Şimdi Ara

Sivir oynuyorum noob diyorlar ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 29 levelim 30'a az kaldı Sivir oynuyorum ne zaman alsam adamlar alma diyip sövüyorlar Birde ben kafamda bi build yaptım Sivire earlyde full tank çıkıyorum Bide bu yüzden sövüp duruyorlar hayır yani feedlemeyi bırak tek başıma oyunu taşıyorum 11/0/15 gidiyorum report yiyorum Her farklı build kullanan noob mu oluyo şimdi

Az önce sivir ve varus bota gittik adam bana ana avrat sövdü neymiş efendim sivir alınırmıymış feedlicen felan felan gene tank kastım bide ordan sövdü Sonra baktım ilk 5dk de 3 kere öldü karşı adc'ye Ben ikisini tek başıma öldürdüm ve bu varus yüzünden oyun gitti Ve gene report göre ben oldum benim bi hatam var mı, niye böyle ön yargı ile yaklaşıyorlar anlamıyorum -,-

• Varus sivir ikilisinin botta olmasi cok ilginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediye Kafa Atan Fare

Varus sivir ikilisinin botta olmasi cok ilginç.

Normal oyun.
  • quote:

varus yanına sup istiyordu çünkü. senin tank kasman ile alakalı bir durum değil. varus yanına sup ister ve miniona dokunmamanı ister o minion keser sen ona yardım edersin karşı tarafa stun atarsın falan filan. yani kısaca kendisini kasmak için senden destek bekler.
  • Sivire tank ilginc

• quote:

Orijinalden alıntı: SteppinUp

Sivire tank ilginc
    Sivire full tank omg !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: intran

Beyler 29 levelim 30'a az kaldı Sivir oynuyorum ne zaman alsam adamlar alma diyip sövüyorlar Birde ben kafamda bi build yaptım Sivire earlyde full tank çıkıyorum Bide bu yüzden sövüp duruyorlar hayır yani feedlemeyi bırak tek başıma oyunu taşıyorum 11/0/15 gidiyorum report yiyorum Her farklı build kullanan noob mu oluyo şimdi

Az önce sivir ve varus bota gittik adam bana ana avrat sövdü neymiş efendim sivir alınırmıymış feedlicen felan felan gene tank kastım bide ordan sövdü Sonra baktım ilk 5dk de 3 kere öldü karşı adc'ye Ben ikisini tek başıma öldürdüm ve bu varus yüzünden oyun gitti Ve gene report göre ben oldum benim bi hatam var mı, niye böyle ön yargı ile yaklaşıyorlar anlamıyorum -,-

welcome tr türklerde olan genel dusunce: 450 lik hero = b*k gibi 6300 luk hero = ilah bu konuda sen haklisin garenede noob herosu deniyordu visual upgrade geldi ve herkes oynamaya basladi master icinde aynisi sivirede bi rework gelse oo sivir al falan derler. ama bottan 2 adc gitmenizi cozemedim?
    sivire tank kasmanada anlam veremedim cunku tank herolar belli basla ve onlarin pasifleri ve skilleri tanklik uzerine ebedi > phantom> kanasusamis >statik buildini takip et o w skilli ni iyi kullan ;) iyi aksamlar ;)

edit:imla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

quote:

Normal oyun.

normal oyunda bile ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-85EF0EEF9

quote:

quote:

Normal oyun.

Alıntıları Göster
    2 randuin almayı unutmuyosundur inş qnq.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Che.

2 randuin almayı unutmuyosundur inş qnq.

Alıntıları Göster
    İmza op.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2FD15DB58

İmza op.

Alıntıları Göster
    İyi de botlarla oyun kurunca Sivir Bot başlangıçta doran shield başlıyor, acaba Sivir off tank mı :O
  • 2. kez söylüyorum gurupta sen yoksun ama imzayı kullanıyorsun değiştir onu.
  • hem sivir alıyosun hem de tank kasıyosun noob.

• Maxi? AslanFatihi?

Vurun beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Belegost

quote:

quote:

Normal oyun.

Yok hocam ilginç değil düşük levellerde normal şimdi botta pant'la beraber ezildik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intran

Beyler 29 levelim 30'a az kaldı Sivir oynuyorum ne zaman alsam adamlar alma diyip sövüyorlar Birde ben kafamda bi build yaptım Sivire earlyde full tank çıkıyorum Bide bu yüzden sövüp duruyorlar hayır yani feedlemeyi bırak tek başıma oyunu taşıyorum 11/0/15 gidiyorum report yiyorum Her farklı build kullanan noob mu oluyo şimdi

full tank mantıksız
    ssivir çok iyi karakterdir yapman gereken

ilk q aç

doran çık

mana potu al

deli gibi farm yap

q ile karşıdakileri dürt yeter

• Sivire earlyde full tank kasiyorumdan sonrasini okumadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Soufly

Sivire earlyde full tank kasiyorumdan sonrasini okumadım
    where is the bomb nigga
  • Sivir o range ile midde çok güzel oynanıyor deneyin mutlaka

İmzanı sil dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sn0wFlake -- 14 Ekim 2013; 23:23:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sn0wFlake

Sivir o range ile midde çok güzel oynanıyor deneyin mutlaka

İmzanı sil dostum.
    İmza - konu çelişkisi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.