< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSlyvanaSS -- 17 Temmuz 2006; 3:09:00 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

ve duyarlı kişiler gelir

ibo ya (agwe) cok ayıpo beyler bi saldırı yapak istiosanızz benden 5 000*** htmil cıkarr
bEYLER EĞER O SİTEDEN O YAZI SİLİNMEZSE SİTE HAKKINDA VE DAVA AÇILACAK MATBAAM İLE KONUŞTUM;!BU ÖYKÜNÜN YAYIN HAKLARI ADECE BANA VE MATBAA MA AİTTİR O ADAM İSE BENİM İSMİMİ BİLE YAZMAYA TENEZZÜL ETMEMİŞ!SİZDE FARKINDAYSANIZ HER BÖLÜMÜN SONUNDA "copyrigth allrıgth reserved" YANİ TÜM HAKLARI SAKLIDIR YAZIYOR BEN ORAYA MESAJI BIRAKTIM BÖYLE HIRSIZLARA AMA YOK KARDEŞLERİM!SİZDE YAZIN ŞEREFSİZLİĞİN BEDELİNİ ÖDESİN!!!ZATEN O YAZI ORADAN SİLİNMEZSE BEN ONLARI BİR ŞEKİLDE BULURUM!!6 YAŞINDAN BERİ PC YAZI,PROGRAM VS, YAZILARINI KORUMAK İÇİN VE BÖYLE EMEK HIRSIZLARINA DERSİNİ VERMEK İÇİN HACK PROGRAMLARIYA UĞRAŞAN BİR ADAMA O ELEMANIN BİR TEK MAİLİ YETER DE ARTAR BİLE!!!ve BEN ONU ÇOKTAN BULDUM!!!!

La warya ben bu kadar sevidliğimi bilmezdim hacım bu forumda
walla destek çıkan bütün herkese çıkmayan da sağolsun teşekkür ederim hacım!Gerçekten walla ben murder story'e bu kadar arka çıkacağınız tahmin etmemiştim hacım...