Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
21
Favori
58.539
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PuzzleMaker

sorun olacağını sanmam hocam, büyük ihtimalle henüz sisteme girilmedi sizin telefon bu yüzden bu msjı aldınız.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar siyah discovery lerden hayır haber var mı acaba ?

Beyaz geldi de siyah gelmedi.Keşke 2 tane beyaz alsaydım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

neyaz siparişini ne zaman vermiştin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ana18

quote:

neyaz siparişini ne zaman vermiştin?

Alıntıları Göster
    18 ağustos sanırım
  • quote:

18 ağustos sanırım

Alıntıları Göster
    Önsiparişte sattığı bir ürünü 1 ay sonra tarih vermesine rağmen yollamayan bir firmaya paramın nasip olmaması temennisiyle aldığım 2 discovery yi iptal etmek için sabahtan beri telefonda bekliyorum...İSterse 1000 lira puan versin umrumda değil önce müşteri memnuniyeti...aynı süreci Hb dada yaşadım önsiparişle aldığımız elek. süpürgesi gelmedi ve aynı gün bana bir üst model yolllandı ... Bakalım kısmet olur ulaşırsam siparişlerimi iptal edicem

• quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Önsiparişte sattığı bir ürünü 1 ay sonra tarih vermesine rağmen yollamayan bir firmaya paramın nasip olmaması temennisiyle aldığım 2 discovery yi iptal etmek için sabahtan beri telefonda bekliyorum...İSterse 1000 lira puan versin umrumda değil önce müşteri memnuniyeti...aynı süreci Hb dada yaşadım önsiparişle aldığımız elek. süpürgesi gelmedi ve aynı gün bana bir üst model yolllandı ... Bakalım kısmet olur ulaşırsam siparişlerimi iptal edicem

benim daha 5 gün olmadığı için yanda bulunan iptal et kutucuğu aktif değil..

5 eylül de gelmez ise bende iptal edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

benim daha 5 gün olmadığı için yanda bulunan iptal et kutucuğu aktif değil..

5 eylül de gelmez ise bende iptal edeceğim

Alıntıları Göster
    Değerli Müşterimiz,
    Sipariş vermiş olduğunuz General Mobile Discovery marka akıllı telefonunuz ithalatçı firma tarafından verilen bilgiye göre bu hafta stoklarımıza girecek ve tarafınıza gönderilecektir. Sitede ürün sayfasında yer alan 23.09.2013 tarihli ön sipariş sizin siparişinizi ilgilendirmemektedir, bundan sonra sipariş verecek olan müşterilerimiz için konulmuş olan bir ibaredir.

sipariş tarihi : 26 ağustos ( siyah renk)

• quote:

Orijinalden alıntı: 2artı8

Değerli Müşterimiz,
    Sipariş vermiş olduğunuz General Mobile Discovery marka akıllı telefonunuz ithalatçı firma tarafından verilen bilgiye göre bu hafta stoklarımıza girecek ve tarafınıza gönderilecektir. Sitede ürün sayfasında yer alan 23.09.2013 tarihli ön sipariş sizin siparişinizi ilgilendirmemektedir, bundan sonra sipariş verecek olan müşterilerimiz için konulmuş olan bir ibaredir.

Teşekkürler.
  • quote:

Değerli Müşterimiz,

16sında verdim o da gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebigrambo

quote:

Değerli Müşterimiz,

16sında verdim o da gelmedi

Alıntıları Göster
    müşteri hizmetlerinin dediğini yazıyorum. Telpa bu hafta içi elinizde olur demiş hızlıal a. Ama hanımefendi bu haftada gelmeyebilir diğer hafta stoklarımıza kesin girer diyor.

Buyurun hepimiz mağdur olduk.. Hepsiburada hızlı gönderi ile ve 75tl wp kampanyası var. Cidden mağdur olduk başka bir şey değil...

• quote:

müşteri hizmetlerinin dediğini yazıyorum. Telpa bu hafta içi elinizde olur demiş hızlıal a. Ama hanımefendi bu haftada gelmeyebilir diğer hafta stoklarımıza kesin girer diyor.

Buyurun hepimiz mağdur olduk.. Hepsiburada hızlı gönderi ile ve 75tl wp kampanyası var. Cidden mağdur olduk başka bir şey değil...

Alıntıları Göster
    bende bugun yine yazdım

bu hafta olacak stokta diyor

bende dedim çarşamba bugun bitti

yarın olsa yarın da diyemiyorsunuz

geriye cuma kaldı nasıl haftaiçi bu dedim

böyle böyle oyalıyorlar

hb den almak iptal edip daha mantıklı

ama bunlar nasıl iptal ediyorlar

taksit taksit mi yükleme yapacaklar ekstre ye

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: erakan

Arkadaslar, joker vadaa'yi +3 sectim, bir sıkinti olur mu?

sıkıntı olmasa gerek. ben alırken 9+3 yazıyordu. ben de 12 taksitle aldığımı sanıyordum.. meğerse joker vada seçince 12 taksit oluyormuş, ben joker vada istememiştim 9 taksit yapılmış.. world reklamında 12 taksit seçeneği ile yazıyor.. ve vadaa seçmeden 12 taksit olması mümkün değildi ben alırken.. demek ki herhangi bir sıkıntı olmayacak vada kullanınca

Tamam hocam, 12 taksit olmuş. +3 vadaa'yı seçmek gerekiyor o zaman. Puan da sorunsuz bir şekilde yatarsa, çok iyi olacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Arkadaslar, joker vadaa'yi +3 sectim, bir sıkinti olur mu?

sıkıntı olmasa gerek. ben alırken 9+3 yazıyordu. ben de 12 taksitle aldığımı sanıyordum.. meğerse joker vada seçince 12 taksit oluyormuş, ben joker vada istememiştim 9 taksit yapılmış.. world reklamında 12 taksit seçeneği ile yazıyor.. ve vadaa seçmeden 12 taksit olması mümkün değildi ben alırken.. demek ki herhangi bir sıkıntı olmayacak vada kullanınca

Tamam hocam, 12 taksit olmuş. +3 vadaa'yı seçmek gerekiyor o zaman. Puan da sorunsuz bir şekilde yatarsa, çok iyi olacak.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar panik yapmayın.Biraz sabredeceğiz yapacak bişey yok.Hb de pembe renk vardı sanırım isteyen alsın.Hızlı al ın yapacağı bir şey yok.Telpa az ürün gönderiyor veya göndermiyor.Burda bir telefoncu telpadan 100 adet istediğini ama onların 1 adet verdiğini söyledi.Şaka gibi yani.

• quote:

Arkadaşlar panik yapmayın.Biraz sabredeceğiz yapacak bişey yok.Hb de pembe renk vardı sanırım isteyen alsın.Hızlı al ın yapacağı bir şey yok.Telpa az ürün gönderiyor veya göndermiyor.Burda bir telefoncu telpadan 100 adet istediğini ama onların 1 adet verdiğini söyledi.Şaka gibi yani.

Alıntıları Göster
    az önce aradım mhyi telpadan gelen bilgiye göre bu akşam stoga girecek yarında kargolanacak dedi.
    16sında siyah sipariş etmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

az önce aradım mhyi telpadan gelen bilgiye göre bu akşam stoga girecek yarında kargolanacak dedi.
    16sında siyah sipariş etmiştim

Alıntıları Göster
    hizlial ile yazışmamız.

20 ağustosta aldım, 2 eylülde kargolanacaktı. Telefonla görüştüm bu hafta içi kesin yollanacak denildi. Hafta bitiyor perşembe oldu hala yok. Benim telefonum ne zaman gelecek.?

cevap:
    Değerli Müşterimiz,
    Siparişinizdeki ürün bu hafta içerisinde faturası kesilerek adresinize kargolanacaktır. Yaşanan gecikmeden dolayı tarafınızdan özür dileriz.
    Saygılarımızla,
    Hızlıal.com

İnşallah kıvırmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nukeshore

hizlial ile yazışmamız.

20 ağustosta aldım, 2 eylülde kargolanacaktı. Telefonla görüştüm bu hafta içi kesin yollanacak denildi. Hafta bitiyor perşembe oldu hala yok. Benim telefonum ne zaman gelecek.?

cevap:
    Değerli Müşterimiz,
    Siparişinizdeki ürün bu hafta içerisinde faturası kesilerek adresinize kargolanacaktır. Yaşanan gecikmeden dolayı tarafınızdan özür dileriz.
    Saygılarımızla,
    Hızlıal.com

İnşallah kıvırmazlar.

Alıntıları Göster
    pzrts 2 -3 gün içinde dediler..
    dün haftaiçinde dediler.
    bugün bu hafta gelcek dediler....

• quote:

pzrts 2 -3 gün içinde dediler..
    dün haftaiçinde dediler.
    bugün bu hafta gelcek dediler....

Alıntıları Göster
    Gün, saat sayan arkadaşlar, belliki hiç gümrükçülerle hiç muhatap olmamışlar. Telpa da birşey yapamıyordur. Ben 18 ağustostan beri bekliyorum, kaçmıyacaklarını biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abi

Gün, saat sayan arkadaşlar, belliki hiç gümrükçülerle hiç muhatap olmamışlar. Telpa da birşey yapamıyordur. Ben 18 ağustostan beri bekliyorum, kaçmıyacaklarını biliyorum.

Alıntıları Göster
    mavi renkler 2 eylülden 1 hafta önce teslim edildi

ama sorun ve sıkıntı siyh-beyaz renkli GM dikoverylerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

Alıntıları Göster
    Değerli Müşterimiz,
    Siparişinizi belirtilen tarihte adresinize kargolanacaktır. Yaşanan gecikmeden dolayı tarafınızdan özür dileriz.
    Saygılarımızla,
    Hızlıal.com

belirtilen tarihi sordum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

Değerli Müşterimiz,
    Siparişinizi belirtilen tarihte adresinize kargolanacaktır. Yaşanan gecikmeden dolayı tarafınızdan özür dileriz.
    Saygılarımızla,
    Hızlıal.com

belirtilen tarihi sordum...

banada aynısını dediler belirtilen tarihi sordum..cevap bu

Değerli Müşterimiz,
    Siparişiniz deki ürün hafta içerisinde stoklarımızda olması beklenmektedir. Ürün stoklarımıza girişi sağlandığı an bekletilmeden tarafınıza gönderilecektir. Anlayışınız için teşekkür eder. İyi günler dileriz.

Saygılarımızla,
    Hızlıal.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

benim 30 ağustosta sipariş verdiğim gm discovery mavi henüz gelmedi...
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.