Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
553.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ArdaBarisC

quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

Hocam zaten 5-6 fps içinde işlemciye para verilmez yani.He ilerde ne olur bilmem ama şuan gerekbiz bence çift işlemci.Yanlış bir şey söylemeyim ama deneyimlerim öyle.Sadece para tuzağı gibi geliyor bana şu an.3.0ghz kime yetmiyor yani...

Yeni çıkan 8xxx serisi ve ati 2xxx/3xxx serilerinin hiçbirine yetmiyor denilebilir.Tabi high-end için, yaratılan darboğazlar forumda yığınla tartışıldı ve sonuç gerçekten faciaydı.Çift çekirdek olmayan bir işlemcinin bu kartlara yaratacağı darboğaz + oyundaki görevini tam olarak yetirememesi performansı inanılmaz etkileyecektir.Ki örneğide verdim WiC oyunu bulabilirseniz denemeye çalışın.Elimdeki E4300 default halde bile yetmiyor, ki tek çekirdeklileri düşünün siz...

Alıntıları Göster
    Oyun ne zaman çıkıyo tam 2 yıl oldu 2 yıl önce bi dergide resimlerini görmüştüm çıkıcak deniliyodu zaman verilmemişti çıkıyomu pek inandırıcı gelmiyo artık :) ümidimi kestim çıkmasın istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwwindsurferrr -- 27 Ocak 2008; 17:46:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wwwindsurferrr

Oyun ne zaman çıkıyo tam 2 yıl oldu 2 yıl önce bi dergide resimlerini görmüştüm çıkıcak deniliyodu zaman verilmemişti çıkıyomu pek inandırıcı gelmiyo artık :) ümidimi kestim çıkmasın istemiyorum

Alıntıları Göster
    Şöyle bir hesaplama yaptım ve bu hesaplamaya göre Assassin's Creed Mart'ta PC'ye kesin çıkıyor.

Geçen yıl Ubisoft'un başka bir oyunu olan Ghost Recon Advanced Warfighter 2, Mart ayında konsollara Temmuz ayında PC'ye çıkmıştı. Mart ile Temmuz arasında yaklaşık 4 aylık bir süreç var. Assassin's Creed hepimizin bildiği gibi geçtiğimiz Kasım'da konsollara çıkmıştı. Geçtiğimiz Kasım ile Mart ayı arasında da 4 aylık bir süreç var. Yani Ubisoft PC'ye geç çıkardığı oyunları konsollara çıkardıktan yaklaşık 4 ay sonra çıkarıyor. Buna göre Assassin's Creed, Mart'ta sabit disklerimizde bulunacak demektir. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: wwwindsurferrr

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: wwwindsurferrr

oyun çıktı bile konsollarda millet 8 kere bitirmiştir bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lownage

quote:

Orjinalden alıntı: wwwindsurferrr

oyun çıktı bile konsollarda millet 8 kere bitirmiştir bile.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende yeni işlemci alacağım karne hediyesi siz bana pek pahalı olmayan ama bu tür oyunları açan bir işlemci önerirmisiniz benim bu konularda bilgim yok ana kartım bu (gigabyte s-series ultra durable 945pl-ds37s3) yazıyor ana kart kutusunun üstünde ben bunu buldum AMD Athlon 64 X2 4400+ AM2 bu işlemci kartıma uyarmı?Birde AC gibi oyunları açarmi?Şimdiden sağolun.Arkadaşlar bu arada benim kuzenin yeni bilgisayar alıyor eyer işime yararsa işlemcisini verirmiş işte bu AMD ATHLON 64 X2 DUAL 4400+ 2. 3GHz 1MB 940p işlemcisiymiş bu benim anakartıma uyarmı?Birde oyunu low da olsa rahat oynuya bilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandil245 -- 28 Ocak 2008; 0:05:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Arkadaşlar bende yeni işlemci alacağım karne hediyesi siz bana pek pahalı olmayan ama bu tür oyunları açan bir işlemci önerirmisiniz benim bu konularda bilgim yok ana kartım bu (gigabyte s-series ultra durable 945pl-ds37s3) yazıyor ana kart kutusunun üstünde ben bunu buldum AMD Athlon 64 X2 4400+ AM2 bu işlemci kartıma uyarmı?Birde AC gibi oyunları açarmi?Şimdiden sağolun.Arkadaşlar bu arada benim kuzenin yeni bilgisayar alıyor eyer işime yararsa işlemcisini verirmiş işte bu AMD ATHLON 64 X2 DUAL 4400+ 2. 3GHz 1MB 940p işlemcisiymiş bu benim anakartıma uyarmı?Birde oyunu low da olsa rahat oynuya bilirmiyim?

Alıntıları Göster
    palit 8800 gt sonic alabildim sonunda..gelsin de canını okuyayım bu oynun

• quote:

Orijinalden alıntı: caprinx

palit 8800 gt sonic alabildim sonunda..gelsin de canını okuyayım bu oynun

Alıntıları Göster
    Bir soru 3 gb belleği nasıl dual channel çalıştıracaz peküüüüüü :) gitti bizim dual channel :)

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Arkadaşlar oyunda gta gibi gezebiliyormuyuz yani ben bunu birkaç sitede sordum herkez farklı şeyler dedi yada at çalma gibi şeyler varmi?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mithrandil245

Arkadaşlar oyunda gta gibi gezebiliyormuyuz yani ben bunu birkaç sitede sordum herkez farklı şeyler dedi yada at çalma gibi şeyler varmi?

Müslüman askerini oynuyoruz at çalma olur mu hiç?Tarikat duyarsa keser.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

Yanlış hatırlamıyorsam adamımız Hasan Sabbah'ın tarikatına (veya ekibine ne derseniz artık) bağlı ve bunlar öyle pek dinle alakalı adamlar değiller, bir nevi o zamanın teroristleri. Selçukluya az çektirmemişler, adamlar suikast öncesi haşhaş içerlermiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

quote:

Yanlış hatırlamıyorsam adamımız Hasan Sabbah'ın tarikatına (veya ekibine ne derseniz artık) bağlı ve bunlar öyle pek dinle alakalı adamlar değiller, bir nevi o zamanın teroristleri. Selçukluya az çektirmemişler, adamlar suikast öncesi haşhaş içerlermiş.

Alıntıları Göster
    Dinle alakalılar ama yorumları başka..Direkt dinle alakasızlar demek biraz aşırı bir yorum olur..Yorum farkları var..Bu konu burada kapansın iyi olmaz sonra..:)

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

Assassin's Creed'in PC ve DS için çıkış tarihleri ertelendi

Ubisoft, PC ve DS platformları için Assassin's Creed'in çıkış tarihini erteledi. Daha önce şubat ayında çıkacağı açıklanan merakla beklenen aksiyon oyunun çıkış tarihinin 28 Mart'a çekildiği duyuruldu.
    Zaten 28 Mart olduğunu biliyoruz çıkış tarihinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 29 Ocak 2008; 21:24:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Ubisoft, PC ve DS platformları için Assassin's Creed'in çıkış tarihini erteledi. Daha önce şubat ayında çıkacağı açıklanan merakla beklenen aksiyon oyunun çıkış tarihinin 28 Mart'a çekildiği duyuruldu.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Tür:Aksiyon
    Yapımcı:Ubisoft Montreal
    Dağıtımcı:Ubisoft
    Platform:PC,PS3,Xbox 360
    Çıkış Tarihi:27 Mart 2008
    Web:http://assassinscreed.uk.ubi.com/
    Medya:DVD
    Yaş Sınırı:16+
    Screenshots:http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=10609
    Video:http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=10611
    Cover:http://www.tothegame.com/boxshot.asp?picnum=uk&id=5880

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Tür:Aksiyon
    Yapımcı:Ubisoft Montreal
    Dağıtımcı:Ubisoft
    Platform:PC,PS3,Xbox 360
    Çıkış Tarihi:27 Mart 2008
    Web:http://assassinscreed.uk.ubi.com/
    Medya:DVD
    Yaş Sınırı:16+
    Screenshots:http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=10609
    Video:http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=10611
    Cover:http://www.tothegame.com/boxshot.asp?picnum=uk&id=5880

Alıntıları Göster
    Yuppii, tothegame'de çıkış tarihleri yazıyor artık.

UK RELEASE
    27-Mar-2008

NORDIC RELEASE
    27-Mar-2008

US RELEASE
    25-Mar-2008

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Yuppii, tothegame'de çıkış tarihleri yazıyor artık.

UK RELEASE
    27-Mar-2008

NORDIC RELEASE
    27-Mar-2008

US RELEASE
    25-Mar-2008

Alıntıları Göster
    bence ram ve işlemci istegi dogrudur ama ekran goruntuleri aham şaham değil abartmaya mahal yok

Orijinalden alıntı: hckn

bence ram ve işlemci istegi dogrudur ama ekran goruntuleri aham şaham değil abartmaya mahal yok

Alıntıları Göster
    Zaten Mart'ta çıkacaktı...Ama ben buraya yazıyorum, bu oyun Eylül'de anca çıkar.

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Zaten Mart'ta çıkacaktı...Ama ben buraya yazıyorum, bu oyun Eylül'de anca çıkar.

Alıntıları Göster
    Başka erteleme olmaz artık Mart'ta çıkacaktır.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

oyun gerçekten güzel ss ler iyiye benziyo bide sistem özellikleri yazsa daha da sevinecem

Alıntıları Göster
    Yav oyuna hem şehirde filan kendin gezip hemde Age Of Empires gibi mi olacak

Orijinalden alıntı: Orbjk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ø®ßJK

Bir omzu yere yakın bir adamı yönlendireceğin ve çeşitli görevleri yapabilmek için ordan oraya atlayıp zıpladığın bir oyun olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

quote:

Bir omzu yere yakın bir adamı yönlendireceğin ve çeşitli görevleri yapabilmek için ordan oraya atlayıp zıpladığın bir oyun olacak...

Alıntıları Göster
    @Pinky_Demon diosa artık oyunu belli bir tarihe göre bekleyebilriz
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone

• quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

Alıntıları Göster
    Ne age of empires i yawww...Bu arada umarım oyun hem yüksek sistem ihtiyacı hemde bug lar yüzünden falan yüzüne bakılmayacak durumda olmaz..Çok büyük ümitlerle bekliyorum bu oyunu..

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: defaulticus

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: -erna-

pinky demon oyunun yapımcı firmasının sahibi dimi

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.