Şimdi Ara

1.75 boy kısa değildir... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
31.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: runx89

175 Turkiye sartlarina gore evet kisa degilde ben 1.73 um ve Bulgaristanda yasiyorum kizlarin yarisi benden uzun

bulgar kızlarının o kadar uzun olmaması lazım rus veya iskandinav ülkelerinin kızları tamam uzun da bulgarların uzun olması ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DreamingLight kullanıcısına yanıt
    İyi sallamışsın kardeş anadolunun boy ortalaması 1.73-1.75 civarıdır.

1.75 boy kısa değildir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 16 Eylül 2013; 5:38:18 >
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • quote:

Orijinalden alıntı: ρѕусhо

1.72'yim. 8.sınıftan bu yana yani 7 senedir sadece 5cm uzadım. Vücut geliştirme yapıyorum, tam olarakta Brad Pitt'in resimdeki vücudu gibi bir vucud yapmaya çalışıyorum,az kaldı. Omuz,bel,kalça kemikleri,bacak uzunluğunuz ve gövde uzunluğunuz cok etkiliyor görüntünüzü yani 1.75 olup kısa da gözükebilirsiniz uzun da

Goz bebekleri de cok etkiliyo diyolar kardes

birden sustun.
    düşmemek için saçlarına tutundu dünya..
  • 1.92 yim de vücut 0 amk ama hiçbir işe yaramıyor boy vücut yoksa

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

Orijinalden alıntı: ρѕусhо

1.72'yim. 8.sınıftan bu yana yani 7 senedir sadece 5cm uzadım. Vücut geliştirme yapıyorum, tam olarakta Brad Pitt'in resimdeki vücudu gibi bir vucud yapmaya çalışıyorum,az kaldı. Omuz,bel,kalça kemikleri,bacak uzunluğunuz ve gövde uzunluğunuz cok etkiliyor görüntünüzü yani 1.75 olup kısa da gözükebilirsiniz uzun da

Goz bebekleri de cok etkiliyo diyolar kardes

Ha ha ha çok komikmiş kardeş. Git biraz araştır

I wipe my ass with your feelings
  • 176 cm, akıyorum.
  • 168 biz napak ? ölek mi ?

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

1.73,4 üz Şükürler olsun. 1 haftada 9 ml uzadım

174 olmamışmıydın ? :D neyse ya iyi boyle 180ne kadar devam bende yapıyorum artık 2 haftada etkisi gosteririr

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

quote:

Orijinalden alıntı: J.R.R. Tolkien

Tipi olmayanlarin tesellisi vücut oluyor. Adamda tipin esamesi yok boy 1,85 diye kendini yakısıklı zannediyor. Tip iyi olduktan sonra aşırı bir şekilde obez olmazsan sıkıntı yok.

benimde asıl demek istediğim budur.Adamın 1.87 boyu var tip yok ölçü yok birşey yok kendini birşey zannediyor.Jason Stathamde ne boy var ne tip var ama adamın vücudu çok iyi,karizması çok iyi,para da var şan,şöhrette var başarı da var

Uzun boylu olup tipi olanlarda var.
    Ben sırf uzun diye kendini yakışıklı zanneden görmedim.Bu arada 1.70 küsür kısa değildir.

Beyler ayrıca birbirimize laf sokmayalım.En gıcık kaptığım şey 1.60 adamın benle konuşurken olayı boya getirmesi.(yok uzun boy iyi değil,yok kilo,yok kısalar dayanıklı kısaca kıskançlık)
    Aynısı uzunlar içinde geçerli insanların dış görünüşü ile dalga geçilmez.Dalga geçen salaktır,dötüyle,başıyla,boyuyla çok övünende salaktır.

@J.R.R. Tolkien

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBlitzkriegx -- 16 Eylül 2013; 16:34:41 >

•  1.75 boy kısa değildir...

bence ideal boy saçlar 0 a yakınken 1.86-187 gibi farketmez ama saçlar uzunken ve kaldırılmışsa en fazla 1.90. bunu geçince iş estetikten çıkıyo kazmalığa dönüyo.
  • 1.75 fit vücud akarim

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.