Bildirim
32bit işlemci nin üstüne 64 bit işletim sistemi kurulur mu destek!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
i5 işlemciler 64bit işletim sistemini destekliyor yani kurabilirsin. 64bit destekli işlemciler ile 32bit işletim sistemi de kullanabilirsin ancak tersi mümkün değil. Kullandığın Windows 32bit olduğu için 64bit desteği yok sandın sanırım ? -
quote:
Orijinalden alıntı: cos37
i5 işlemciler 64bit işletim sistemini destekliyor yani kurabilirsin. 64bit destekli işlemciler ile 32bit işletim sistemi de kullanabilirsin ancak tersi mümkün değil. Kullandığın Windows 32bit olduğu için 64bit desteği yok sandın sanırım ?
evet 32 bit yazdığı için ben 64bit desteği yok sandım teşkkürler cevabınız için. -
Hem 32 hem 64 anlamındadır. Sadece 32 destekleyen işlemci yok zaten şu an raflarda. -
eğer sadece alırken 32 yazarsa 64 biti desteklemez ama 64 yazarsa 32'yide destekler. bu arada işlemcin haıylı olsun. -
sadece 32 bit mimari kullanan işlemci mi kaldı Allah'ını seversen... gene trollüyorsun forumu. bilmiyorsan yorum yapma bari...
dostum,
çift çekirdekli işlemciler piyasaya çıktığından beri tüm işlemciler 64bit mimari desteği ile geliyor... ister 32 bit işletim sistemi kullanırsın, ister 64 bit... -
kardesım sen benım dedıgımı anlamazlıktan gelıyosan galiba.. banane piyasadaki 64 bitten 32 bitten yarın bir gün karşısına çıkarsa diye söyledim abartma
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X