Şimdi Ara

ios 7'den ios 6'ya dönmek isteyenler gelsin(iMZALAR KAPANDI DÖNÜŞ YOK) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
11
Favori
52.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rolf ama yaa 6 serisinin birbir surumunu shh kaydi almamisim :S 5.1.1 var. 6.0.1 le yola devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

Orijinalden alıntı: ExterminaTR

quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Hocam alttaki linkten geri dönmek istediğin kaydı al

http://www.newgamex.com/f81/pp25-ile-shsh-kaydi-almak-23323/

hocam burada elinizde dönmek istediginiz sürüm ipsw ve shsh si programa göstererek sürüm imzalama yöntemi

http://www.mobilaygit.com/ifaith-ile-shsh-imzali-firmware-olusturma-5-0-1

Hocam bu yöntemle 6.1.1 e dönülür mü iOS 7 geçsem ?

Hocam iphone 4s ve 5 haricinde diger 4,3gs falan bu cihazlarla shsh kaydı olmak sartı ile istedigin sürüme dönersin

4s kullanıyorum dönemem o zaman öyle mi ?

• İp 4 ü az once shsh kaydi ile 6.1.2 ye dusurdum. Arkadasim gitmis ios 7 yuklemis imzalarda kapninca geri dusurdum yuklenmez diyenler biraz arastirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: eksamin

İp 4 ü az once shsh kaydi ile 6.1.2 ye dusurdum. Arkadasim gitmis ios 7 yuklemis imzalarda kapninca geri dusurdum yuklenmez diyenler biraz arastirsin

• Ipad de geri dönüş yapabiliyormuyuz arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.caglar

Ipad de geri dönüş yapabiliyormuyuz arkadaşlar
    Şuanda ios 7 'ye geçip de ios 6.1.3 'e dönmek dfu moduna alıp hiçbir kayıt işlemiyle uğraşmadan mümkün mü değil mi? İmzalar kapandı deniyor ama 6.1.3 için bir sorun bulunuyor mu? (iphone 4/4s)
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: beostar

ios 7 den 5.1.1e geri döndüm redsnow ile. aldığım yedeği yüklemenin bi yolu var mı? en son yedekleri 6.1.2 de ve 7.0 da almıştım itunes üzerinden. icloud da işe yaramadı. :/

hocam cihaz nedir.
    neden geri döndünüz 5..1.1 e
    bende iphone 4 var. ios7 yi merak ediyorum geri dönüşümde 5.1.1 olabiliyor ancak jblı.
    yorumunu alabilir miyim

ben merak ettim uykusuz kaldım ve ios 7 ye geçtim. Ardından hemen apar topar 6.1.2 ye mi dönsem dedim. sonra bi düşündüm; en memnun olduğum 5.1.1 idi ona döneyim dedim. ios 7 den 5.1.1 döndükten sonra telefon uçtu resmen. hatta 6.1.2 ye göre şarjı da kesinlikle daha iyi. ios 7 kesinlikle ve kesinlikle iphone 4e göre bir işletim ssitemi değil onu anladım. inanılmaz bir yavaşlama oldu bana göre ios 7 de. sayfa geçişleri yavaş; takıla takıla geçiyor. home tuşu tepkisi geç. bildirim merkezi sadece wi fi açmak için ki ben JB'li ioslarda en az 5 şey kullanıyordum. safari iyi ve başarılı olmuş ona sözüm yok. ios da multitaskingde başarılı ama activatorsuz bir iphone bence çok kullanışsız. bu tarz sebeplerden dolayı hemen 5.1.1 e döndüm. bence meraklı biri değilsen 5.1.1 ya da 6.1.2 de kal. ios 7 nin iphone 4 uyumu artık çok zor gibi geliyo bana.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

ios 7 den 5.1.1e geri döndüm redsnow ile. aldığım yedeği yüklemenin bi yolu var mı? en son yedekleri 6.1.2 de ve 7.0 da almıştım itunes üzerinden. icloud da işe yaramadı. :/

hocam cihaz nedir.
    neden geri döndünüz 5..1.1 e
    bende iphone 4 var. ios7 yi merak ediyorum geri dönüşümde 5.1.1 olabiliyor ancak jblı.
    yorumunu alabilir miyim

ben merak ettim uykusuz kaldım ve ios 7 ye geçtim. Ardından hemen apar topar 6.1.2 ye mi dönsem dedim. sonra bi düşündüm; en memnun olduğum 5.1.1 idi ona döneyim dedim. ios 7 den 5.1.1 döndükten sonra telefon uçtu resmen. hatta 6.1.2 ye göre şarjı da kesinlikle daha iyi. ios 7 kesinlikle ve kesinlikle iphone 4e göre bir işletim ssitemi değil onu anladım. inanılmaz bir yavaşlama oldu bana göre ios 7 de. sayfa geçişleri yavaş; takıla takıla geçiyor. home tuşu tepkisi geç. bildirim merkezi sadece wi fi açmak için ki ben JB'li ioslarda en az 5 şey kullanıyordum. safari iyi ve başarılı olmuş ona sözüm yok. ios da multitaskingde başarılı ama activatorsuz bir iphone bence çok kullanışsız. bu tarz sebeplerden dolayı hemen 5.1.1 e döndüm. bence meraklı biri değilsen 5.1.1 ya da 6.1.2 de kal. ios 7 nin iphone 4 uyumu artık çok zor gibi geliyo bana.

şuan 7 kullanıyorum kardeş. ve memnunum :S

• quote:

İp 4 ü az once shsh kaydi ile 6.1.2 ye dusurdum. Arkadasim gitmis ios 7 yuklemis imzalarda kapninca geri dusurdum yuklenmez diyenler biraz arastirsin

Nasıl düşürdüğünü anlatırmısın, 6.1.2 nin ssh kayıtları arızalı diyorlar, bende 6.1.2 deyim şuan ssh kaydını aldım tiny ile, 7 yegeçsem beğenmezsem 6.1.2 dönebilirmiyim senin gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

quote:

Nasıl düşürdüğünü anlatırmısın, 6.1.2 nin ssh kayıtları arızalı diyorlar, bende 6.1.2 deyim şuan ssh kaydını aldım tiny ile, 7 yegeçsem beğenmezsem 6.1.2 dönebilirmiyim senin gibi..

Alıntıları Göster
    ipad minide de sıkıntı ios 7 bakımından çok büyük sanırım 512 mb olduğu için tüm 512 mb larda sıkıntılar güncelleme gelmedikçe düzelmicek bence

• Nasıl döndüğünü anlatabilirmisin iphone 4 sahipleri telefonlarından hayır bekliyorlarsa İOS 5 hatta İOS 4 e dönmeleri gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F4309E9A6

Nasıl döndüğünü anlatabilirmisin iphone 4 sahipleri telefonlarından hayır bekliyorlarsa İOS 5 hatta İOS 4 e dönmeleri gerekiyor
    iPad 4te bile memnun değilim. Baba gibi cihaz şimdi sürünüyor.
  • Arkadaşlar ios 6 dönüş mümkün mü tarih geçti ama ?

• quote:

Orijinalden alıntı: White1nk

Arkadaşlar ios 6 dönüş mümkün mü tarih geçti ama ?
    İmzalamalar artık kapatıldı. İos 7 yükleyen artık deri dönüş yapamaz

Geri dönüş yapabilecek olan modeller sadece, SHS kaydı olan ve Iphone 4 modeline kadar olan cihazlardır. 4S - 5 hiçbir şekilde sürüm düşüremez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dangerousx

İmzalamalar artık kapatıldı. İos 7 yükleyen artık deri dönüş yapamaz

Geri dönüş yapabilecek olan modeller sadece, SHS kaydı olan ve Iphone 4 modeline kadar olan cihazlardır. 4S - 5 hiçbir şekilde sürüm düşüremez

Telefona olan tüm hevesim kaçtı efsane bitmiş resmen i5 bile kasiyor ios 7 de

• Zaten sorun telefon değil hocam. Doğru düzgün oturmadan verdiler GM sürüm diye. Apple eminimki bir güncelleme vericektir. Yoksa bu şekilde yürümez bu iş. Hem 4 kullanıyorum hemde 4S. İkiside hala 5.1.1JB durumda.

4S'e zaten istesemde ios 7 kuramıyorum gevey va cünki ve geri dönüş şansım olmaz. Iphone 4'ün shs kayıtları mevcut, yüklesem her türlü geri dönme şansım var ama hiçte merak etmiyorum 7 yi yorumlar belli. Durduk yere macera aramaya gerek yok çünki. İOS 7 olmamış gerçekten. Gider android bir telefon alırsın daha iyi.

Biz ios sade ve stabil diye apple ürünü kullanıyoruz. İOS 7 bizi resmen androide itliyor. Bugün güncel bir android 4.1.2 veya 4.2.2 kullanan telefon bile ios 7 gibi kasılmıyor.

En kısa sürede bir güncelleme gelirse, işte ozaman ios 7 ye geçerim

Şuan 5.1.1 JB en seri ios sürümü

• quote:

Orijinalden alıntı: YAKUT

Nasıl döndüğünü anlatabilirmisin iphone 4 sahipleri telefonlarından hayır bekliyorlarsa İOS 5 hatta İOS 4 e dönmeleri gerekiyor

http://forum.donanimhaber.com/m_73295688/tm.htm

itunes ile hiç uğraşmadan ben geçtim 5.1.1e ve dünya varmış dedim. bu linktekileri harfiyen yapın. başaramıyorsanız muhtemelen cihazı pwned dfu moduna alamadığınız içindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesunason

quote:

Orijinalden alıntı: YAKUT

http://forum.donanimhaber.com/m_73295688/tm.htm

itunes ile hiç uğraşmadan ben geçtim 5.1.1e ve dünya varmış dedim. bu linktekileri harfiyen yapın. başaramıyorsanız muhtemelen cihazı pwned dfu moduna alamadığınız içindir.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, redsn0w indiricem hiç bie yerden inmiyor, sites.google lı bir link var heryerde ama açılmıyor, indirmiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Arkadaşlar, redsn0w indiricem hiç bie yerden inmiyor, sites.google lı bir link var heryerde ama açılmıyor, indirmiyor...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar.

6.1.3 e geri dönemez isem ciddi ciddi i4 telefonumu satmayı düşünüyorum.

Telefondan ciddi bir şekilde soğudum. Aşırı derecede kasıyor. Menü geçişleri kasıntılı erkanı bazen algaılama 7-8 saniyelere çıkıyor.

Eğer 6.1.3 e geri dönüş yok ise telefonu satmayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANLOVE

Arkadaşlar.

6.1.3 e geri dönemez isem ciddi ciddi i4 telefonumu satmayı düşünüyorum.

Telefondan ciddi bir şekilde soğudum. Aşırı derecede kasıyor. Menü geçişleri kasıntılı erkanı bazen algaılama 7-8 saniyelere çıkıyor.

Eğer 6.1.3 e geri dönüş yok ise telefonu satmayı planlıyorum.

Alıntıları Göster
    win8 geçin rahat edin ne donma ne kasma uçuyor iosda artık bitik 7 berbat ötesi dokunmatik algılamıyor menülerde sorun çıkıyor internet hızı düştü

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.