Şimdi Ara

Kuş evime yuva yaptı :) [ SS'li ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
3
Favori
13.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler belki inanmayacaksınız ama sakın ve sakın kuşların evini yuvasını BOZMAYIN!! Bende söylenenlere aldırış etmedim 7 sene ailemden ayrı yaşadım gerek okul gerek iş. Lütfen dikkat edin. Kuşun yuvasını dağıtanın yuvası dağılır, unutmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

Kuş nasıl?

İyi iyi şu an bayağı rahat.

@spiderozan öyle bir amacım yok.

Kuşu sevmemeni tavsiye ediyorum kuş kuluçkadayken hiçbir şekilde kaçmaz ama resimlerde kızmış gibi duruyor.
  • Balıkesir de felan misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anus Destroyer

çok tatlı

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTurkAdam07

Balıkesir de felan misin?

İstanbul.

@Sgt.Gaz Tamam dostum saol.

• yuva yıkanın yuvası olmaz elleşme sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

kumru dediğin böyle olur

Kuş evime yuva yaptı :) [ SS'li ]

10 dakikadır resme kilitlenmiş durumdayım
  • Kuş eve girecek ha off allah vermesin kafayı yerim
  • Çok tatlı hayırlı olsun kardeşim o kuş boşuna sana gelmemiştir o kuşun yuvasına dokunma yumurtasınada dokunma sakın yavruları çıksın çok sevap kazanıyorsun
    bazen hayvanlar uğurlu olabiliyor biz evimize yavru kedi almıştık bacağı yaralı o kediyi aldıktan 4 ay sonra ev aldık
  • Her zaman izin verirdim yuva yapmalarına hatta kendim beslerdim. Fakat bu son kuş eve bit getirdi,her taraf çamaşır suları ile yıkandı hala kurtulamadık. Isırdıkları yerler kaşınıyor her yerim yara oldu. Bir daha asla izin vermem. Bir önlemini al,dikkat et çok illet bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diosfer -- 5 Ağustos 2013; 19:01:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

Kuş çok tatlı dostlar ilk defa başıma geldi.Arada eve giriyordu merak ettim baktım yuva yapıyor.Mutlu oldum.Aradan zaman geçti suyunu koydum yemeğini koydum şu an iki yumurtası var yuvada ve zamanı hep evde geçiriyor benimle .Resimleri 5 dk önce çektim dostlar var mı öneri falan ilk defa başıma geldi

Benim odamada yapmıştı böyle bir tanesi en sonunda yavruyu bana bıraktı kendim ellerim ile besledim. (yavruyu iki kere yere düşürünce bende kuşu tuttum 2. düşürdüğündeki tutmamdan sonra gelmedii) istek olursa resimlerini paylaşabilirim. Bulgur koyabilirsin, yavru yanlız kalır ise ulaş bana yardımcı olurum bakım

• quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

kumru dediğin böyle olur

/>

• Aşırı ürkek bu kumrular. Yaklaştırmıyorlar yanlarına.
  • Geçen hafta bahçemdeki çiçeğin üzerinde iki tane kumru yavrusu gördüm. Herhalde yuvadan erken ayrıldılar, bir daha da dönemediler. Kediler yemesin diye yüksekçe bir yere koydum. Anneleri gelip besledi. Dört gün sonra yakın bir ağaca uçtular, iki gün de burada kaldılar. Bugün ise özgürlüğe kanat çırpıp gittiler.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.