Şimdi Ara

Apple iPhone 5s [ANA KONU] (982. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22.849
Cevap
195
Favori
885.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: önceki 980981982983984
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fareliköyünkavalcisi

Yanlis anlamayin fakat o fiyattaki bir telefon 14 yasinda biri icin sorun olabilir. Neden derseniz yolda sirf telefonu calmak icin doverler yani demek istedigim o ki kendini koruyamayacak yastaki birisi icin kotu sonuclara sebebiyet verebilir. Tabii ki sizin bileceginiz is fakat bilgilendireyim istedim.

Turkcell de sari kutu kampanyasi vardi 100TL indirim ceki hala varsa bakin derim.

eyvallah ,

standart telefon fiyatları zaten 1000-1500 arasında..

esasen çocuğu teknolojiden biraz uzaklaştırmak istiyorum.

bilgisayara ve telefona çok giriyor.

iphone 5s alarak ( iphone uygulamaları kısıtlı diye biliyorum) biraz uzaklaştırmayı düşünüyorum.

ayrıca iphone 5s küçük.. cebinede sığar..

yolda çevirmme olayı için yapacak bir şey yok. şansına. ( düşe - kalka öğrenecekler )

ben her zaman tembih ediyorum zaten..

• Aynen duse kalka ogrenecekler fakat kimse istemez basina bir sey gelsin. Dedigim gibi oglunuzun genellikle kullandigi yollara bakin , ne kadar guvenli , ne kadar issiz , ne kadar kalabalik. Telefon simdiden hayirli olsun.

Bir de bu arada teknoloji ile cok hasir nesir olan cocuklari kurslara yollayip hobi edindirmek en guzel yolu. Yuzme , okculuk , atcilik , basketbol tarzi seyler cok faydali oluyor. Babam beni zamaninda yazdirdiginda cok isteksizdim sonradan baktim cok zevkli faydasini da gordum. Tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Pluie -- 29 Ekim 2016; 12:50:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zahitder

iOS 10'u tam sürümü çıktığında kurup kendimce bazı nedenlerden ötürü 9.3.5'e dönmüştüm.

Tasarımı beğenmememiş olmamdan ziyade;
    - Telefon daha geç şarj oluyordu.
    - Whatsapp grupları ve birkaç programdan ötürü internete bağlandığım anda 80-90 bildirim geldiği oluyor, bildirim penceresinde kasmalar vardı.
    - Bildirimler uygulamaya göre değil, zamana göre sıralanıyordu (ios 9 da uygulamaya göre sıralanması çok işime yarıyordu)
    - Kilit ekranında müzik ilerletme paneli çok zor oynatılıyordu.
    - Hızlı işlem menüsiühoşuma gitmemişti ve parlaklık paneli de zor oynatılıyordu, 5 denemenin 3 ünde müzik sekmesine geçiyordu.
    - Yenilenmiş müzik uygulaması berbattı (benim görüşüm bu yönde ).
    - Klavye geç geliyordu.
    - Mesajlaşma uygulamasında takılmalar oluyordu.
    - Bazen kamerayı açmama rağmen bulanık görüntü sonrası kamera gelmiyordu, ya da 3-5 saniye sonra geliyordu.

Telefonumu ios 10'a geçirmeyip 1.5 sene sonra iOS 9'lu diye satmayı planladığımdan güncelleme yapmıyorum lakin iOS 9 da yaşadığım problemler de gerçekten sinir bozucu olmaya başladı.

10'un son durumu nedir? Yukarıdaki maddelerde düzelme varsa 9 üzerinden iCloud yedeği alıp sıfır kurulum yapmayı düşünüyorum.

Başka cevap verebilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

iOS 10'u tam sürümü çıktığında kurup kendimce bazı nedenlerden ötürü 9.3.5'e dönmüştüm.

Tasarımı beğenmememiş olmamdan ziyade;
    - Telefon daha geç şarj oluyordu.
    - Whatsapp grupları ve birkaç programdan ötürü internete bağlandığım anda 80-90 bildirim geldiği oluyor, bildirim penceresinde kasmalar vardı.
    - Bildirimler uygulamaya göre değil, zamana göre sıralanıyordu (ios 9 da uygulamaya göre sıralanması çok işime yarıyordu)
    - Kilit ekranında müzik ilerletme paneli çok zor oynatılıyordu.
    - Hızlı işlem menüsiühoşuma gitmemişti ve parlaklık paneli de zor oynatılıyordu, 5 denemenin 3 ünde müzik sekmesine geçiyordu.
    - Yenilenmiş müzik uygulaması berbattı (benim görüşüm bu yönde ).
    - Klavye geç geliyordu.
    - Mesajlaşma uygulamasında takılmalar oluyordu.
    - Bazen kamerayı açmama rağmen bulanık görüntü sonrası kamera gelmiyordu, ya da 3-5 saniye sonra geliyordu.

Telefonumu ios 10'a geçirmeyip 1.5 sene sonra iOS 9'lu diye satmayı planladığımdan güncelleme yapmıyorum lakin iOS 9 da yaşadığım problemler de gerçekten sinir bozucu olmaya başladı.

10'un son durumu nedir? Yukarıdaki maddelerde düzelme varsa 9 üzerinden iCloud yedeği alıp sıfır kurulum yapmayı düşünüyorum.

Başka cevap verebilecek var mı?

Alıntıları Göster
    Iphone 5s ile 5c arasında kaldım.Arada 300 tl fark var ikiside ikinci el olacak varmı tavsiyesi olan?

HIT N RUN

• Hocam mağazasında çok fazla uygulama olmayan Windows'tur. Nokia lumia serilerinden bir telefon düşünebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: La Pluie

İkisi de 16gb ise ve size yetecekse 5s alin derim. Zira 5-5c leri oldurmeye hazirlaniyor apple. ios 9 da gayet akici telefon ios 10 da mahvoldu
    Evet ikiside 16gb olacak.Sizce 5s ler ios 11-12 yi alır mı?Tavsiye için teşekkürler.

HIT N RUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vogue

Evet ikiside 16gb olacak.Sizce 5s ler ios 11-12 yi alır mı?Tavsiye için teşekkürler.
    istanbul - bayrampaşa axix avm carfourSA dan 1329tl ye aldım.

Orijinalden alıntı: Vogue

11 i alır ama 12 yi alacağını sanmıyorum. 11 ile 5S'te stabilitenin s'si kalmaz zaten.

Rica ederim. Bana kalirsa ios 12 yi kaldirir fakat apple telefonu mahveder. 32bit iphone 5 ve 5c bile ios 10 gormus 64bit 5s mi 2 guncelleme daha alamasin ? Dedigim gibi aslinda hepsinde yag gibi akar fakat apple telefonu mahveder.

Bende sizin saydığınız bazı şeyleri yaşıyordum ios 10 da fakat apple sohbete bağlanıp şikayetimi ilettim daha sonra bana home tuşu ile orta tuşa 10 saniye basılı tutup telefonu yeniden başlatın dendi daha sonra ayarlardan genel ve sıfırlaya girip tüm ayarları sıfırlayına basın dedi daha sonra bunları uygulayınca problemleri atlatmıştım. Şu an gayet memnunum ios 10 dan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    - Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64
  • Arkadaşlar kılıf tavsiyeniz var mı?
    Hem korusun hem de telefon şık dursun

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• quote:

Orijinalden alıntı: ffrisby

Arkadaşlar kılıf tavsiyeniz var mı?

Orjinal deri kılıf fakat orjinal değil AliExpress.. ben çok memnunum. Bir de Motomo'nun orjinal kılıfı var arada onu kullanıyorum. 3 yıldır filan var motomo hala sıfır gibi..

DİKKAT: Yasal Uyarı ve Sorumluluk Reddi: Mesajımda ve profilimde yer alan bu içerikteki bilgiler yalnızca genel bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle hiçbir tavsiye içermez. Bilgilerin her türlü kullanımı ve uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar, yalnızca bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

quote:

Orjinal deri kılıf fakat orjinal değil AliExpress.. ben çok memnunum. Bir de Motomo'nun orjinal kılıfı var arada onu kullanıyorum. 3 yıldır filan var motomo hala sıfır gibi..

Bu kılıf mı hocam?

AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
    www.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://www.aliexpress.com/item/32551319934/32551319934.html

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• Vogue kullanıcısına yanıt
    bu siteden telefon tavsiyesi istenmez kardeşim burdaki adamlar hepsi gırtlağına kadar paraya doymuş altın kaplama telefon kullanan tipler..bakın denemesi bedava söylüyorum size açın yeni bir konu deyinki iphone 7 plus 256gb almak istiyorum ne dersiniz diye sor gelecek cevapları seyret koy çayını kahvenide :)) yüzde 99 kitle alınmaz 7s - 8- 8s beklenir derler..inanmıyorsan dene..yok 5s stabilitesi kalmamışta kasılıyomuşta falan filan..saçma sapan yorumlar..bak kardeşim al eline 5c ve 5s bak keyfine içine hangisi siniyorsa al kullan..millet cayır cayır 4-4s kullanıyor hala..hepsi aynı işi yapıyor..oyun oynamıyorsan fark yok 4 ile 7 arasında..ne yapacaksan en fazla 3 saniye bekleyerek yaparsın..youtubede everything apple pro kanalındaki iphone 2g-iphone 7 karşılaştırmasını izle bak anlarsın ne demek istediğimi..burdaki arap şeyhi havalarında gezen ama karıştırsan cebinden s3 mini çıkacak tiplere bakma..konuyla alakalı çok doluyum ondan böyle patladım..selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CF12F62C -- 30 Ekim 2016; 1:17:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Haklısınız hocam öyle tipler çok

HIT N RUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: askarali

bu siteden telefon tavsiyesi istenmez kardeşim burdaki adamlar hepsi gırtlağına kadar paraya doymuş altın kaplama telefon kullanan tipler..bakın denemesi bedava söylüyorum size açın yeni bir konu deyinki iphone 7 plus 256gb almak istiyorum ne dersiniz diye sor gelecek cevapları seyret koy çayını kahvenide :)) yüzde 99 kitle alınmaz 7s - 8- 8s beklenir derler..inanmıyorsan dene..yok 5s stabilitesi kalmamışta kasılıyomuşta falan filan..saçma sapan yorumlar..bak kardeşim al eline 5c ve 5s bak keyfine içine hangisi siniyorsa al kullan..millet cayır cayır 4-4s kullanıyor hala..hepsi aynı işi yapıyor..oyun oynamıyorsan fark yok 4 ile 7 arasında..ne yapacaksan en fazla 3 saniye bekleyerek yaparsın..youtubede everything apple pro kanalındaki iphone 2g-iphone 7 karşılaştırmasını izle bak anlarsın ne demek istediğimi..burdaki arap şeyhi havalarında gezen ama karıştırsan cebinden s3 mini çıkacak tiplere bakma..konuyla alakalı çok doluyum ondan böyle patladım..selamlar.

Birde su yavaşlatma politikası savunan filozoflar da var adam Yen'i modeli teşvik etmek istese vermez güncelleme uygulama destekleri biter mecbur alırsın apple 4 yıllık modele iOS 10 veriyor hala eleştiri hala yavaşlatma Yen'i model politikası gibi saçma yorumlar var

• ffrisby kullanıcısına yanıt
    Bence bodyguardz veya Carbon fiber iyi gider. Kendim karbon fiber kullanıyorum hem koruyor telefonu hem de zarif ve şık olan 5s imiz büyük ve kaba gözükmüyor hem de ele çok güzel oturuyor

quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

quote:

Bu kılıf mı hocam?

AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
    http://www.aliexpress.com/item/32551319934/32551319934.html

Ta kendisi hardal rengi de güzelmiş

DİKKAT: Yasal Uyarı ve Sorumluluk Reddi: Mesajımda ve profilimde yer alan bu içerikteki bilgiler yalnızca genel bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle hiçbir tavsiye içermez. Bilgilerin her türlü kullanımı ve uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar, yalnızca bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır.

• 
Sayfa: önceki 980981982983984
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.