799 tl ve daha bunun kalem,kılıf,ekran koruyucu 1300 tl gibi pahalı aksesuarları var toplamda 5799+1300=7099 tl ediyor hangi öğrenci bu paraları verebilir ki apple bu sefer saçma sapan bir iş yapmış bence neresinden tutarsan tut elinde kalıyor ilginç, ipad alma hayallerini de bir süre maalesef rafa kaldıracağız gibi.
    Air 3 için para ayarlamaya çalışıyordum. Fiyatı 4000 tl kulaklık da hediye. Kulaklığı satıp Kalem alacaktım. Air 4 çıkınca belki fiyatı düşer ya da Air 4 yakın bir fiyat çıkar dedik ama 599 Dolarlık ürün 5800 olarak çıktı. 1400 TL civarı vergi var hani param olsa da 1400 TL vergi vermemek için almam gibi duruyor. Air 3 de satıştan kaldırdılar gibi duruyor. O alma hevesimi de sağ olsun mevcut hükümet kursağımızda bıraktı.

• air 3'ü apple store'da bulabilir miyiz ya? 4 tanıtılınca ucuzlar diye beklemiştim ama siteden satışını kaldırmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

air 3'ü apple store'da bulabilir miyiz ya? 4 tanıtılınca ucuzlar diye beklemiştim ama siteden satışını kaldırmışlar.
    akasya avm'ye sordum 2 hafta önce. şu an hiçbir mağazada yok dedi istanbul için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Air 4’un eğitim kampanyası ile satılma ihtimali var mı? Etkinlikte available next month ibaresi vardı. Öyle bir durumda 5,799luk fiyat 5k civarına yaklaşabilir belki? Ben elimde iPad Air 3’u 3k civarinda bir fiyata almıştım. Yanında verilen beats kulaklığı satarak Apple pencil’ı bedavaya getirmiştim. Air 3 ve pencil 1’i satarak Air 4 ve pencil 2’ye geçmek istiyorum. Ne diyorsunuz sizce mantıklı mı?

hocam o zaman ipad8'e düştük ya. air 4 almak isterim ama ücret olarak çok aşıyor.
  • arkadaşlar merhabalar kampanyayla air 3 almayı planlayıp bugün vurulanlardanım ben de sizce 8. nesil ipad ne zaman satışa çıkar ve fiyatına değer mi air 3 e göre aynı fiyattan almış olacağız çünkü
  • Bu etkinlikten önce sızıntıları okuduğum kadarıyla tahmin etmiştim böyle bir şey olacağını. Şöyle ki apple ipad (düşük) - ipad air (orta) - ipad pro (yüksek) sıraladığı cihazları yükseltti yeni ipad eski ipad air, yeni ipad air ise eski ipad pro oldu denebilir. Fakat yeni ipad pro tam anlamıyla yeni olmadığından karmaşa oluştu. Şu an seride pro sayılabilecek 2 cihaz var yeni ipad 8 ise yüksek ihtimal ipad 9a da bir şeyler kalsın diye işlemci hariç bir şey katılmadığından çok alt segmentte kaldı. Şu an 1 düşük ve 2 yüksek cihaz var hem performans hem de fiyat anlamında. Bu da hem önceden pro alanları pişman etti hem de ucuza veya aynı fiyata air bekleyenleri seçeneksiz bıraktı. Bu karışıklık seneye yeni daha pahalı ve yeni özellikli ipad prolar çıkmadan ve ipad 9 (apple eski air 3ü ipad 9 diye tanıtmadan) çözülmez. O zamana kadar air 3 fiyatında ürün almak isteyenler ya bütçe yükseltecek ya da air3/ipad8 yönelmek zorunda kalacak.

Yüksek ihtimal bundan sonra çıkacak olan ipad modelleri şöyle olacak:

Yüksek para verdiğine değecek ekstra özellikli yeni Prolar

iPad Air 4den ucuz ama özellik seviyesinde iPad Air3e benzeyen alt orta segment iPad 9.

Bu etkinlikten tek karlı çıkanları air 3ü önceden alanlar oldu diyebiliriz çünkü apple ipad 8e güncelleme verdiği sürece (min 3 yıl) air de alacak ve ipad 9 da A12 ile çıkarsa bu süre iyice artacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavinbelson -- 16 Eylül 2020; 0:25:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gavinbelson

Bu etkinlikten önce sızıntıları okuduğum kadarıyla tahmin etmiştim böyle bir şey olacağını. Şöyle ki apple ipad (düşük) - ipad air (orta) - ipad pro (yüksek) sıraladığı cihazları yükseltti yeni ipad eski ipad air, yeni ipad air ise eski ipad pro oldu denebilir. Fakat yeni ipad pro tam anlamıyla yeni olmadığından karmaşa oluştu. Şu an seride pro sayılabilecek 2 cihaz var yeni ipad 8 ise yüksek ihtimal ipad 9a da bir şeyler kalsın diye işlemci hariç bir şey katılmadığından çok alt segmentte kaldı. Şu an 1 düşük ve 2 yüksek cihaz var hem performans hem de fiyat anlamında. Bu da hem önceden pro alanları pişman etti hem de ucuza veya aynı fiyata air bekleyenleri seçeneksiz bıraktı. Bu karışıklık seneye yeni daha pahalı ve yeni özellikli ipad prolar çıkmadan ve ipad 9 (apple eski air 3ü ipad 9 diye tanıtmadan) çözülmez. O zamana kadar air 3 fiyatında ürün almak isteyenler ya bütçe yükseltecek ya da air3/ipad8 yönelmek zorunda kalacak.

Yüksek ihtimal bundan sonra çıkacak olan ipad modelleri şöyle olacak:

Yüksek para verdiğine değecek ekstra özellikli yeni Prolar

iPad Air 4den ucuz ama özellik seviyesinde iPad Air3e benzeyen alt orta segment iPad 9.

Bu etkinlikten tek karlı çıkanları air 3ü önceden alanlar oldu diyebiliriz çünkü apple ipad 8e güncelleme verdiği sürece (min 3 yıl) air de alacak ve ipad 9 da A12 ile çıkarsa bu süre iyice artacak.
    çok doğru bir yazı olmuş tanıtıldığından beri ekranla bakışıyorum air 3 alacaktım artık alamam 4 bütçemi çok aşar şimdi 8. nesil alsam air 3 parasına daha düşük özellikte napıcam bilemedim

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.