Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
472.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TCDDelisi

ŞAFAK BEY TŞK EDERİM E52500 BOYAMASINA YARIN BAŞLIYACAĞIM ONUDA HABER VEREYİM PROGRAM BENDE VARDI TGATOOL AMA BAZILARINI AÇMIYORDU O YÜZDN SORDUM ÇOK TŞK EDERİM TAMPON OLAYINI YAPMAYA ÇALIŞICAM TŞKLER

de24000 revize oluyor mavi renkleriyle şuan revizede revizedeki durumunu görmek istermisin işte >>>>>>>>

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

Alıntıları Göster
    yok ya oydu şafak bey çünkü admalara kulak misafiri oldum zaten adamlar takım elbiseli filandı adamlara kulak misafiri oldum makinist diyodu bilmemne rampasını bu makineyle çıkcam falan

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

yok ya oydu şafak bey çünkü admalara kulak misafiri oldum zaten adamlar takım elbiseli filandı adamlara kulak misafiri oldum makinist diyodu bilmemne rampasını bu makineyle çıkcam falan

Alıntıları Göster
    e43000 liklerde çekiyo çekmiyo değil ama 54500 düyani pek rastlanmıyo aada bir görüyorum yük trenlerinin çoğu dizel zaten çou %90
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

e43000 liklerde çekiyo çekmiyo değil ama 54500 düyani pek rastlanmıyo aada bir görüyorum yük trenlerinin çoğu dizel zaten çou %90

Alıntıları Göster
    Şafak bey istediğiniz render görüntüsü...

TCDD tren similatörü

• quote:

Orijinalden alıntı: mutesuz

Şafak bey istediğiniz render görüntüsü...

TCDD tren similatörü

Alıntıları Göster
    arkadaşım o elindeki 8 000 valla ben 14050yi boyayarak yaptım tarık abi pc res attı o yüzden düştüm mavi bitior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 17 Ağustos 2006; 15:23:00 >

• quote:

arkadaşım o elindeki 8 000 valla ben 14050yi boyayarak yaptım tarık abi pc res attı o yüzden düştüm mavi bitior

Alıntıları Göster
    de24 gelior 1 saat sonra

ARKADAŞLAR RENGİ BİRAZ DAHA KOYULAŞTIRAYIMMI?

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 17 Ağustos 2006; 15:24:23 >

• quote:

de24 gelior 1 saat sonra

ARKADAŞLAR RENGİ BİRAZ DAHA KOYULAŞTIRAYIMMI?

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

Alıntıları Göster
    evet cok güzel olmuş önrenkleri harika olmuş ama plaketleri degiştirsende daha iyi olmazmı tcddelisi birde eger de2400 yapacaksan ikincisi biraz koyu olursa daha iyi olur resimdeki koyulum tonu cok güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: HERCAİ01

evet cok güzel olmuş önrenkleri harika olmuş ama plaketleri degiştirsende daha iyi olmazmı tcddelisi birde eger de2400 yapacaksan ikincisi biraz koyu olursa daha iyi olur resimdeki koyulum tonu cok güzel

Alıntıları Göster
    ben e430042 i revize etmeye çalışıyorum fakat biliyorsunuz yeni halinde plaket yok boyayla numara ve Ay-Yılldız lı bayrak konmuştur nasıl yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manevracı 24

ben e430042 i revize etmeye çalışıyorum fakat biliyorsunuz yeni halinde plaket yok boyayla numara ve Ay-Yılldız lı bayrak konmuştur nasıl yapabilirim ?

Alıntıları Göster
    işte bitti plakete bakın de24000 süper oldu şimdi e52500e geçiorum ordanda e43015e

TCDD tren similatörü

• quote:

işte bitti plakete bakın de24000 süper oldu şimdi e52500e geçiorum ordanda e43015e

TCDD tren similatörü

Alıntıları Göster
    TCDDelisi gerçekten spr olmuş

• quote:

TCDDelisi gerçekten spr olmuş

Alıntıları Göster
    tşkler e52500 yolda ardındadda e43015 revize
  • quote:

tşkler e52500 yolda ardındadda e43015 revize

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu adreste de şafak bey in dediği programlar ve ekstradan bir kaç program daha var

http://www.3dtrains.com/downloads/utilities.shtml

• quote:

arkadaşlar bu adreste de şafak bey in dediği programlar ve ekstradan bir kaç program daha var

http://www.3dtrains.com/downloads/utilities.shtml

Alıntıları Göster
    arkadaşlar işte de24361 arkadaşlar eskiden tamponu Ovalmiş ama bu resimde oval değil o yüzden 24 361 adını verdim yani resimdeki ile render plakaraları aynı tamponlarıda aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 17 Ağustos 2006; 19:43:11 >

• quote:

arkadaşlar işte de24361 arkadaşlar eskiden tamponu Ovalmiş ama bu resimde oval değil o yüzden 24 361 adını verdim yani resimdeki ile render plakaraları aynı tamponlarıda aynı

Alıntıları Göster
    tcdd delisi kardeş ellerine sağlık çok güzel olmuş de24000

• quote:

Alıntıları Göster
    tcddelisi emeğine sağlık gzl olmuş
  • quote:

Alıntıları Göster
    caner kardeş gerçekden cok süper olmuş eline saglık ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HERCAİ01

caner kardeş gerçekden cok süper olmuş eline saglık ...

Alıntıları Göster
    E43039 bitmek üzere biraz daha çalışma istiyor alt ve üst renklerde uyumsuzluk en önemlisi yazılar biraz daha uğraş istiyor

TCDD tren similatörü

• quote:

E43039 bitmek üzere biraz daha çalışma istiyor alt ve üst renklerde uyumsuzluk en önemlisi yazılar biraz daha uğraş istiyor

TCDD tren similatörü

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Manevracı 24

TCDD tren similatörü

güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Be®k

quote:

Orjinalden alıntı: Manevracı 24

TCDD tren similatörü

güzel olmuş

Alıntıları Göster
    süper olmuş bende de24000 ni bitirip e43 bine geçicem036 serisine ordanda koncarın rotuşlarını atıcam

• quote:

süper olmuş bende de24000 ni bitirip e43 bine geçicem036 serisine ordanda koncarın rotuşlarını atıcam

Alıntıları Göster
    şu duman efektleri düzeltilemiyomu çok kötü :D
  • quote:

Alıntıları Göster
    Şafak Bey programlar için verdiğiniz adreslerden dolayı teşekkür ederim. Bende artık msts ekibine yararlı olmaya çalışacağım.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.