Şimdi Ara

Görüntü Gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde bir bilgisayar var.Bilgisayarı açıyorum fanlar çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor.İşlemci sogutucusunu cıkardım bilgisayarı çalıştırdım ve işlemcinin ısınmadığını gördüm.
    Bir arkadaş ise işlemci calışmadıgında pc de calısmaz dedi ve kafam iyice karıştı.Yardımlarınızı Bekliyorum.Kuzey köprüsü ve kondansatörlerden süpheleniyorum ben.

Orijinalden alıntı: _QruToN

Elimde bir bilgisayar var.Bilgisayarı açıyorum fanlar çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor.İşlemci sogutucusunu cıkardım bilgisayarı çalıştırdım ve işlemcinin ısınmadığını gördüm.
    Bir arkadaş ise işlemci calışmadıgında pc de calısmaz dedi ve kafam iyice karıştı.Yardımlarınızı Bekliyorum.Kuzey köprüsü ve kondansatörlerden süpheleniyorum ben.

Bu kadar veriye dayanarak çözüm önermek için müneccimle yakın temas gerekiyor.

İşlemci bozuktur,
    Ram bozuktur,
    Anakart bozuktur,
    Ekran kartı bozuktur,
    Monitör bozuktur,
    kablolar bozuktur,
    PSU yetmiyordur-bozuktur......

Geriye ne kaldıydı yahu.
    Kırık kafa, Gigabyte 970A-UD3P, FX-8320, TridentX 4x8 GB 2133-9.11.11.31, 7950 DCU2T, 2x4 TB SV-35, 2x6 TB SV-35, 2x8 TB WD Harici, 240 GB SSD, BlueRay-RW, 29 inç 4K-3840x2160-IPS-75 Hz-4 ms, TT Toughpower Qfan 750W 80 B, Coolermaster RC-690-III, Logitech M705 ve K350 Wave

• aynısı benim de basıma geldi desem yeridir pazar günü vatandan gittim i7 4930k asus rampage 4 extreme g skil 2x4 2 adet ram aldım yani 16 gb ediyor ama ne hikmetse görüntü gelmedi bağlantıda da sorun yaşamadım psu da 1200w ondada sorun cıkacağını pek sanmıyorum ilk defa intele geçtik ondada sorun çıktı gerçi intelin bu durum ile alakası yokta hani ne bilim insan da hep geri tepmelere yol açıyor konuyuda dağıttık ama k. Bakmasın kpnu sahibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İ7 4930K 4.4 Ghz O.C. / Asus P9x79 Pro / G-Skill 8x4 1866 Mhz / Asus GTX760 DC2OC / MSI GTX760 Twin Frozr IV / Corsair Hx1200i 80 Plus Platinium / Samsung 250GB Evo Kingston 120GB 3K / Seagate 1TB - 500GB 7200 Rpm 64 Mb / Cooler Master HAF 922 / Cooler Master Nepton xl / Creative Sound Blaster Z / Asus DVD-R / Asus PG278Q / Logitech Z623 Logitech G510 / A4Tech Bloody TL8 Terminatör / Logitech G230 / Thermaltake Dasher Large / Win. 10 Pro
  • acaba niye gelmiyor
    5 yıl önce açıldı
    Bilgisayara görüntü gelmiyor
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.