Şimdi Ara

Amd Gaming Evolved App[Ana Konu] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
5
Favori
42.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anti aliasing

Çok teşekkürler cevaplarınız için.
    Bir de bu hediyeleri kazanmak için üye olmak gerekiyor mu?
    Bu hediye verdikleri oyunlara yenileri ekleniyor mu?
    Ve son olarak da buradakiler çekiliş gibi bir şey sanırım. Bunun hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz? Çekilişin nasıl olduğu hakkında?
     Amd Gaming Evolved App[Ana Konu]

Verdikleri oyunlar sürekli yenileniyor,çekilişi raptr yapıyor diye biliyorum bir sistem üzerinde sanal olarak yapıyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bir de diyelim ki ekran kartını aldık. Bize kargoyla mı geliyor yoksa biz mi almalıyız? Kusura bakmayın çok fazla soru oldu ama hiçbir yerde bulamadım cevaplarını.
    Teşekkürler.
  • Puan işi iyi gibi ama ne düzeyde ne kadar puan veriyor. Günde 2 saat desteklenen oyunlardan birini oynayan kişi ne kadar puan alır gibisinden.
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Desteklenen oyun diye bişey yok her oyundan puan kazanılır. Şimdilik günde 60 puanla sınırlı ama kaç saatte ne kadar kazanılıyor yazılmamış ama oynarken zaman tutup hesaplayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: anti aliasing

Hocam bir de diyelim ki ekran kartını aldık. Bize kargoyla mı geliyor yoksa biz mi almalıyız? Kusura bakmayın çok fazla soru oldu ama hiçbir yerde bulamadım cevaplarını.
    Teşekkürler.

Ürünler kargoyla yollanıyor,yurt dışından geliyor.

• Merhaba hocam bu programı 6850 ekran kartında BF4 oyununu optimize ettikten sonra oynadığımda çalışmayı durdurdu raporu alıyorum.Bu konu hakkında bir fikriniz var mı?
  • Yeni Game DVR ile oyun içinden kayıt imkanı getirdiler. 50mbit gibi yüksek kayıt için 3-4 fps düşüşü oluyor, daha düşük değerlerde o kadar etkilemiyor. Nvidia'dan tek eksiği masaüstü kayıt yapılamıyor şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocalyptoo

Merhaba hocam bu programı 6850 ekran kartında BF4 oyununu optimize ettikten sonra oynadığımda çalışmayı durdurdu raporu alıyorum.Bu konu hakkında bir fikriniz var mı?

Game dvr'yi kapatıp dener misin.

• Giriş sayfasında ''Bu özellik amd kartıyla mevcut degildir.Uyumlu kartlara bak'' yazısı var.Yani anladığım kadarıyla zaten açık değil.Verilen linkteki adresi açtığımda amd hd 7 serisi ve üstü kartlarla uyumlu.Yinede dediğinizi yapıp tercihlerden baktın oyun dvr kısmında kapatma seçeneği yoktu.
  • Bu söylediklerim giriş sayfasında kayıt yazan kısmın altında yazıyor.
  • quote:

Bu söylediklerim giriş sayfasında kayıt yazan kısmın altında yazıyor.

Oyunu normal bir şekilde başlatın bakalım sorun varmı(programdan başlatmayın oyunu).

• Programdan başlatmayınca açıldı.Fakat hocam program açıkken neden oluyor.Ekran kartıyla mı ilgili sizce? Ne güzel puan toplayıp çekilişlere katılıcakdık:)
  • Battlefield 4 de çalışmıyor.Çalıştıranlar nasıl yapıyor.Yardım eder misiniz ?
  • Bu oyunlarda CrossFire çift ekran kartı desteği var mı? Sadece bu kadar oyun mu var AMD destekli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaymekHoldem

Battlefield 4 de çalışmıyor.Çalıştıranlar nasıl yapıyor.Yardım eder misiniz ?

Bizde sorunsuz çalışıyor nasıl bir hatayla karşılaşıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: EaGamesRulez

Bu oyunlarda CrossFire çift ekran kartı desteği var mı? Sadece bu kadar oyun mu var AMD destekli?

CrossFire destekliyor ,şuan için amd destekli oyunlar bunlar ilerde çoğalacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 16 Temmuz 2014; 20:01:26 >
  • quote:

Programdan başlatmayınca açıldı.Fakat hocam program açıkken neden oluyor.Ekran kartıyla mı ilgili sizce? Ne güzel puan toplayıp çekilişlere katılıcakdık:)

Şuan bendede crysis 3'de hata aldım çözmeye çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

quote:

Orijinalden alıntı: EaGamesRulez

Bu oyunlarda CrossFire çift ekran kartı desteği var mı? Sadece bu kadar oyun mu var AMD destekli?

CrossFire destekliyor ,şuan için amd destekli oyunlar bunlar ilerde çoğalacaktır.

SLI daha mantıklı gözüküyor. Çift ekran kartı meselesinde.
  • battlefield 4 oynuyor diye bildirim çıkartıyor arkadal listesinden ama oyunda herhangi bir görüntü yok.Mantle kullandığım için mi yoksa ?. Sağ altta amd gaming evolved işaretı falan çıkmıyor.
     Amd Gaming Evolved App[Ana Konu]
  • Hocam programın türkçesi var mı?

Varsa nereden indirebilirim. Şu an elimde bu program var ama ingilizce onu Türkçe'ye nasıl çevirebilirim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.