Şimdi Ara

2013 1.6 TDI A3 ALDIM!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
8
Favori
8.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Abovvvv. Ne ettin emmi :) Saka bir yana icinize sindiyse bize de hayirli olsun demek duser :)
    hayırlı olsun
    kırmızısıda güzelmiş
    genelde beyaza denk gelirdikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlanyaLee

hayırlı olsun
    kırmızısıda güzelmiş
    genelde beyaza denk gelirdikte

Alıntıları Göster
    ben olsam bunu alırdım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sifir-km-de-2013-mercedes-c-180-cgi-panoramik-7-ileri-g-tronic-134276617/detay

• Bunun yerine volvo v40 tercih ederdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu ne cc mis ya kim kullaniyor bu cc yi bu kadar anlamiyorum gaza basmak icin alinmiyor mu bu araba

• quote:

Abovvvv. Ne ettin emmi :) Saka bir yana icinize sindiyse bize de hayirli olsun demek duser :)
    kafanı karıstırmak gibi olmasın ama biraz daha koyup 15 binde 320 BMW tercih ederdim tabi beklenebilecek durum varsa duygusal açıdan
  • bu arada bu forum seat leon'la audi a3'ü karşılaştırıp leon'u galip ilan edeni de gördü ya daha ne diyeyim

herkesin arabası kendine güzeldir ama gidip de "benim arabam herkesin arabasından güzeldir" diye de çingenelik yapmaya gerek yok.

• Hayirli olsun

• quote:

Fiyatı bana gözle görülür fazla geldi ama. Siz beğendiyseniz bize...

Hayırlı olsun.
  • quote:

Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizLee

95 bine a3
    TAM OLARAK BU ARACI ALIRDIM

Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Model Fiyatı 57.300 TL
    Kırmızı (O.Emocion kırmızı) 0 TL
    Arka yan hava yastıkları 850 TL
    Arka yan hava yastıkları 850 TL
    17"Alümnyum alajımlı jantlar dynamic 30/1 1.000 TL
    Diz hava yastığı 300 TL
    Siyah Alcantra spor döşeme (AH trim kodu ile birlikte verilirse kumaş-deri karışım oluyor) 1.200 TL
    Dokunmatik renkli 5,8" ekranlı RCD MP3 çalar+sd kart+usb+ıpod bağşantısı+bluetooth+8 hoparlör 650 TL
    Led iç aydınlatma paketi 200 TL
    Sunroof 1.900 TL
    Leon Style Plus 2 Paketi ( SEAT Full Led + Led Gündüz Sürüş Farı + Led Arka Stop Lambaları + Ön - Arka Park Sensörü + Optik Park Sistemi + Koyu Karartılmış Arka Camlar ) 3.700 TL
    Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Toplam Fiyat 67.950 TL

65,000 tl'ye rahat alınır 30,000 tl cepte kalır

Zaten aynı araba mekanik ve yürür anlamda

Bu a3 euro ncap testi

http://tr.euroncap.com/tr/results/audi/a3.aspx

Buda LEON

http://tr.euroncap.com/tr/results/seat/leon.aspx

ARADA 30,000 TL FARK EDECEK HİÇ BİRŞEY YOK SENİN ARACIN 2000 TDI quattro OLSA ANCAK EDERDİ

• quote:

Orijinalden alıntı: clfkaya

ben olsam bunu alırdım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sifir-km-de-2013-mercedes-c-180-cgi-panoramik-7-ileri-g-tronic-134276617/detay

senn yernde de ben olsam 3.20 alırdım..

zevkler ve renkler tartışmaz.. arkadaş aracı almış bu saatten sonra ne desek boş.. konuyu bulandırmann manası yok..

• quote:

Kazasız belasız binersiniz inşallah, hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: JorgeSalcedo

Hayirli olsun
    hayırlı olsun 10 numara araç
  • quote:

Bu konuya anca hll knk yakışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRm

1.6 litre dizel C segment araca hemen hemen 100.000 TL para ver ve arabada hız sabitleme olmasın.
    İnsanların para değerleri ve zevkleri bu denli değişkenlik gösterebiliyor demek ki.
    Hayırlı olsun hocam, Allah tekerine taş değdirmesin, güle güle, iyi günlerde kullanmayı kısmet etsin. (:

Adam camın üstünde mi sürsün arabayı?

• Güzel kardeşim aracın hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanırsın inşallah. 1. Bölüm bitti. Şimdi başlayalım vurmaya Bu ülkede genç var ama gençlik diye bişey yok ben onu anladım, zaten biliyordum da teyit etmiş oldum. Üniversite öğrencisi olup da 95k verebiliyorsan bir arabaya para problemin pek yok gibi, allah daha çok versin. Para problemin yok ama bana kalırsa gençlik de yok olmuş sende. Bu yaşlar bir daha gelmez, herşeyi doğru ve en mantıklısını yapmak zorunda değilsin. Ben olsam asla böyle bir tercih yapmazdım, biraz züppe ol. Yaş geçince anlarsın ne demek istediğimi. Otomobil tavsiyesi değil bu, bu yazımı unutma.

• quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

Güzel kardeşim aracın hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanırsın inşallah. 1. Bölüm bitti. Şimdi başlayalım vurmaya Bu ülkede genç var ama gençlik diye bişey yok ben onu anladım, zaten biliyordum da teyit etmiş oldum. Üniversite öğrencisi olup da 95k verebiliyorsan bir arabaya para problemin pek yok gibi, allah daha çok versin. Para problemin yok ama bana kalırsa gençlik de yok olmuş sende. Bu yaşlar bir daha gelmez, herşeyi doğru ve en mantıklısını yapmak zorunda değilsin. Ben olsam asla böyle bir tercih yapmazdım, biraz züppe ol. Yaş geçince anlarsın ne demek istediğimi. Otomobil tavsiyesi değil bu, bu yazımı unutma.
    para benim araba benim
    işin şakası biryana hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood -- 16 Ağustos 2013; 11:23:50 >

• quote:

hayırlı olsun, iyi araba=iyi para
  • O arabaya o para ha , vay be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1lac

O arabaya o para ha , vay be
    Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın umarım. 100 bin tl bütçeli bir üniversite öğrencisinden daha cesur bir araç tercihi beklerdim şaşırdım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.