Bildirim
Clash of Clans Soru-Cevap (108. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Savunma ogelrrimi yoksa duvarlarmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Klan kodu klanların ayrılması ve indekslenmesi dışında ne işe yarıyor? Mesela arama kutusuna klan kodunu yazınca şak diye o klan mi çıkıyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Arkadaşlar telefonum bozuldu restore ile çözmeye çalışıcam. Telefon iphone 5 sorum restoreden sonra clash kurunca köyüm geri gelirmi ?
Alıntıları Göster_____________________________ Don't worry be happy.
S20 FE :https://forum.donanimhaber.com/samsung-s20-fe-fan-edition-ana-konu-rom-custom-rom-root-edit-snap865--156753359 -
icloud hesabına girince gelir eğer gelmezse gamecenter girişinide yap. _____________________________ -
arama yerine önce hashtag (#) sonrada klan kodunu yaz koda sahip olan klan çıkacaktır. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Hayalci
Arkadaşlar şu sihirbazın tavşan fırlatma muhabbetini çözen oldumu
O nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Iron Maiden -
quote:
Orijinalden alıntı: TUFF GONG
quote:
O nedir?
Bu
_____________________________ Don't worry be happy.
S20 FE :https://forum.donanimhaber.com/samsung-s20-fe-fan-edition-ana-konu-rom-custom-rom-root-edit-snap865--156753359
-
Şuan th7 yim. Son savunmaları yapıyorum, bir tek barbar kral kaldı(2. seviye de) Madenler ve iksir toplayıcılar 9. seviye de. Th8 e ne zaman geçeyim?quote:
Orijinalden alıntı: Hayalciquote:
Orijinalden alıntı: TUFF GONG
quote:
O nedir?
Bu
Alıntıları Göster_____________________________ Yok imza mimza
-
Merhaba köy binam 9. Sev ganimet bulamadığım için gelişemiyorum benim için en iyi ganimet aralığı nedir??
quote:
Orijinalden alıntı: FatihTeriminDili
Merhaba köy binam 9. Sev ganimet bulamadığım için gelişemiyorum benim için en iyi ganimet aralığı nedir??
Hocam 1400 kupa yap, altın 3 ol; sonra altın 3 de kaldığını varsayarak 1300 lü kupalarda takıl. Güzel ganimet geliyor ancak sondalardan değilde depolardan alabilirsin. Bunun içinde dev-büyücülü bi kombinasyon yap._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye
Şuan th7 yim. Son savunmaları yapıyorum, bir tek barbar kral kaldı(2. seviye de) Madenler ve iksir toplayıcılar 9. seviye de. Th8 e ne zaman geçeyim?
Duvarları son seviye yap, bu süre zarfında sondaları da yükseltirsin. Daha sonra binanı yükseltebilirsin._____________________________ -
Duvarlar son seviye zaten. Barbar kralı sonra mı yükselteyim yani? Kara iksir bulmak kolay değil, bir türlü biriktiremedim. _____________________________ Yok imza mimza -
O zaman yükselt. Th8 de 2 kara iksir sondan olacak. Onları 3 yaparsın rahatlıkla 20 şer bin biriktirir kralı basarsın kardeşim.quote:
Duvarlar son seviye zaten. Barbar kralı sonra mı yükselteyim yani? Kara iksir bulmak kolay değil, bir türlü biriktiremedim._____________________________ -
quote:
Duvarlar son seviye zaten. Barbar kralı sonra mı yükselteyim yani? Kara iksir bulmak kolay değil, bir türlü biriktiremedim.
İntikamlara bak bugün 10k kara iksir kastim barbarı 5 e bastım forumda eels in yazdigi bir rehber vardi oku istersen.
Ordu olarak ne kullanayım? Ordu kapasitem 190, balon 3, diğerleri max. seviyede. Bana saldırıp, 100% yapanlar ejderha kullanıyor. _____________________________ Yok imza mimza -
quote:
Ordu olarak ne kullanayım? Ordu kapasitem 190, balon 3, diğerleri max. seviyede. Bana saldırıp, 100% yapanlar ejderha kullanıyor.
Ordu kamplarini yukselt ve yildirimi maks yap th 9 ve 10 lara saldir amacin sadece depo olsun 190 ise 8 ejder 30 okcu 3 yildirim bas.4 tane hava savunmasi olacaktir rakibin 1 ini yildirimla otekini barbar + okcularla.ejderide 3. ye en cabuk ulasabilecek sekilde zaten sonuncu uzakta kalacaktir depoyu rahatlikla alabilirsin.th 9,10 lara saldirma nedenimiz onlarin bizden intikam aldiklarinda ganimet penaltısına takılmaları.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X