Şimdi Ara

İlk Photoshop Matte Painting Denemem..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, photoshop'u ilk defa kullandım matte painting yaptım umarım beğenirsiniz, tutorial dahi izlemedim ona göre yorumlarsanız sevinirim..

Orjinali

Edit..

• çok başarılı olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim. Fakat olmayan binalar yerine oradaki binalar kullanılsaydı daha iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_cetinkaya -- 14 Eylül 2013; 10:46:11 >
  • Daha önce hangi programı kullanmıştınız photoshop'u bu şekilde kullanabilmek için?undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkangen -- 15 Eylül 2013; 2:56:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkangen

Daha önce hangi programı kullanmıştınız photoshop'u bu şekilde kullanabilmek için?undefined

Sony Vegas, Hit Film 2, After Effects, Premiere, Edius, Fusion vs vs...
  • Funeralbaris kullanıcısına yanıt
    Maaşallah, normal böyle photoshop kullanabilmeniz.
  • quote:

Maaşallah, normal böyle photoshop kullanabilmeniz.

zamanla daha kaliteli işler yapıcağımdan şüpheniz olmasın tutorial felan izlemeden böyle oldu..Şimdi başladım yavaştan tutorial felan izlemeye..Türkiye'de ki en iyi matte painting'leri yapıcağımdan şüpheniz olmasın..
    Beklerim, saygılar. :D

Bu arada görmüşken fiziksel bir olaydan bahsedeyim kopan çelik halat ile köprünün sağ tarafının öyle durması zor gibi geliyor, kopan halat tarafından yoldaki şeritler gözükecek şekilde daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkangen -- 15 Eylül 2013; 14:39:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Beklerim, saygılar. :D

Bu arada görmüşken fiziksel bir olaydan bahsedeyim kopan çelik halat ile köprünün sağ tarafının öyle durması zor gibi geliyor, kopan halat tarafından yoldaki şeritler gözükecek şekilde daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

Fiziksel açıdan ve görsel açıdan gerçekten çok fazla hata var, inan hepsinin farkındayım..Deneme amaçlı oldu bu biraz.
    hocam çalışmanı çok beğendim
  • Gayet güzel bir çalışma olmuş.
  • güzel olmuş bende metal fırtına kayıp naaşın sonunu okuduğumda bu tarz bişey düşünmüştümdüşünmekle kaldı
    güzel çalışma
  • eline sağlık
  • Teşekkür ederim hepinize.
  • Merhabalar.

Ilk deneme icin teknigi gelistirmek acisindan guzel, ancak arkadasimin soyledigi (senin de farkinda oldugun) gibi mantiksal olarak noksan noktalar var.
    Noksan diyip kestirip atmak olmaz tabi. Bu sekilde uzerinde ugrasarak gelisecek bir durum bu.

Bu mantiksal noktalar, cok fazla gozlemleyip ve uygulayip gelisebilecek seyler.
    Tebrikler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.