Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SirJustice

Hocam internette hile vs var bunlar ise yariyor mu

İşçim 2 tane var nasil 5 yapabilirim

Hile falan hiç görmedim, rastlamadım. Sadece iphone için olan bi program duymuştum. O da sadece seni sürekli online gösteriyormuş saldırı almaman için. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem, nette bu tarz bi konuda yorumlarda görmüştüm sadece..
    İşçi konusuna gelirsek, görevleri yaparak, haritanda çıkan ağaç odun tarzı şeylere tıklayarak çok rahat 4 işçiye çıkarabilirsin işçi sayısını. Ama hiç uğraşmam dersen para verip elmas alıp öyle işçileri alırsın. :)

• Arkadaşlar köy binasını hızlıca yükseltmenin zararları nedir . 45-ci seviyede mesela köy binasını 8 yapsam zararı ne olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dicaprio96

Arkadaşlar köy binasını hızlıca yükseltmenin zararları nedir . 45-ci seviyede mesela köy binasını 8 yapsam zararı ne olur ?

ganimet bulamazsın klan savaşlarında ilk önce seni yıkarlar askerlerin akranlarından hep düşük olur ganimetini kolay alırlar acımazlar kupa yükseltemezsin her klanda barınamazsın adam yerine koymazlar çabuk gelişceni zannedersin ama durum öyle değil o labaratuarda golemi veya cadıyı geliştirmek için 70 80 bin kara iksir toplayabilcekmisin ordun bu kadar ganimeti toplayabilirmi hadi topladın diyelim savunman bu kadar ganimeti koruyabilirmi ????
  • Sa arkadaslar :)) yeni basladım 17.sevıyedeyım 3.ınsaatcıyı actım.suan 3 elmasım var 450 taslık gorevı daha yapmadım sizce 5. Insaatcıyı ne zamana acarım?

• Benim oyuna baslayali 1yili geçti aktif olarak oynamiyorum ama 5insaatcim acik 250gibide bi tas artti hic tas satin almadim 80levelim.

• dicaprio96 kullanıcısına yanıt
    Örneğin, sizin de karşı rakibin de leveli 45 olsun. Rakibin köy binasının seviyesi olması gerektiği seviyede; misal 6. Sizinki ise 8. Böyle olursa, rakip sizden daha fazla ganimet alır. Tam tersi olursa da, siz rakipten daha az ganimet alırsınız. Bu yüzden, olması gerektiğinden çok önce yapılan köy binası yükseltmelerinden sonra bazı oyuncular gelişmekte zorluk çekiyorlar. Çünkü az ganimet kazanıyor, çok ganimet kaybediyor.
  • Arkadaşlar iPhone İmda oynadığım oyunu iPod touch 4 e aktarmaya çalışıyorum Sürümü 6.1.6 aktarma için iOS 7 gerekiyor diye uyarı alıyorum saçmalık.. Bir yoku yordamı yokmudur yardımcı olabilirseniz pm le sevinirim

• Yeni başladım arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum
     [sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap

• Arkadaslar 14.000 tas almaya deger mi benim seviyemde? Koy binasi daha yeni 8 lvl oluyor.7.seciyedeken her seyi fulledim.alirsam enpara ile185 tl ye feliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kinqonur

Yeni başladım arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum

Koy binasini yukseltmeden once her seyi fulleyin hocam koy binasina basarsaniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kinqonur

Yeni başladım arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum

Hocam ganimet kas, yükseltecek her şeyi son seviye yap; köy binanı öyle yükselt. Çok kupa kasma, düşük kupada takıl. Yeşil taşları harcamamaya çalış, inşaatçıları 5 lemeye bak.

• kendi kendine google+ hesabının kesilmesi neden olur ? bi yardım edin lütfen. hesabımı kaldırmadım herhangi bişiy yapmadım hesabı başka birine vermedim köyü aktarmadım başka cihazda açmadım bluestack ilede açmadım neden oluyor bu ? bi kere daha olmuştu kendi kendine düzelmişti

• Alyfarid A kullanıcısına yanıt
    Ekran kartının marka modeli ne?
  • duvar dahil yükseltebileceğim her şeyi yükselterek th7 ye geçtim 2 gün oluyor eskiden 150k altına burun kıvırdım şimdi max 100k çıkıyor ya da çok güçlü rakip geliyor kupam 1050 kupamı yükselmeliyim/düşmeliyim ne yapmalıyım sizce arkadaşlar?
  • Paskalya haftasına özel etkinlik yapılacak mı ve ne olacak ?

• Arkadaslar telefonum iphone. Yani iOS platformu uzerinden oynuyorum.
    -PCden oynama imkanim var mi?
    Heryerde android cihazlarin oynayabildiginden bahsedilmis iphone icin gecerli degil mi pcden oynamak?

• Evet böyle bi imkan var. http://www.bluestacks.com/ Bu siteden programı indirebilirsin. programa girip oyunu yukle, ardından telefona geçip ayarlar kısmından bu cihazı bağla diceksin sonra bu eski cihaz seçeneğini tıklayacaksın kod alıcaksın bu kodu da pc deki oyuna ayarlar kısmından bu cihazı bağlaya dokanacaksın sonra bu yeni cihaz seçeneği seçiceksin kodu yazıcaksın bu kadar
  • Evet böyle bi imkan var. http://www.bluestacks.com/ Bu siteden programı indirebilirsin. programa girip oyunu yukle, ardından telefona geçip ayarlar kısmından bu cihazı bağla diceksin sonra bu eski cihaz seçeneğini tıklayacaksın kod alıcaksın bu kodu da pc deki oyuna ayarlar kısmından bu cihazı bağlaya dokanacaksın sonra bu yeni cihaz seçeneği seçiceksin kodu yazıcaksın bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Arkadaslar telefonum iphone. Yani iOS platformu uzerinden oynuyorum.
    -PCden oynama imkanim var mi?
    Heryerde android cihazlarin oynayabildiginden bahsedilmis iphone icin gecerli degil mi pcden oynamak?

Ben iphone ve ipadde oynuyorum,bluestack e sorunsuz bağladım.yani oynanılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mescaline

Evet böyle bi imkan var. http://www.bluestacks.com/ Bu siteden programı indirebilirsin. programa girip oyunu yukle, ardından telefona geçip ayarlar kısmından bu cihazı bağla diceksin sonra bu eski cihaz seçeneğini tıklayacaksın kod alıcaksın bu kodu da pc deki oyuna ayarlar kısmından bu cihazı bağlaya dokanacaksın sonra bu yeni cihaz seçeneği seçiceksin kodu yazıcaksın bu kadar

Peki pcye baglandiktan sonra iphonedan da oynamaya devam edebiliyormuyuz.

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.