Şimdi Ara

Kuş evime yuva yaptı :) [ SS'li ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
3
Favori
13.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Artyom

Hocam kuşum eşini gördün mü hiç?

Hayır görmedim.

@root_echo Adı üstünde resim.Maket gibi çıkması normal.

@_yusufaydin_ Peki saol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: los pollos hermanos

su buğday falan ver besle yuvasını bozma valla iki yakan bi araya gelmez

Bizim klima motorunun arkasına yuva yapıyorlar böyle bir söz var diye bozmaya korkuyoruz :D ama çok kirletiyorlar, geçen de yumurtaları düşmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: Jens Lehmann

quote:

Orijinalden alıntı: Artyom

Hocam kuşum eşini gördün mü hiç?

Hayır görmedim.

@root_echo Adı üstünde resim.Maket gibi çıkması normal.

@_yusufaydin_ Peki saol
    Biz kaç kere yavru çıkardık ama çok batırıyorlar yahu her yere mıçmışlardı
  • Benimde tam camin onune oyyyy yerimmm..
     Kuş evime yuva yaptı :) [ SS'li ] Kuş evime yuva yaptı :) [ SS'li ]

• quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

Yumurtalarına dokunma sakın kokunu alırsa Bi daha hiç gelmez bırakır yavrularını
    Çok tatlı lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

kumru dediğin böyle olur

Kuş evime yuva yaptı :) [ SS'li ]

• quote:

Yumurtalarına dokunma sakın kokunu alırsa Bi daha hiç gelmez bırakır yavrularını
    Burası oda falan mı? Balkon vs. olsa okeyde kumrular eve yuva yapmaz.Hiç görmedim en azından Yinede çok tatlı.Ürkütmeyin yoksa bir daha dönmez oraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

Burası oda falan mı? Balkon vs. olsa okeyde kumrular eve yuva yapmaz.Hiç görmedim en azından Yinede çok tatlı.Ürkütmeyin yoksa bir daha dönmez oraya.

Mutfak

@Jake LaMotta Yumurtaları gördüğümden beri ellemiyorum kuşa.

• quote:

birader çok ilginç bir durum..bacaya, kuytu köşeye yapıyorlar ama böyle evin içine ürkmeden yapanı ilk defa gördüm:)..yüzsüz misafir gibi eve kurulmuş resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

birader çok ilginç bir durum..bacaya, kuytu köşeye yapıyorlar ama böyle evin içine ürkmeden yapanı ilk defa gördüm:)..yüzsüz misafir gibi eve kurulmuş resmen

Mutfağa yaptı

• quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

Kuş çok tatlı dostlar ilk defa başıma geldi.Arada eve giriyordu merak ettim baktım yuva yapıyor.Mutlu oldum.Aradan zaman geçti suyunu koydum yemeğini koydum şu an iki yumurtası var yuvada ve zamanı hep evde geçiriyor benimle .Resimleri 5 dk önce çektim dostlar var mı öneri falan ilk defa başıma geldi

yavruları doğunca şirin olur elime alayım deme sakın. İnsan kokusu sinerse yavrulara ( ki eline alırsan 10 sn bile tutsan siner.) anneleri bakmıyor bir daha yuvadan atıyor ve o yavrular ölüyor. Benimde balkonun kenarında saçakta serçeler var. İyi güzelde cam mermerini batırıyorlar afedersin. Yinede güzel bişey tabi

• quote:

Allah analı babalı büyütsün
  • quote:

Bir zaman sonra çok pisletiyorlar balkonu. Bizim balkona da çok güvercin yuva yapardı. Onlar gittikten sonra temizlik yapmak gerçekten yorucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnador

Bir zaman sonra çok pisletiyorlar balkonu. Bizim balkona da çok güvercin yuva yapardı. Onlar gittikten sonra temizlik yapmak gerçekten yorucu.

Bizimki mutfakta

• quote:

quote:

Bizimki mutfakta

Batırmaz umarım çok fazla. Dışkıları çok kötü kokuyor ve bir zaman sonra rahatsız etmeye başlıyor.
  • Cinsi ne acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F8946C419

quote:

quote:

Bizimki mutfakta

Batırmaz umarım çok fazla. Dışkıları çok kötü kokuyor ve bir zaman sonra rahatsız etmeye başlıyor.

Alıntıları Göster
    Bizim balkonada 2-3 senedir geliyolar sanırım hep aynı 2 çift geliyor. Normalde zicip batırmalarına ragmen ses etmiyorduk fakat bu sene yavrularından biri gözü iltihaplı doğdu sanırım kör gibi bişeydi.
    Bi gün apartmana girerken baktım yerde bi tane yavru kus var. Herhalde bizim balkondan düşmüş diye aldım gittim tekrar yuvaya koydum. Ertesi gün yine apartmanın önünde geziyordu sanırım kedi köpek gibi bişeye yem olmus.
    O zaman anladım ki anneleri balkondan atmıs yavruyu hasta oldugu için. Çünkü diğer yavru duruyordu.

Sonra bende sinirlendim hepsini koydum serefsizlerin. Hala gelmeye calısıyorlar bozuyorum yuvalarını

• Bizim eve de guvercinler girip duruyor odamla mutfagindan. Halima etmisler,ustune bastim etmedigim kufur kalmadi Bugun iyice kudurdular kac oldu sayamadim. Oldurecegimartik. O derece nefret ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

kumru dediğin böyle olur

+1

yemek ayağına gelmiş sen hala

• quote:

Kuş çok tatlı dostlar ilk defa başıma geldi.Arada eve giriyordu merak ettim baktım yuva yapıyor.Mutlu oldum.Aradan zaman geçti suyunu koydum yemeğini koydum şu an iki yumurtası var yuvada ve zamanı hep evde geçiriyor benimle .Resimleri 5 dk önce çektim dostlar var mı öneri falan ilk defa başıma geldi

Semerkand ;)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.