Bildirim
LCS hk.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bende tam dusunuyodum
Bende tam bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Demek istediğim bu değil,kafandaki eksik tahtalar...
Tr:iRexi -
-
Takipquote:
Orijinalden alıntı: BarBoosa
Bilen çıkar ya elbet :D
Alıntıları Göster
_____________________________ “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?”
― Friedrich Nietzsche -
Bende tam detaylarını bilmiyorum, takipquote:
Orijinalden alıntı: Augustus Hill
Takip
Alıntıları Göster
| Fight Club | Dexter | Fight Club | Breaking Bad | Fight Club | Shameless | Fight Club | Doctor Who| -
bekliyoruzquote:
Orijinalden alıntı: TheGreyOne
Bende tam detaylarını bilmiyorum, takip
Alıntıları Göster
_____________________________ katılım tarihi : 2005 -
tam takip etmiyorum ama şöyledir büyük ihtimal;quote:
Orijinalden alıntı: TheGreyOne
Bende tam detaylarını bilmiyorum, takip
Alıntıları Göster
en yüksek puan alan 4 yada 6 takım elemeli sisteme yükseldi,burdan kazananlar üst tura geçecek
kaybeden 2 takım tekrar eşleşecek(buna kaybedenler grubu deniliyor)
sonra şampiyon olan ve şampiyona yenilen takım (2.takım yani) yenilenler grubunun kazananı ile tekrar maç yapacak ve turnuvanın 2.takımı böylelikle belirlenecek
örnek :
A-B ---> kazanan A takımı
B takımı kaybedenler grubunda
C-D ---> kazanan D takımı
C takımı kaybedenler grubunda
B-C--> kaybedenler grubunun kazananı C
A-D-->şampiyon takım A
C-D--> 2. takım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papy0n -- 17 Ağustos 2013; 23:53:00 >_____________________________ - evet ?
-
Anladım galiba arkadaşlar şimdi ilk 2 yenen le 2 yenilen maç yapcak yenenlerden yenen çıkıcak direk sonra yenilenlerden yenenle yenenlerden yenilen maç yapcak kazanan çıkcak nasıl açıkladım ama trollemeyın anlatımı zor :(quote:
Orijinalden alıntı: ß-Laptamaz
bekliyoruz
Alıntıları Göster_____________________________ -
4 takım aynı puanda bıtırdı sımdı sadece onları sıraya sokuyolar o kadar klasik yari final olayıquote:
Anladım galiba arkadaşlar şimdi ilk 2 yenen le 2 yenilen maç yapcak yenenlerden yenen çıkıcak direk sonra yenilenlerden yenenle yenenlerden yenilen maç yapcak kazanan çıkcak nasıl açıkladım ama trollemeyın anlatımı zor :(
Alıntıları Göster
edit: sadece finalin kaybedeniyle 3-4.luk macının kazananı arasında oynuyıp 3.belırlenıcek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitraxx -- 17 Ağustos 2013; 23:56:31 >_____________________________ -
quote:
Anladım galiba arkadaşlar şimdi ilk 2 yenen le 2 yenilen maç yapcak yenenlerden yenen çıkıcak direk sonra yenilenlerden yenenle yenenlerden yenilen maç yapcak kazanan çıkcak nasıl açıkladım ama trollemeyın anlatımı zor :(
Naptın sen
quote:
Naptın sen
yenen, yenilen,yenilenle,yenenle nin tüm kombinasyonlarını yapmaya çalışmış da okurken mindfuck oldum_____________________________ -
Ilk 6 play offlara katilacak 1. Ve 2. Playofflara direk yari finalden baslayacak 3 4 5 6 birbirleriyle ceyrek finalde oynayacak playofflarin sonunda 3 takim dunya sampiyonasina katilacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
arkadaşım hakkında yazmak çokmu zor ?quote:
Orijinalden alıntı: emruysl
Ilk 6 play offlara katilacak 1. Ve 2. Playofflara direk yari finalden baslayacak 3 4 5 6 birbirleriyle ceyrek finalde oynayacak playofflarin sonunda 3 takim dunya sampiyonasina katilacak_____________________________ -
İlk 6 takım çıkacaktı ama 1. hariç diğer takımların win ve lose ları birbirlerine çok yakın olduğu için tekrardan maç yapıyorlar . SK- ATN 6.lık maçı yapmıştı sk elendi .Atn 6. oldu . Şimdi EG, FNC yaptı sanırım 2.lik maçıydı , FNC yendi 2. oldular. Şimdi NIP ve GMB oynayacak , yenilenler. Gambit EG a yenilmişti NIP Fnatic'e yenilmişti . NIP v Gambit maçının galibi yenilenler finalinde EG ile oynayacak.quote:
Orijinalden alıntı: Ay Tarağı
arkadaşım hakkında yazmak çokmu zor ?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 18 Ağustos 2013; 1:41:04 >_____________________________ -
SK tamamen elendimi şimdi?quote:
Orijinalden alıntı: Nymphetaminê
İlk 6 takım çıkacaktı ama 1. hariç diğer takımların win ve lose ları birbirlerine çok yakın olduğu için tekrardan maç yapıyorlar . SK- ATN 6.lık maçı yapmıştı sk elendi .Atn 6. oldu . Şimdi EG, FNC yaptı sanırım 2.lik maçıydı , FNC yendi 2. oldular. Şimdi NIP ve GMB oynayacak , yenilenler. Gambit EG a yenilmişti NIP Fnatic'e yenilmişti . NIP v Gambit maçının galibi yenilenler finalinde EG ile oynayacak.
Alıntıları Göster
üstekinden anlamadım seninkinden anladım :D_____________________________ -
Eliniz boş gitmeyin
Varusa Q fullenir_____________________________
DH Orta Koridor Grubu @@ League of Legends Hikaye @@ Legendary Twisted Fate Rehberi @@ Legendary Rengar Rehberi *All lives end. All hearts are broken. Caring is not an advantage. -
quote:
Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth
Eliniz boş gitmeyin
Varusa Q fullenir
Cok sagol kardes. Ben ortak dagitiyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth
Eliniz boş gitmeyin
Varusa Q fullenir
senin tercihin ben duruma göre e gidiyorum_____________________________
Benzer içerikler
- mlbb oran hesaplama
- lol skin changer
- işaretçi hassasiyetini arttır ne demek
- duo isimleri
- yaratıcı takım isimleri
- lol kaç gb
- ping nasıl düşürülür
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler