Şimdi Ara

boğaziçi felsefe kazandım tmcilerin sorularını yanıtlayabilirim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
219
Cevap
24
Favori
11.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çeşmifesat

7.5k

7.5 k olmuşun itü veya odtü'de biçok müh fakültesinde okuyabilirdin.
  • zenixxo6 kullanıcısına yanıt
    bu sorunun cevabı;

"Felsefe veya düşünbilim, sözcük köken olarak Yunanca φιλοσοφία seviyorum, peşinden koşuyorum, arıyorum anlamına gelen "phileo" ve bilgi, bilgelik anlamına gelen "sophia" sözcüklerinden türeyen terimin işaret ettiği entelektüel faaliyet ve disiplin. "phileo"=sevgi "sophia"=bilgi veya bilmek kelimelerinden türemiştir. Philosophia=bilgelik arayışı, bilgiyi sevmek, bilgi severlik, araştırmak ve peşinde koşmak anlamlarına gelmektedir. Filozof da bilgeliğe ulaşmaya çalışan kişidir."

quote:

Orijinalden alıntı: zenixxo6

quote:

7.5k

7.5 k olmuşun itü veya odtü'de biçok müh fakültesinde okuyabilirdin.

"tm 3" puanım boğaziçi makine müh. yetmedi ne yapayım, sakıncası mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çeşmifesat -- 24 Ağustos 2013; 20:01:58 >

• quote:

evet arkadaşlar, tm olan arkadaşlarımızın tüm kaynak,strateji,sınav v.s. sorularını yanıtlayabilirim buyrun sorun :)

baban doktor mu?
  • recklai R kullanıcısına yanıt
    amacın ne bilmiyorum ama her neyse yanlış yerdesin, başka kapıya.
  • çeşmifesat Ç kullanıcısına yanıt
    sadece sordum sakin bro
  • recklai R kullanıcısına yanıt
    konuyla uzaktan yakından alakası olmayan bir soru gördüğümde, tm3 puanımla neden mühendislik tercih etmediğimi soran arkadaştan sonra, troll olduğunu düşünmem normal :)
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenixxo6

Sanki boğaziçi mühendislik ? felsefe nedir hacı ? filozof mu olucan

Adamın hayali demekki senin gibi 2.5bin tl maaş yol + yemek +sigorta köyden bir kız bulup evlenip çalışmak değil demek ki.
  • quote:

Once ygs icin yazayim
    Mat1
    Acikcasi dersane kaynagi+deneme cozdum yani birey+fem kapsul
    Turkce
    Fem simetriden konu calisip palme soru bankasini bitirirsen soru kacirmazsin, ben kacirmadim:)
    Tarih
    Kesinlikle fem beyaz kitap+kavram yayinlari soru bankasi
    Cografya
    Konu calismak icin formul yayinlari ka + sb
    Sonra gelistirmek icin korfez sb
    Felsefe
    Konu calismak icin ozet bilgi edam
    Sb olarak fem birey
    LYS icin
    Mat2
    Fen bilimleri birey b fem karekok
    Edebiyat
    Sahsen ben 6 kitap bitirdim gozun korkmasin eglencelidir:)
    Oncelikle delta yayinlari roman ozetlerini alip o fasikulu tamamen ezberliyorsun bu sene 4 roman sorusu cikti sayesinde yaptim
    Konu calismak icin fem simetri+guvender
    Sb olarak fdd birey fem beyaz kitap ugur eksen karekok, bunlar bana 52 net yaptirdi.
    Geometri
    Pek fikrim yok acikcasi geometriden anlamiyorum:) ama simetriden calistim

herkesin tavsiye ettigi kitaplardan sikildigim için körfez kavram falan da çözdüm çok da memnun kaldim, ön yargili olmamak lazim.
    ysgyi yazin bitirmek diye bir sey olamaz ancak tüm konulardan temel atip sene içinde pratik yapabilirsin.tavsiyem ygs konularini en kisa zamanda bitirip
    denemelerle pekistirmen ve lysye asilman.

ilk bunlar geldi aklima, baska açiklamami istedigin bir sey varsa onu da yazarim.

oncelikle tebrik ediyorum ve tesekkur ediyorum bizi bilgilendirdigin icin.palme turkce soru bankasi onermissin fakat bu yayindan 2 kitap var acaba hangisi zahmet olmassa kitabin resmini veya yazanin ismini yazarsan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• invaze İ kullanıcısına yanıt
    rica ederim :)

palmenin 1 tane türkçe soru bankası var diye biliyorum ama? çözdüğüm buydu

boğaziçi felsefe kazandım tmcilerin sorularını yanıtlayabilirim.
  • Tm1 tm2 kacti hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul psikolojiye falan sıralaman yetiyor muydu?
  • killersred kullanıcısına yanıt
    tam emin değilim ama biri 8k öbürü 10k idi sanırım.
  • evet ama istanbul üniversitesini istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çeşmifesat -- 25 Ağustos 2013; 23:40:26 >
  • tm1 puanın kaçtı hocam :)
  • ders çalışma programınız nasıldı ve ygs yi ne zaman bitirdiniz,lys ye ne zaman başladınız.lys de önce hangi konulardan başladınız şimdiden teşekkürler
  • quote:

rica ederim :)

palmenin 1 tane türkçe soru bankası var diye biliyorum ama? çözdüğüm buydu

boğaziçi felsefe kazandım tmcilerin sorularını yanıtlayabilirim.

İnternette 1 tane daha gördüm de emin olmak istedim çok teşekkür ederim.Tekrardan tebrikler. :)

• Software Developer kullanıcısına yanıt
    amacım tm3 olduğu için onlara hiç dikkat etmedim açıkçası :D

tm1 sıralama 10k idi ama onu biliyorum.
  • lilwaynetr kullanıcısına yanıt
    belli bir programım yoktu, yapsam da uyamazdım çünkü. her zaman bir gün önceden öbür gün çalışacağım konuları testleri belirlerdim(test kitaplarımı yırtarak çözerdim kitap taşımazdım)yani programdan anlayışım max. 2 günlüktü çünkü konu eksiklerim ve ihtiyaçlarım sürekli değişiyordu.

lys matın parabol eşitsizlik 2.derece denklemler gibi basit konularını ygsden önce biliyordum çalışmıştım, ygsden sonra türev,integral,karmaşık sayı öğrenip matris determinant v.s. tekrarı yaptım. zaten parabol 2.derece denklem eşitsizlik bir kere öğrenildi mi unutulmayan konular o açıdan sıkıntı yaşamadım.

ne yalan söyliyeyim lys coğrafyaya çalışmadım çünkü çok abuk subuk, çalışacak bir şey yok :D ama ygs coğrafyam çok sağlamdı, sırf ygs coğundan 4 kitap bitirdim. ama coğrafyam her zaman zayıftı lisede hiç çalışmadım o yüzden bu kadar emek vermem gerekti, durum sende farklı olabilir. kaldı ki ygs&lys coğrafyası büyük ölçüde ortak

lys geometri, valla geometriden oldum olası anlamadım ve nefret ettim. zorla çalıştım buna:) fem simetrideki konu sırasıyla çalıştım. palme geometri kullandım.

edebiyat içinse yukarıdaki mesajlarımın birinde ayrıntılı bir şekilde anlattım. çalışmaya ygsden sonra başladım.

ygs konularını ygsden 1 hafta önce bitirdim, işin ygs kısmı hep zayıftı bende, sınav stresiyle de alakalı bu durum biraz da. lys işleme ve bilgiye dayalı olup pek yorum içermediğinden lysye çok daha rahat hazırlandım.

• up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.