Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.959
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ana18

quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

Değerli Müşterimiz,
    Siparişinizi belirtilen tarihte adresinize kargolanacaktır. Yaşanan gecikmeden dolayı tarafınızdan özür dileriz.
    Saygılarımızla,
    Hızlıal.com

belirtilen tarihi sordum...

banada aynısını dediler belirtilen tarihi sordum..cevap bu

Değerli Müşterimiz,
    Siparişiniz deki ürün hafta içerisinde stoklarımızda olması beklenmektedir. Ürün stoklarımıza girişi sağlandığı an bekletilmeden tarafınıza gönderilecektir. Anlayışınız için teşekkür eder. İyi günler dileriz.

Saygılarımızla,
    Hızlıal.com

Değerli Müşterimiz,
    Siparişiniz deki 1-2 iş günü içerisinde stoklarımızda olması beklenmektedir. Ürün stoklarımıza girişi sağlandığı an bekletilmeden tarafınıza gönderilecektir. Anlayışınız için teşekkür eder. İyi günler dileriz.

kesin cevap yok yine..

• anlaşılan 23 eylül ü bulacak gelişi

lanet ettim bu firmaya..hakkında ne denilse hak ediyor
  • yanlış ürün göndermişler aradım gelen ürünü geri gönderin doğrusunu gönderelim dediler,

Kolinin içinede durumu anlatan not yazıp geri gönderdim, kargoyu teslim alınca cep telefonumdan aradılar birde arayana özellikle dedim iade istemiyorum aldığım ürünü gönderin diye, tamam dedi kapattı. Gerizekalılar kredi kartına iade yapmışlar world puanda yatmazsa uğraş dur

• ne almistiniz hocam? Discovery mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlıaldan aradılar. bir parti cuma günü yani yarın stoklara girecekmiş diğer parti pazartesi girecekmiş. Sipariş sırasına göre gönderiyorlarmış.Ben aramadım onlar beni aradı..
  • hızlıal bir daha 500 e 100 yapar mı beyler?
  • quote:

hızlıaldan aradılar. bir parti cuma günü yani yarın stoklara girecekmiş diğer parti pazartesi girecekmiş. Sipariş sırasına göre gönderiyorlarmış.Ben aramadım onlar beni aradı..

iyi haber.:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses yok hala
    Yalan oldu bu hafta
    Ayin 23 unde gonderseler yine iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustist81 kullanıcısına yanıt
    arkadaş gereksiz mesaj atmayın yahu, her atılan yeni mesajı "aha şimdi kargolanmış" diyerek açıyorum, ama yine yok, iyice piskolojimiz bozulacak bu gidişle
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

arkadaş gereksiz mesaj atmayın yahu, her atılan yeni mesajı "aha şimdi kargolanmış" diyerek açıyorum, ama yine yok, iyice piskolojimiz bozulacak bu gidişle

Neden gereksiz
    Herkes birbirini bilgilendirsin kime ne cevap veriyorlar
    Mesela bu sekilde yalanlari ortaya cikti
    Daha cok bekleriz biz 23 u olur bu is

• az önce aradım mhyi bugün gün içerisinde yada en geç yarın stokta olmasını bekliyoruz stoklara girdiği an sipariş sırasına göre kargolanacak diyor. dünde aynısını söylemişti
  • şikayet var dan ulaştılar dün akşam mail verdi müşteri temsilcisi kendisinin banada 3 siparişimi 2 eylülden itibaren stoklara girmeye başlamışta sipariş sırasına göre benim siparişlerimde sözde bugün kargolanacak, az önce yine mail attım 5 dakikaya dönüş yaptı yine bugün dedi
  • pzt gününden beri her gün yarın dediler hafta nihayet bitti..

hb devamlı stok tazeliyor biz bunlar göndersin diye bekliyoruz

25 tl wp farkı için

bugünde yola çıkmazsa iptal edeceğim artık

hızlıal da iptal prosedüründe sorun yaşayan var mı..sanırım taksit taksit yatıracaklar
  • Şu an sipariş bölümünde şu yazıyor.

Siparişinizdeki ürünler tedarik edilmiştir. En kısa sürede faturalandırılıp gönderimi yapılacaktır.

26 sında beyaz siparişi yapmıştım
  • quote:

Şu an sipariş bölümünde şu yazıyor.

Siparişinizdeki ürünler tedarik edilmiştir. En kısa sürede faturalandırılıp gönderimi yapılacaktır.

bende de öyle, yalnız bu ibare çıktığında saat 2 den sonra kargo yapmıyorlar, yarına kalıyor, ben mail attım daha bekletmesinler diye
  • Bende hala daha daha stok durumu ile ilgili yazı yazıyor. 27sinde siyah renk sipariş etmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

quote:

bende de öyle, yalnız bu ibare çıktığında saat 2 den sonra kargo yapmıyorlar, yarına kalıyor, ben mail attım daha bekletmesinler diye

sipariş tarihi: 26 agustos
    renk: siyah
    durum: "Siparişinizin ödeme onayı alınmıştır. Siparişteki ürünlerinizin tedarik süreci başlamıştır. En kısa sürede tedarik işlemleriniz tamamlanacaktır."
  • Siparişinizdeki ürünler tedarik edilmiştir. En kısa sürede faturalandırılıp gönderimi yapılacaktır.

Son goruntu bu...artik iptal kismi yok

• 25 inde verdiğim sipariş: Siparişinizdeki ürünler tedarik edilmiştir. En kısa sürede faturalandırılıp gönderimi yapılacaktır.
    31 inde verdiğim sipariş: Siparişinizin ödeme onayı alınmıştır. Siparişteki ürünlerinizin tedarik süreci başlamıştır. En kısa sürede tedarik işlemleriniz tamamlanacaktır.

ikisi de beyaz discovery
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

quote:

sipariş tarihi: 26 agustos
    renk: siyah
    durum: "Siparişinizin ödeme onayı alınmıştır. Siparişteki ürünlerinizin tedarik süreci başlamıştır. En kısa sürede tedarik işlemleriniz tamamlanacaktır."

Bende de durum aynı . 26 ağustos, siyah

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.