Merhaba beyler, uzun saçlı halim eski, kısa saçlı olan halimi daha az önce çektim yorumlarınızı bekliyorum. İstediğiniz kadar yerden yere vurabilirsiniz sorun yok Yine de birkaç ciddi yorumda beklemiyor değilim
Eski:
Yeni Halim:
Tuvalette ekmek mi yedin ?
ilk haline göre iyi
İleride zayıflarsan ve sivilcelerin giderse iyi birşeyler çıkabilir ama şuan için kötü
quote:
Orijinalden alıntı: Nardo-kun
Hayır pazar günü kilisede, vaftiz suyuyla abdest alıp sinagogta çarmıha gerildim
Sivilceler ise vücudumun hızlı yenilenme özelliği ile alakalı bir durum hastalığın adını tam hatırlamıyorum fakat vücud hastalıklı hücreyi yok ettikten sonra hızını alamayıp sağlıklı hücrelere saldırıyor.
dostum ne diyeceğimi bilemiyorum moralim bozuldu allahtan ümit kesilmez
Merhaba beyler, uzun saçlı halim eski, kısa saçlı olan halimi daha az önce çektim yorumlarınızı bekliyorum. İstediğiniz kadar yerden yere vurabilirsiniz sorun yok Yine de birkaç ciddi yorumda beklemiyor değilim
Eski:
Yeni Halim:
roaccutane kullan erkenden onlemi al ve birazda zayifla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: mrsteve
quote:
Hayır pazar günü kilisede, vaftiz suyuyla abdest alıp sinagogta çarmıha gerildim
Sivilceler ise vücudumun hızlı yenilenme özelliği ile alakalı bir durum hastalığın adını tam hatırlamıyorum fakat vücud hastalıklı hücreyi yok ettikten sonra hızını alamayıp sağlıklı hücrelere saldırıyor.
Sorun tipin değil verdiğin pozlar
koruma kalkanı 1211311331232111111
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mrsteve
quote:
Sorun tipin değil verdiğin pozlar
Düz bir poz vermek istemedim bende şekil yapıyım dedim hocam En azından dudağımı büzmedim yada aynadan çekmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: ali agaoglu
Daha yeni memeler lazım sıkmaya başladı artık bunlar
quote:
Orijinalden alıntı: mhç_78
dostum ne diyeceğimi bilemiyorum moralim bozuldu allahtan ümit kesilmez
Hocam Hunnharca Güldüm Allah Razı olsun Senden
off fotoğrafları görünce içime bi sıkıntı girdi yaw o sivilceler niye okadar çok bende 2 tane çıktı diye hemen ilaç alıyorum
kendime bakınca brad bitt gibi hisettim
yüzünü suriyede mayın olarak kullanırlar lan
quote:
Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2
off fotoğrafları görünce içime bi sıkıntı girdi yaw o sivilceler niye okadar çok bende 2 tane çıktı diye hemen ilaç alıyorum
Sivilceler ise vücudumun hızlı yenilenme özelliği ile alakalı bir durum hastalığın adını tam hatırlamıyorum fakat vücud hastalıklı hücreyi yok ettikten sonra hızını alamayıp sağlıklı hücrelere saldırıyor