Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (308. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
554.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ph0ENiX

beyler oyunun orj. ini aldım ama oyunda takılmalar oluyor ve grafiklerden kaynaklanmadığıda kesin grafikleri 1 yapıyorum yien olmuyor yine takılmalar oluyor bir ses 2 defa fln çıkıyor sorunlu versionda böyle bi problemim yoktu acaba aldığım orj. cd den kaynaklanan bi hata mı yani cd mi bozuk ???

beyler lütfen acil cvp lazım

quote:

beyler oyunun orj. ini aldım ama oyunda takılmalar oluyor ve grafiklerden kaynaklanmadığıda kesin grafikleri 1 yapıyorum yien olmuyor yine takılmalar oluyor bir ses 2 defa fln çıkıyor sorunlu versionda böyle bi problemim yoktu acaba aldığım orj. cd den kaynaklanan bi hata mı yani cd mi bozuk ???

Sisteminden kaynaklanıyor olabilir sistemini yazarsan daha iyi bir fikir verebiliriz

Orjinalden alıntı: leco

quote:

Orjinalden alıntı: fozdemir

jerusalem de ben suikast görevini alıyorum ardından kullanılmayan bir cami gibi yere giriyorum. ardından yukarıdan atlayarak dört bir yanımı adamlar sarıyor herifleri bir türlü öldüremiyorum. devamlı ölüyorum burada ne yapmam gerek?

Bir ss çekip koyarsan daha kolay anlaşılır...

ilgin için teşekkürler ama hallettim şimdi.

quote:

Orjinalden alıntı: fozdemir

jerusalem de ben suikast görevini alıyorum ardından kullanılmayan bir cami gibi yere giriyorum. ardından yukarıdan atlayarak dört bir yanımı adamlar sarıyor herifleri bir türlü öldüremiyorum. devamlı ölüyorum burada ne yapmam gerek?

Bir ss çekip koyarsan daha kolay anlaşılır...

Merdivenlerden yukarı kosup sana laf soyleyen adamı yakalıcaksın.Savasırsan kazanamazsın zaten

quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

dx9 ile dx10 arasında fark varmı bu oyunda
    Çicek Rüzgarı kaosun içine düşüyor ve Çiçek Tanrısı haykırıyor.
    Cennetimsi rüzgar kaosun içine düşüyor ve Cennetimsi Şeytan gülüyor.
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • Türkçe dil desteği var mı pekii :DDD Eğer bir fark yoksa öyle aman aman da grafikleri olduğunu söyleyemeyeceğim ne yazık ki :((
  • Arada sırada oyunda Geber Kafir,Hırsızlar Dar Ağacına Müstahdır(yanılmıyosam), Bu sefer elimizden kaçmasına izin vermeyin,Gel buraya,Beni Yenebileceğinimi sandın , Uzak Dur Benden,Hırsızlara Ölüm ve Kalabalığın Arasına karışmayı çok seviyor... Cümleleri Türkçe Olarak Mevcut.
    Katen Kyoukotsu.

• quote:

Orjinalden alıntı: Marcus Fenix

Arada sırada oyunda Geber Kafir,Hırsızlar Dar Ağacına Müstahdır(yanılmıyosam), Bu sefer elimizden kaçmasına izin vermeyin,Gel buraya,Beni Yenebileceğinimi sandın , Uzak Dur Benden,Hırsızlara Ölüm ve Kalabalığın Arasına karışmayı çok seviyor... Cümleleri Türkçe Olarak Mevcut.
    - kime boyun eğmek istiyorsun
    - beni yenemeyeceksin
    - belki farkında değilsin ama hali hazırda kaybettin
    - seni gözüm kapalı bile yenerim
    - çekil önümden yoksa ezerim

Oyundaki Türkçe konuşmaları duydukça bir kenara yazmıştım, bunlar sadece küçük bir kısmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 3 Haziran 2008; 0:46:16 >

quote:

quote:

Sisteminden kaynaklanıyor olabilir sistemini yazarsan daha iyi bir fikir verebiliriz

sistemle alakalı oldğunu sanmıyorum çünkü oyunun grafik ayarları 4 olan bi versionu elime geçmişti jerusaleme girmiyordu ama grafikleri ful de oynuyodum kasma derken nasıl diyim oyunu oynarken hiç bişey yok gezerken fln mesela adamı öldürdüm combo kill yaptım tam kılıcı sokcağı sırada oyun bi donuyo düzeliyo adam 2 defa bağırıyo fln grafikleri en düşüğe 1 e getirdim buna rağmen yine aynı sorun oluyor sorunlu versiyonda böyle sorununm yoktu orj de var anlamadım gitti imalat hatası fln mı cd acaba

• Baya bi varmış yav... Keşke hepsi Türkçe Olsaymış.Ne kalmışkı zaten geriye
    Katen Kyoukotsu.

• Oyunda ayrıca zaman içerisinde Almanca ve Fransızca cümlecikler de mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taxable -- 3 Haziran 2008; 12:43:51 >
  • beyler bana kızacaksınız belki ama bu kadar sayfayı araştırmaya cidden üşeniyorum oyunu ilk çıktığında oynamaya başlamıştım fakat jerusalem sorunu yüzünden devam etmedim tamamen düzelsin öyle oynarım dedim ve öyle kaldı bu topic i de takip etmedim acaba bunun çözümü oldumu yardımcı olurmusunuz

YANİ JERUSALEME GİRMENİN Bİ YOLU VARMIDIR...

Orjinalden alıntı: erhandeep

beyler bana kızacaksınız belki ama bu kadar sayfayı araştırmaya cidden üşeniyorum oyunu ilk çıktığında oynamaya başlamıştım fakat jerusalem sorunu yüzünden devam etmedim tamamen düzelsin öyle oynarım dedim ve öyle kaldı bu topic i de takip etmedim acaba bunun çözümü oldumu yardımcı olurmusunuz

YANİ JERUSALEME GİRMENİN Bİ YOLU VARMIDIR...

Evet kızacağız.

Evet Jerusalem'e girmenin yolu var.

Ya Repacked sağlam versiyonunu bulacaksın. 6GB civarındadır.
    Ya da "Jerusalem Russian Fix" bulup indireceksin. 200MB civarındadır.

Daha fazla ayrıntı için, sayfaları kurcala. Kimseden yemeğini ağzına kaşıkla koymasını da bekleme.
    size şöyle bir sorum olacaktı:
    oyunda ara videolar oldukça uzun sürüyo(bazen fazlasıyla sıkıyo). bu ara videoları geçmenin bir yolu yok mu?
    hangi tuşa bastıysam basayım bulamadım
    oyun çok eğlenceli, aksiyon istiyorum biraz ama şu videolar çok sıkmaya başladı.
    yardımcı olursanız sevinirim.
    şimdiden teşekkürler

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

Arkadaşlar hepinize selam.
    oyunu yeni oynamaya başladım.
    size şöyle bir sorum olacaktı:
    oyunda ara videolar oldukça uzun sürüyo(bazen fazlasıyla sıkıyo). bu ara videoları geçmenin bir yolu yok mu?
    hangi tuşa bastıysam basayım bulamadım
    oyun çok eğlenceli, aksiyon istiyorum biraz ama şu videolar çok sıkmaya başladı.
    yardımcı olursanız sevinirim.
    şimdiden teşekkürler
    Ara demolar geçilmiyor maalesef. Bari altyazı olsaydı, okuyarak zaman geçirirdik.

• ** SPOILER ** Oyunu bitirmeyenler okumasın

Oyunun sonlarına doğru kalemi çaldım sonra diğer odadaki laptop a girmek istedim fakat giremedim çünkü password korumalı daha sonra ne olucak ve ne yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 3 Haziran 2008; 23:56:45 >

Orjinalden alıntı: strikeforce

** SPOILER ** Oyunu bitirmeyenler okumasın

Oyunun sonlarına doğru kalemi çaldım sonra diğer odadaki laptop a girmek istedim fakat giremedim çünkü password korumalı daha sonra ne olucak ve ne yapmalıyım

Oyun bitti kardeşim yatağın olduğu odaya git ve eagle vision tuşuna bas duvarda credit görüceksin...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.