Şimdi Ara

[GMD][ROM]LEWA OS 13.06.14 v2.0[RECOVERY]CWM 6.0.2.8 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
12
Favori
6.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Imei sorunu tekrar basgosterdi. Hocam ne yapmam lazim bir turlu geri gelmiyor. Mobil uncle tools ile denedigimde cds inf. kismi aktif degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Imei sorunu tekrar basgosterdi. Hocam ne yapmam lazim bir turlu geri gelmiyor. Mobil uncle tools ile denedigimde cds inf. kismi aktif degil
    Çalışmayan;
    Dahili hafıza görünmüyor

çalışıyormu artık. v2de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaneke

Çalışmayan;
    Dahili hafıza görünmüyor

çalışıyormu artık. v2de...

Hayir tek calismayan o kaldi zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Bu mesaj silindi.
    Cwm yi değiştirmeye gerek var mı ? cihazımda Burak göncü nün cwm si yüklü değiştirmeye gerek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakY35

Cwm yi değiştirmeye gerek var mı ? cihazımda Burak göncü nün cwm si yüklü değiştirmeye gerek var mı ?

Hayir gerek yok

• Şuna yada MİUİ'ye center clock ozelligi ekleyin hocam pmde attim fakat donus yapmadiniz

• Lewa os'u 3-4 farkli cihaza (s5660, x8 vs) yukledim zamaninda. Cok stabil cok tatli romdur. Oyun performansi cok super degildir baska romlara gore. Ram kullanimi iyidir. Minik buglar (google uygulamalari ucuyordu arada, ust bar islemez oluyodu arada) ikar arada ama yine de ozgun haliyle ilgi ceker. Bu cihaza da duzgun portlanmissa tavsiye olunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: POTENZA06

Lewa os'u 3-4 farkli cihaza (s5660, x8 vs) yukledim zamaninda. Cok stabil cok tatli romdur. Oyun performansi cok super degildir baska romlara gore. Ram kullanimi iyidir. Minik buglar (google uygulamalari ucuyordu arada, ust bar islemez oluyodu arada) ikar arada ama yine de ozgun haliyle ilgi ceker. Bu cihaza da duzgun portlanmissa tavsiye olunur.
    Hocam V.2 %100 Türkçemi yoksa Hala Eksikleri varmı. Ayrıca GravityBox Ekledinizmi Eklemediyseniz Tam stabil çalışmıyor bazı eklentileri çalıştırmıyor bununla ilgili bir çalışma düşünüyormusunuz.

Asıl Sıkıntım şuanda Şu Hocam. Rehber`de kişilere eklediğim fotoğraflar görünüyor. Fakat Arama esnasında bu fotoğraflar gözükmüyor örnek olarak resim koyuyorum.

BURADA RESİMLER GÖZÜKÜYOR

FAKAT ARAMA SIRASINDA RESİM CIKMIYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Soul -- 30 Eylül 2013; 9:29:53 >

• Kullanan arkadaşlar herhangi bir sıkıntı yasiyormu ve ROM hakkında yorumlarini yazabilirlermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkprnc -- 30 Eylül 2013; 9:38:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber71khan

hocam odediğiniz özellik lewa da yok malesef eklenmesi zor.

Tüh ya. Böyle birşey yok. Rom Çok Güzel ve Stabil çalışıyor. Bu seferde bu özellik yok. GamerzROM MTK Nexus Edition Çok iyi bu Özellikte var. Fakat ona gelmeyen destek yüzünden seninkini kullanmak istiyordum. Bu özellik olmaması çok kötü oldu. Ekstra bir apk filan ile halledemiyormuyuz sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Soul

quote:

Orijinalden alıntı: cyber71khan

hocam odediğiniz özellik lewa da yok malesef eklenmesi zor.

Tüh ya. Böyle birşey yok. Rom Çok Güzel ve Stabil çalışıyor. Bu seferde bu özellik yok. GamerzROM MTK Nexus Edition Çok iyi bu Özellikte var. Fakat ona gelmeyen destek yüzünden seninkini kullanmak istiyordum. Bu özellik olmaması çok kötü oldu. Ekstra bir apk filan ile halledemiyormuyuz sorunu.
    Peki Bilgirim Çubuğuna 2G/3G Ekleyebiliyormuyuz. Acıp kapamayı oradan yapmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeaRFoX

Peki Bilgirim Çubuğuna 2G/3G Ekleyebiliyormuyuz. Acıp kapamayı oradan yapmak için.

Evet ekleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

quote:

Evet ekleniyor

Peki Nasıl Ekliyoruz
  • cyber71khan C kullanıcısına yanıt
    Hocam sizden bir şey istesem bu işten anlıyorsunuz belli cm9 yada cm10 bir yazılımdan orjinal nexus rom yapsanız bence fena olmazdı burak beyde güzel şeyler hazırlamış ama bir türlü ramdıman yok mesela en kücük örnek sarj çok fena yiyorr en kücügü daha neler varda neyse...

• hocam center clock yapamıyomuyuz? rom çok güzel, hızlı elinize sağlık desteğiniz için teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Evet ekleniyor

Peki Nasıl Ekliyoruz

Ayarlarda durum cubugu gibi bir secenek var oradan ayarlayabiliyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet ekleniyor

Peki Nasıl Ekliyoruz

Hocam orada Öyle bir şey yok. Yani o kısma baktım fakat 2G/3G kapatıp acma bölümü orada mevcut değil malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Soul

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet ekleniyor

Peki Nasıl Ekliyoruz

Hocam orada Öyle bir şey yok. Yani o kısma baktım fakat 2G/3G kapatıp acma bölümü orada mevcut değil malesef.

Alıntıları Göster
    roomda mesaj gelince direk açılıyor mesaj bu kötü olmuş. genel olarak room güzel ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dekster

roomda mesaj gelince direk açılıyor mesaj bu kötü olmuş. genel olarak room güzel ama.

Bu özelliği kapatabiliyorsun. Msjların ana dizini ac. Sol menü tuşuna bas. Ayarlar var. Aşağı doğru indiğinde Bildirimler kısmında Pop-up Bildirim var onu kapat. Direk gelmeyecek msj ekrana
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet ekleniyor

Peki Nasıl Ekliyoruz

Arkadaşlar. Şuan stock ROM a gectim. Greenify i kullanabilmek icin rootladim. XDA forumdan xposed installer ile Gravitybox u kurdum.bir tek led bildirim işigi ayarini yaptim gravitybox dan. Başka birsey yapmadim ama sizin istediginiz 2G ve 3G ac kapat ve bir suru ozellik otomatik olarak hizli baslata geliyor zaten.cift parmak ile yukardan asagi cektiginizde alt kisimlarda var.hatta tuskilidi olarak sleep mod u kullanabilirsiniz. Power tuşuna zirt pirt basmaktansa. Bu dediklerimi diger Nexus 2 de de kullaniyor idim.
    Şuan telefonumda iki hat takili ikiside aktif konumda bilginize.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.