Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.705
Cevap
156
Favori
252.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KüfürbazHaydoo

Yapacak herhangi bir şey yok ekran koruyucudansa, dokunma kolaylıklarını açın tek çözüm.

Alıntıları Göster
    Hepsi mi böyle kardeş ya; bizim tablette mi sorun var anlayamadım bizdeyse sorun servise vericem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylezof77 -- 10 Eylül 2020; 13:47:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam. Neden o kadar uzun sürüyor acaba ? Böyle sadece kalemi falan gelince bir garip oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Stokta urun yokmus. Ben apple destek ilede gorustum online stogu ve magaza stogu farkliymis o yuzden zorludaki ve akasyadaki magazayi kontrol etti adam ama ikisinde de stok yokmus. Yetkili saticilardan bana yakin olani aradim onlarda da yokmus ki zaten yetkili saticilar okul kampanyasi olarak kulaklik vermiyorlarmis sadece %8 indirimi oluyormus. O yuzden online olarak siparis vermeye mecbur kaldim. Sanirsam urunler peyder pey geliyor ve siparis tarihine gore alanlara gonderiliyor geldikce.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, epeydir düşünüyorum hangi modeli alsam diye kafam çok karışıktı. Ipad 7, 32GB alsam hafıza küçük, 128 alsam fiyat çok derken, kulaklık hediyesiyle birlikte Air 3 almaya karar verdim.

Yukarıdaki yorumlardan da okuduğum kadarıyla kulaklık önce geliyormuş. Şimdi baktığımda benim için tahmini teslimat 6-12 ekim arası. Yani yaklaşık 1 ay sonra. Diyelim ki ben gelen kulaklığı hemen sattım, ardından gelen ipad'de bir problem çıktı. İade etmem gerekirse kulaklığı da vermem gerekiyor mu?

Ve son olarak, 64gb hafızanın yetersiz kalabileceği durumlarda sanırım bir aparatla flash disk, sdkart vb ekstra depolama aygıtları kullanılabiliyor, değil mi?

Orijinalden alıntı: feylezof77

Hepsi mi böyle kardeş ya; bizim tablette mi sorun var anlayamadım bizdeyse sorun servise vericem

Alıntıları Göster
    Hayır, hepsi böyle değil ama herkesin başına gelebilir kronik bir panel sorunu. Koruyucu takınca ekran çalışmıyor diye cihazı suçlamamalıyız, koruyucu suçlu olur. Koruyucu yokken sıkıntısız çalışıyorsa başka markanın koruyucusunu takmak gerek.

Hayır, hepsi böyle değil ama herkesin başına gelebilir kronik bir panel sorunu. Koruyucu takınca ekran çalışmıyor diye cihazı suçlamamalıyız, koruyucu suçlu olur. Koruyucu yokken sıkıntısız çalışıyorsa başka markanın koruyucusunu takmak gerek.

Alıntıları Göster
    Kardeş yalnız ben yüzde yüz emin değilim ekran koruyucudan mı, diğer insanlarında koruyucuyu söktüklerinde problemleri ortadan kalkıyor mu eğer öyleyse bende emin olucam ekran koruyucu kaynaklı olduğunu

Orijinalden alıntı: feylezof77

Kardeş yalnız ben yüzde yüz emin değilim ekran koruyucudan mı, diğer insanlarında koruyucuyu söktüklerinde problemleri ortadan kalkıyor mu eğer öyleyse bende emin olucam ekran koruyucu kaynaklı olduğunu

Alıntıları Göster
    bazılarında kalkmıyor bazılarında kalkıyor. Bazen ekran koruyucular camlar çok kalın oldukları için dokunma hissini bozuyorlar. siz dokunma kolaylıklarını açın, aynı hata olursa sökersiniz koruyucuyu. Ben de oyun oynarken dokunmatik gidiyordu ısınınca özellikle, sonra düzeldi dokunma koalylıkları ile.

• quote:

bazılarında kalkmıyor bazılarında kalkıyor. Bazen ekran koruyucular camlar çok kalın oldukları için dokunma hissini bozuyorlar. siz dokunma kolaylıklarını açın, aynı hata olursa sökersiniz koruyucuyu. Ben de oyun oynarken dokunmatik gidiyordu ısınınca özellikle, sonra düzeldi dokunma koalylıkları ile.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Arkadaşlar merhaba, epeydir düşünüyorum hangi modeli alsam diye kafam çok karışıktı. Ipad 7, 32GB alsam hafıza küçük, 128 alsam fiyat çok derken, kulaklık hediyesiyle birlikte Air 3 almaya karar verdim.

Yukarıdaki yorumlardan da okuduğum kadarıyla kulaklık önce geliyormuş. Şimdi baktığımda benim için tahmini teslimat 6-12 ekim arası. Yani yaklaşık 1 ay sonra. Diyelim ki ben gelen kulaklığı hemen sattım, ardından gelen ipad'de bir problem çıktı. İade etmem gerekirse kulaklığı da vermem gerekiyor mu?

Ve son olarak, 64gb hafızanın yetersiz kalabileceği durumlarda sanırım bir aparatla flash disk, sdkart vb ekstra depolama aygıtları kullanılabiliyor, değil mi?
    Kullanılıyor fakat içine birkaç dosya dışında bir şeyler atmak zor olur örneğin fotoğraflar uygulamasından harici usb'ye fotoğraf aktarımı var mı bilmiyorum, olduğunu sanmıyorum. Kitap,PDF vsvs. atabilirsiniz içine. Air almak daha mantıklı bir karar olur. İade işinde kulaklığı vermeniz tabii ki gerekir fakat sadece cihaz değişimi olursa servise danışmak lazım. Arayıp sorabilirsiniz, sanki bir ipad sahibiymiş gibi. Tabletim bozuldu, kampanyadan aldığım Kulaklığı da getirmem gerekiyior mu gibisinden.

• Bu arada Samsun'un birbirine 10dk mesafe olan iki ilçesi için deneme birinde teslimat süresi 6-12 ekim görünüyor, diğerinde 29 Eylül - 6 Ekim diyor.

Bu bilgiler güvenilir mi gerçekten? Yani apple bu gönderim tarihlerine sadık kalıyor mu acaba?

İlk kez apple ürünü satın alacağım. Hiç bir şeye karar veremiyorum :)

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Bu arada Samsun'un birbirine 10dk mesafe olan iki ilçesi için deneme birinde teslimat süresi 6-12 ekim görünüyor, diğerinde 29 Eylül - 6 Ekim diyor.

Bu bilgiler güvenilir mi gerçekten? Yani apple bu gönderim tarihlerine sadık kalıyor mu acaba?

İlk kez apple ürünü satın alacağım. Hiç bir şeye karar veremiyorum :)
    dusunme al pisman olma sansin yok

yuzde 3-5 pisman olursanda aldigin fiyata satarsin. baska hic bir markada 2. el degeri bu kadar yuksek degil

kaldi ki 15 eylul tanitimdan sonra kur artisi sebebi ile de fiyatların yuzde 10-15 artacağını düşünüyorum

gecmiste hep oyle olmus

Benim anladığım kampanyada tam anlaşılmayan bir durum var. Kampanyada kulaklık hediye edilmiyor. Kulaklık alırsanız kulaklığın ücreti kadar ipadin ücretinden indirim yapılıyor. Ben bunu bana gönderilen faturalara bakınca anladım. İpad pronun faturadaki ücreti düşüktü, kampanya indirimi yazıyordu. Kulaklığın faturası da gelmişti. Bu nedenle eğer ki sadece ipadi iade ederseniz size ipadin normal ücreti-airpodsun ücreti iade edilir.

Diyelimki ipad 5000 tl, kulaklık hediyesi de 1000 tl. Aslında size ipadi 4000 e satıyorlar, yanında da kulaklık yine 1000 tl. Birşey oldugunda o zaman size 4000 tl iade ederler. Çünkü fatura 4000 tl. Burada bence bir sıkıntı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalnız Kovboy -- 11 Eylül 2020; 12:28:54 >
  • Yalnız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok hocam gayet mantıklı. Diğer türlü iade edilince kulaklık beleşe gelmiş gibi oluyor. O yüzden iade edilcekse ikisi birden edilmeli.

• Navi kullanıcısına yanıt
    Benim 11-18 eylül görünüyordu ancak hala işleniyor olarak görünüyor

• Cihazımı sıfır kutulu olarak Vatan Bilgisayardan almıştım.14 ay önce.

Cihazımda 3 ay kadar önce apple pencil koyma yerinden yukarı doğru bir esneme meydana geldi.

Yani masanın kenarına cihazı yasladığımda cihazın üst kısmına doğru bir eğrilik başladı.Evimde 3 adet ipad var.En az kullanılan ve çocuk eli değemeyen 7/24 kılıfla kullanılan bir cihazdı.

Araştırmalarım neticesinde İpad Pro ve İPad Air3 modellerinden özellikel 4G li olanlarda Anten Yerleşim yerinden dolayı cihazın kasasının bu kısmının zayıf ve esnek olduğunu gördüm.Binlerce şikayet var yurt dışı forumlarda.

Amerika Apple sitesinde dahi şikayet yazan kullanıcılara kullanıcı hatası denilerek yeni bir cihaz almaları istenmiş.Şaka gibi.

Zentech isimli servislikle alakası olmayan kuruma götürdüğümde cihazın garanti dışı kaldığını ve kullanıcı hatası olduğunu belirtti.

4 gün boyunca müşteri ilişkileri + üst yönetici ve servis ile görüşmelerimde kendilerine onlarca şikayeti gösterdim ancak sesleri çıkmadı ve kronik hata olmadığına kanaat getirdiler.Cihazım zor ayırt edilen bu eğriliğe rağmen çalışmaya devam ediyordu 1 hafta öncesine kadar.

Aniden ekran kararması ve cihazın kendini kapatması başladı.Hiçbir şekilde açılmadı.

Apple kendi sitesinde 2019 yılı üretimi İpad Air 3 lerden bu problem olan cihazların değişim garantisinden olduğunu belirtmesine rağmen benim cihazımın kasasındaki bu problemi bahane ederek servise kabul edilmedi.

Sonradan öğrendim ki yurt dışındaki bazı kullanıılar bu durumu bildiği için cihazları elleriyle biraz kasarak düzelttikten sonra servise götürüp teslim edip cihazların değişimlerini sağlamışlar.

Cihazım şu anda açılmıyor veya tepki vermiyor.

Sizce tüketici hakem heyetine gitsem sonuç çıkar mı yoksa bir şekilde özel serviste arıza tespiti yaparlar mı?

Not:Kesinlikle hatalı kullanım bulunmuyor.Cihazın resmini aşağıda görebilrisiniz.

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.